Bildirim
Steam Controller orginalmi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ürün linki www.amazon.com
Sorry! Something went wrong!https://www.amazon.com/Steam-Controller-SteamOS/dp/B016KBVBCS?th=1 -
Linkteki ürün orjinal ve direk Amazon tarafından gönderiliyor. Fiyatı ise normal. N11 konusuna girmek istemiyorum, rant sağlıyorlar bildiğin. Controller ihtiyacınız var ise Xbox One Controller'ı öneririm. En azından 360 Controller bile olabilir. Şuanda 360 kullanıyorum ve memnunum. -
Yorum için teşekkürler hep hayelimde bu controller :) yalnız ücretsiz kargo yaziyor 49.99 doların altında birde 19dolar var kargo ücretsiz diyor ama o yazı nedir acaba? + gümrük vergisi ne kadar olur herhalde elime gelene kadar n11 fiyatını bulur :) -
Emin olmamakla beraber yazayım sizden kargo + gümrük ücretlerini alıyorlar belli bir tutar hocam. Gümrük bedeli daha fazla tutarsa kendi karşılıyorlar, daha az tutarsa talep ettiğiniz taktirde hesabınıza geri yatırılıyordu. Bir süredir hiç takip etmedim, forumun Amazon konusuna yazmanızda fayda var. Taksitle almayacaksanız yine uyguna geliyor Amazon'dan. 405 TL göründü bana. Birde gümrük bedelinden de iade gelirse tamamdır. :) -
Tüh zamanında almadık fiyat uçmuş ya 78.99 dolar olmuş :((((
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X