Şimdi Ara

Steam Controller / Steam Link Kullanıcıları [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
21
Favori
26.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ikinci el bölümünden steam controller satın aldım.tahmin ettiğimden daha çok beğendim özellikle project cars grid autosport asetto corsa gibi oyunlarda direksiyon olarak kullanabilmek süper.yalnız şöyle bi sorunum var.controlleri ilk aldığımda steamı geniş ekran modunda başlatıp oyunu başlattıktan sonra ortadaki tuşa bakarak kumanda ana menüsüne girip istediğim şekilde ayarlayabiliyodum kontrolleri.şu an project cars ve asetto corsa bu şekilde tanımıyor oyunu o yüzden jiroskopu aktif edip direksiyon gibi kullanamıyorum titreşim açamıyorum bu iki oyunda.bu arada elimdeki üç yarış oyunu da korsan yalnız grid en ufak sorun çıkarmazken project cars ve asetto corsada oyuna girdikten sonra orta tuşu kullanmama müsade etmiyor.oyun korsan olduğu için mi bunu yapmaya başladı sizce_?yeni bi steam hesabı açıp oyunu ona eklesem bu durumdan kurtulur muyum_?şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Piller ne kadar dayaniyor oyun oynarken ?

İçindeki pillerle 105saat gitti bende
  • Arkadaşlar steam link almayı düşünüyorum.Ama bir sorum olacak.Salondaki ses sisteminden oyunun sesini alabiliyorum değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenk97_1907 C kullanıcısına yanıt
    HDMI kabloyla bağladığın için oyunun sesini direk TV ye veriyor. Ses sistemini TV ye bağladığın için de; Evet alabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametcalik24

arkadaşlar ikinci el bölümünden steam controller satın aldım.tahmin ettiğimden daha çok beğendim özellikle project cars grid autosport asetto corsa gibi oyunlarda direksiyon olarak kullanabilmek süper.yalnız şöyle bi sorunum var.controlleri ilk aldığımda steamı geniş ekran modunda başlatıp oyunu başlattıktan sonra ortadaki tuşa bakarak kumanda ana menüsüne girip istediğim şekilde ayarlayabiliyodum kontrolleri.şu an project cars ve asetto corsa bu şekilde tanımıyor oyunu o yüzden jiroskopu aktif edip direksiyon gibi kullanamıyorum titreşim açamıyorum bu iki oyunda.bu arada elimdeki üç yarış oyunu da korsan yalnız grid en ufak sorun çıkarmazken project cars ve asetto corsada oyuna girdikten sonra orta tuşu kullanmama müsade etmiyor.oyun korsan olduğu için mi bunu yapmaya başladı sizce_?yeni bi steam hesabı açıp oyunu ona eklesem bu durumdan kurtulur muyum_?şimdiden teşekkürler

malesef güncel.............

• realthing kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok teşekkürler.
  • Beyler steam link almayi dusunuyorum. Benim internet kotasizken 20 mgbt akk ile 3 e dusuyor. Oyunlarda (single) lag sorunlari yada fps dusmesi felan olur mu 3 mgbt ile? Ve ortalama 3 4 saat oynasam ne kadar kotadan yer?

• Steam controller mı yoksa xbox one controller for pc mi daha iyi deneyim sunuyor oyunlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Steam controller mı yoksa xbox one controller for pc mi daha iyi deneyim sunuyor oyunlarda?

xbox one controller

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wizkhalifa1903 kullanıcısına yanıt
    Steam link evdeki ağı kullanıyor. Web'den veri oyun oynarken çekmiyor. Evde de ağın destekliyorsa 100 mbit i görebilirsin. 3 mbit lik download ile alakası yok yani. Ancak steamden oyun indiriyorsan o sınırlar seni download da etkiler, oyunu oynarken değil.

• hknklc77 kullanıcısına yanıt
    Hocam sağol.

• Steam link'te xbox one controller (wireless) çalışmıyormuş diye okudum. Bende adaptörüde var windows 10 icin. Deneyen var mi?

• wizkhalifa1903 kullanıcısına yanıt
    Denedim çalışmıyor tahminim bir yazılımlık işi var ama o güncelleme gelir mi bilemiyorum işte
  • Herhangi bi gecikme falan yapmıyor değilmi? Uzun bi HDMI kabloya göre avantajı ne? Almaya değer bir ürünmü?
  • Bir odadan diğerine kablo çekmek ise şöyle bir avantajı var onda sadece ekrana görüntü verebilirsiniz komutlarınızı iletemezsiniz bunda ise bağladıktan sonra klavye mouse gamepad sorunsuzca kullanın. Eğer kullanacağınız pc tv ile aynı odadaysa o zaman bu alete gerek yok tabi hdmi yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

Bir odadan diğerine kablo çekmek ise şöyle bir avantajı var onda sadece ekrana görüntü verebilirsiniz komutlarınızı iletemezsiniz bunda ise bağladıktan sonra klavye mouse gamepad sorunsuzca kullanın. Eğer kullanacağınız pc tv ile aynı odadaysa o zaman bu alete gerek yok tabi hdmi yeterli olur.

Cevap için teșekkürler Cihazda bi sorun varmı? Gecikme kasma olayları falan? Almaya değermi?

• Çok fazla kullanmıyorum ama bir sorun görmedim ben kasma olmuyor gecikmede hissetmedim belki çok az vardır oyun deneyimine zarar veren bir durum yok ama. Pc'yi oturma odasındaki tv'ye bağlamak niyetiniz varsa zaten en ideal çözüm bu şu an. Online oyunlar için tavsiye etmem tek başınıza oynarken gayet güzel.
  • Kablosuz bağlantı için internet hızı ne olmalı?
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Kablosuz bağlantı ile steam linkten verim almak imkansıza yakın. İnternet hızı etkilemiyor zaten bildiğim kadarıyla. Modem ve link'in arasındaki bağlantı önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 24 Haziran 2016; 14:08:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

Steam Link'i forumdan bir arkadaştan 140 liraya aldım. Gayet temiz bir şekilde geldi. Controller'i de sahibinden.com'dan kullanılmamış olarak 140 liraya aldım. Link'i alma amacım pc'deki görüntüyü (dizi, film vs.) yatak odamdaki monitöre kablosuz bir şekilde aktarmaktı. Cihaz bunu başarıyor ancak wireless üzerinden aktardığınızda takılma ve donma oluyor. Ethernet ile modeme bağlayınca takılma sorunu yok. Ancak yatak odamda modem olmadığı için link üzerinden film izleme ihtimalim yok gibi.

Controller'a alışınca fena değil. Ele oturuyor ve malzeme kalitesi bana göre iyi. Dualshock 4'ten bir eksiğini görmedim. Life is Strange'de herhangi bir ayara gerek kalmadan kullandım. Bir de conrtroller'i link'e bağlayınca güncelleme için kablolu olarak bağlayın yazıyor, bağlıyorum ancak güncelleme olmuyor. Bilemedim.

Genel olarak ikisinden de memnunum. Link'in kablosuz görüntü aktarımında sorun olmasaydı tadından yenmezdi.

Steam Linki modeme ethernet ile takınca link modemin yanında mı duracak yoksa TV'nin yanına kadar kabloyla çekmek mi gerekiyor? Benim TV ile modem/PC arasındaki mesafe uzak. Linki alırsam nasıl bir işlem yapacağım modemden TV'ye kablo çekmeden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.