Şimdi Ara

Steam Controller / Steam Link Kullanıcıları [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
600
Cevap
21
Favori
26.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aylardır çözüm bulamadığım bi steam controller sorunum var yardımcı olabilecek pc den anlayan arkadaş varsa belirleyeceği bi meblağı da verebilirim helali hoş olsun.
    steam i big picture modunda başlatıyorum yarış oyunlarına başlayacağım zaman oyun simge durumunda başlıyor ve ondan sonra controller yanıt verse de hiç bi şekilde ayarlama yapamıyorum jiroskopu açmak titreşimi etkinleştirmek gibi. her oyunda sorunsuz çalışan bi cihaz en keyif vereceği dalda hiç bi işe yaramıyor. aksiyon fps rgp bütün oyunları oynatıyo dediğim şekilde. oyunu başlattıktan sonra steam düğmesine basınca hemen arayüz geliyo istediğim gibi ayarlayabiliyorum. Ama söz konusu Project cars assetto corsa ya da grid ise kontrolleri sağlayamıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar irtibata geçebilir yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunggalaxygrandduos

Teşekkürler,birde şu konuyu merak ediyorum,steam link, bilgisayara bağlanırken internet kullanıyormu(görüntü aktarımı yaparken ve bağlantı yaparken) ve kullanıyorsa ne kadar kullanıyor?

İnternet istiyor mu tam emin değilim ama ağ bağlantısı gerekli. İnternet olmadan da bu bağlantı kurulur mu bilmiyorum açıkçası.

Kullandığı veri kotanızı etkilemez. akk ile alakası yoktur. Kısaca size gelen interneti kullanmıyor ağ içinde kurulan bağlantıyı kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametcalik24

arkadaşlar aylardır çözüm bulamadığım bi steam controller sorunum var yardımcı olabilecek pc den anlayan arkadaş varsa belirleyeceği bi meblağı da verebilirim helali hoş olsun.
    steam i big picture modunda başlatıyorum yarış oyunlarına başlayacağım zaman oyun simge durumunda başlıyor ve ondan sonra controller yanıt verse de hiç bi şekilde ayarlama yapamıyorum jiroskopu açmak titreşimi etkinleştirmek gibi. her oyunda sorunsuz çalışan bi cihaz en keyif vereceği dalda hiç bi işe yaramıyor. aksiyon fps rgp bütün oyunları oynatıyo dediğim şekilde. oyunu başlattıktan sonra steam düğmesine basınca hemen arayüz geliyo istediğim gibi ayarlayabiliyorum. Ama söz konusu Project cars assetto corsa ya da grid ise kontrolleri sağlayamıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar irtibata geçebilir yardımlarınızı bekliyorum

Sorununuzu tam anlamadım ama bende bir sıkıntı yok Project Cars'da. F310 hatta kontrolcüm. Oyun açıldıktan sonra simge durumuna aldığınızda geri gelmiyor mu? Eğer buysa sorun oyuna gelip başlat seçeneğini seçin. Oyunun zaten açık olduğunu algılayıp önünüze getirmesi gerek.

• Ben yeni bir sistem toplayacagim ve konsol PC olacak,silverstone rvz02 alacağım ve 4000tl butcem var(monitör dahil) ama bir konuda kararsız kaldım,3700e bilgisayar ve steam link+ controller mı alayım salonda konsol keyfi için yoksa 4000tl bilgisayar alıp onu iki türlü mü kullanayım(monitörün söküp salona bağlamak gibi).

Bu mesaja eklenen görseller:

Steam Controller / Steam Link Kullanıcıları [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merak ettiğim 2 nokta var kullananlar cevaplarsa sevinirim.
    1.si bu link internet yiyor mu? Hem kasa hem link ethernet ile internete bağlanmışsa direkt kablo üzerinden mi veri gönderiyor yoksa internet yer mi? yani benim internetim 50 mbit ama akk yi aşınca sıkıntı olur mu onu merak ediyorum.

2. merak ettiğim şey ise benim monitörüm 1680x1050 çözünürlükte. TV ise 1920x1080 çözünürlükte. Şimdi bu linki tv ye bağladığımda benim bilgisayarım üzerinden yayın yapıcak bildiğim kadarıyla. Monitörümün 1080p çözünürlükte olmaması sorun olur mu? Ortak bir çözünürlükte mi oynamam gerekicek yoksa 1080p oynayabilir miyim?

Edit: 1.si soruyu yanıtlamış arkadaş ona gerek kalamdı. Çözünürlük meselesini bilenler cevaplarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRO EAGLE -- 18 Eylül 2016; 17:52:57 >
  • Görüntüyü monitorden aldığı için aynı çözünürlükde oynarsınız

• Arkadaşlar Steam Link satan varmı? Direk alıcıyım
  • Steam link bende takip ediyorum suan 57 usd ye geliyor beklemedeyim.

• Steam link ve controller indirimde 35$

• Nefes almadan çektim bir tane umarım memnun kalırım. 13-20 ekim diyor tahmini teslim için
  • beyler lütfen yardımcı olun steam controller aldım ama fifa 17 oynayamıyorum steama çevrim dışı tanıttım ama tuş ayarları felan hiç biri düzgün degil yapabilecek olan varsa lütfen yardım etsın bosuna almıs olduk kolu:S
  • boşuna mı aldık şimdi bu steam controlleri :S fifa oynayamıyoruz :S yeni gamepad mi alayım yoksa bir çözümü varmı beyler fifa 17
  • Merhabalar,
    ABD den daha önce SteamLink siparişi veren bir arkadaştan almıştım, bu yakınlarda da gaza gelerek Steam Controller siparişi verdim(Muhtemelen Ekimin son haftasında gelmiş olacak) ancak zaman ayırmamam nedeniyle her ikisini de satmaya karar verdim. Eğer yurt dışı ile uğraşmak istemeyen arkadaşlar olursa mesaj atarak bana ulaşabilirler. Anadolu yakası Kadıköy kartal arasında elden teslim edebilirim uzak olan olursa hesap bilgilerimi paylaşırım ödemeye istinaden kargolarım.

Steam Link + Steam Controller 300 TL'yebırakabilirim. (Elimde şu an sadece Steam link mevcut, Controller Ekin sonunda gelecek.) kullanacak olanlara önerim Steam mağazasından Virtualhere programını da almalarıdır zaten ucuz.
  • Virtualhere ne ise yariyordu?

• m.kemALL kullanıcısına yanıt
    Steam link bircok joystick ve Direksiyonu, ds4 ve xbox one kolunu tam manasiyla calistirmasi icin steam e kurdugun ucuz bir eklenti prgrai snl hub a tu cihazlari gormesini sgiyr steaminkin bylelike oyun icinde bilgisayara baglamadan kontrollerini sagiyrsun.ornek diresiyon koltuğun var bilgisayara uzak buyuk tv ye yakin bu sekilde direksiyon ustundeki tuslari da kullanirsin mouse gibi yerinden kalkmazsin

• Tesekkurler

• Amazon da 35 dolara var şu an ama Fifa 17 oynarken sıkıntı yaşar mıyım tam anlamadım. Yukarıda bir arkadaş halledememiş sorununu biraz şüphelendim onu görünce. Halledenler de var ama sanırım. Herhangi bir oyunda çözülmeyecek sorunlar yaşayan çok mu acaba ? Steam dahilinde olan oyunlardan bahsetmiyorum tabi onlara tam uyumludur zannımca.
  • Biri bana steam linkin prizleri nasıl takılır göstersin çünkü Türkiye prizine kutusundan çıkan takilmiyor

• Digiturkplay'ı bilgisayardan açsam oturma odamdaki televizyona görüntüyü aktarabilir mıyım? Xbox one controller ile kullanılabilir mi?

• eyes-on-you kullanıcısına yanıt
    Geçen sene o şekilde kullandım. Gayet verimli izlenebiliyor. Xbox control bilmiyorum ama ben logitech f710 ile kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.