Şimdi Ara

Steam Controller / Steam Link Kullanıcıları [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
21
Favori
26.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realthing

Arkadaşlar ben cihazı bir yıldır kullanıyorum.
    Daha önce de söylemiştim ama hatırlatmakta fayda görüyorum. Cihaz sorunsuz çalıştırabildiğinizde çok verimli. Oyun performansından gerçekten çok keyif alıyorsunuz. Sinema dizi izlerken herhangi bir sorun olmuyor. Ama her yazılımda olduğu gibi steam arayüzüne güncellemeler geldiğinde de muhakkak çalışan birşey patlıyor.
    Farklı güncellemelerle karşılaştığım sorunları kısa bir özet geçeyim. Bunların bir çoğu düzeltildi. Bir kısmı hala duruyor. Çok büyük olmayan problemleri sürekli erteliyorlar anladığım kadarıyla.
    - Sürekli sorunsuz oynadığınız bir oyun arasıra, sebepsiz takılıyor. (FIFA 15, Mortal Kombat menüsü. Düzeltilmedi)
    - Tek tuşla açılan cihaz açılmamaya başlıyor, elektrik prizinden çıkarıp takmak zorunda kalıyorsunuz. (Düzeltildi, tekrar ediyor arada)
    - Yüksek FPS de oynadığınız oyunların FPSleri düşüyor (Düzeltildi)
    - Steam Controller idle da kalıp kendini kapattığı zaman tekrar açtığınızda haptikleri masaüstünde mouse tepkisi vermemeye başlıyor. Steam arayüze tekrar girip geniş ekrandan tekrar çıkmak zorunda kalıyorsunuz. (Düzeltilmedi)
    - Steam harici oyunlar açılmadan masaüstüne atıyor. (Düzeltildi, tekrar ediyor arada)
    - Masaüstü modda kullandığınız zaman Görev çubuğu bildirim alanında işlem yapmaya kalkınca (mesela hoparlör simgesine tıklayınca) steam pc üzerinden kilitleniyor. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorsunuz. (Düzeltilmedi)
    - Video oynatırken ekranda titremeler oluşabiliyor (Düzeltildi, tekrar ediyor arada)
    - Video oynatırken çok küçük seviyede parlaklığın artıp azaldığı görülebiliyor. (Düzeltilmedi. Bu pc den mi steamden mi kaynaklanıyor ona emin değilim)

Televizyonunuzun oyun modu varmı varsa denediniz mi? Bahsettiğiniz titreme ve ekranda parlama gibi problemleri bazen televizyon oyun modunda değilse yapabiliyor.

Eğer oyun modundan dolayı değilse televizyonunuzun motion lighting ya da dynamic contrast ayarlarını kontrol edin. TV harekete yada renge göre otomatik ayar ve parlaklık yapıyor olabilir.
    Bu ayarları kapatıp tekrar deneyebilirsiniz. Bana televizyondan kaynaklı gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one1r -- 21 Aralık 2016; 16:41:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: one1r

quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

hocam ben de powerline ile bapladım steam ve modemi, ama pc wireless ile bağlı, acaba wirelees alıcıyı upgrade etsem 5ghz ac uyumlu bir adaptör alsam daha verimli olurmu? zira steamlink ile tarayıcıdan test yaptım ping ve internet hızımda kayıp yoktu ama oyunlarda oynarken (fps tarzı) zaman zaman bazı takılmalar olabiliyor, ilaveten fps'yi nereden takip edebilirim ve kaç fps üstünde sistem verimli çalışıyor diyebiliriz?

çok soru sordum biliyorum kusuruma bakmayın

sadece steamlinki kablolu bağlamanız yeterli olmaz, performans alabilmeniz için pc ve steamlink iksi de kablolu bağlamanız lazım.

Eğer pc, steamlink ve modeminiz hepsi ayrı odalarda ise 3 powerline adaptörü işinizi görür. biri modeme diğer 2si pc ve steamlinke randıman alırsınız. kablosuz kullanmaktan kaçının.

Diğer markaları araştırmadım ama aldığım powerline tekli de satılıyor 2 tanenin yanına 3. 4. 5. alıp kullanabiliyorsunuz. bu şekilde yaparsanız verim alabilirsiniz.

Sizin şu anki probleminiz zaten internet hızı değil, pc ve steamlink arası veri transfer hızı. Bunu etkileyen faktörler de modeminiz ve powerline adaptörler.

modeminizin yeterli olduğunu varsayıyorum. şuan yapmanız gereken pc ve steamlinki modeme veya powerlinea kablolu bağlayıp test etmek. Test ettiğinizde sorun çıkarsa işte ozaman
    powerline ve modemin yeterli olup olmadığını tartışırız. Fakat benim düşüncen kablolu bağlantı sizin takılma sorununuzu çözecektir.

Steam ev içi yayın ayarlarında tam hatırlayamıyor olabilirm "sistem bilgisi göster" gibi birşey yazıyordu onu işaretlerseniz çözünürlük ve aldığınız fps ekranda çıkar.

tvde oynadığınız için 60fps idealdir tvde oynadığınız için zaten üstüne çıkmaz. 55-60 arası gidip gelebilir. Daha düşük fpslerde kasılmalar başlar.

Modem asus dsl n66u hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Steam Link'i hiç stabil şekilde kullanamadım;takılmalar,kopmalar ve lag sorunları oluyor.Bence biraz lüks.Reset düğmeside yok fiş çek takla uğraşıyorsun. Controller ise çok güzel eksikleri olmasına karşın.
  • one1r kullanıcısına yanıt
    hocam olayı çözdüm fakat şimdi yeni bir sorunum oldu :) pc ve hoparlör aynı çoklu prizde olduğu için hoparlörde cızırtı başladı, powerlinenın üstündeki fiş ile de denedim ama nafile aynı ses devam ediyor
  • one1r kullanıcısına yanıt
    Televizyonun kendi usbsinden izlediğim hiç bir filmde böyle sorunlar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

hocam olayı çözdüm fakat şimdi yeni bir sorunum oldu :) pc ve hoparlör aynı çoklu prizde olduğu için hoparlörde cızırtı başladı, powerlinenın üstündeki fiş ile de denedim ama nafile aynı ses devam ediyor

Önemli kısmı halletmişsiniz hoparlörü de çözersiniz:)

Ben de bir kaç oyun görüntüsü paylaşayım.

Battlefield 1 single player oynadım. Pc monitöründen farksız çok akıcı. multiyede girdim sorunsuzdu ama 5dk oynadım sadece kesin bir şey diyemiyorum.
    Steam Controller / Steam Link Kullanıcıları [ANA KONU]

Tomb Raider

Alien Isolation

Borderlands the pre sequal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one1r -- 22 Aralık 2016; 11:9:5 >

• Dostlar ds4 ile kullanan oldu mu acaba? Ben steam controllera para vermek istemiyorum. Malum steam ds4 desteği getirdi. Deneyimleyen varsa tavsiyelerine ihtiyacım var.

Bir de steam linkten tarayıcı kullanılabiliyor mu? İnternetten film dizi izlemek mümkün mü akıcı mı?
  • 20 dolara düştü beyler kaptım bir tane
  • Beyler 2 ds4 baglayayabılırmıyım steam lınke ayrıca bı aparat almam gereklı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Dostlar ds4 ile kullanan oldu mu acaba? Ben steam controllera para vermek istemiyorum. Malum steam ds4 desteği getirdi. Deneyimleyen varsa tavsiyelerine ihtiyacım var.

Bir de steam linkten tarayıcı kullanılabiliyor mu? İnternetten film dizi izlemek mümkün mü akıcı mı?

Steam Link'den direk masaüstünü yönetmek mümkün. Kısaca bilgisayardan yapabileceğiniz herşeyi yapabilirsiniz. Paint'den resim bile çizebilirsiniz. Destek geldiyse çalışır. Xbox Wireless var bende bluetooth ile çalışıyor. Bunun desteği de yeni gelmişti.
  • Ağalar Steam Link ve Controller sipariş ettim indirime girince. Sorum şu, 1 set powerline'ım var (modemden çıkış veren cihaz ve desktopın olduğu odada hem ağ çıkışı hem de wifi sağlayan cihaz) powerline'dan ethernet ile pcden modeme bağlıyım, modem asus n17u, modemden eternet kablosuyla PS4, smart tv ve şimdi de steam'e çıkış vereceğim (switch ile). Eksik bir şey var mı bağlantı kalitesi için ya da öyle değil şöyle bağla diye bir öneriniz?
  • hochimin_55 H kullanıcısına yanıt
    Nerede
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Amazon.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ne oldu ya bir steam kampanya konusu vardı indirim dönemlerinde 1. sırada olurdu sildiler mi o konuyu?

The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition TÜRKÇE ise almayı düşünüyorumda , en düşük fiyatı bu muydu. Şuan 45 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 23 Aralık 2016; 17:44:43 >
  • hochimin_55 H kullanıcısına yanıt
    Benimde listemde fakat 34$dan aşağı düştüğünü hiç görmedim kaçırdım demekki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.com/gp/aw/d/B016XBGWAQ/ref=bdl_pop_ttl_B016XBGWAQ

Hala devam ediyor indirim kargo fiyatı var tabi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar,

Amazondaki indirimden faydalanmak istiyorum bende, lakin teknoseyir incelemesinde ses içerdeki pc de kaldı diyor. Yani sesi tv den alamıyormuyuz?
    Mantık olarak hdmi kablonun ses+görüntü aktarması gerekiyor ama ses aktarması yoksa açıkcası alasım gelmedi.

Ayrıca 2 kontolcü ile oyunları iki kişi oynayabiliyormuyuz? Yani 2 kişi fifa da kapışabilecekmiyiz?

Kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi indirim bitmeden almayı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra11_38 -- 23 Aralık 2016; 21:21:25 >
  • cobra11_38 C kullanıcısına yanıt
    gürültüsü diyor evet iki kişi oynayabilirsin
  • Teşekkürler aranıza katılıyorum bende o zaman... :)
  • arkadaşlar steam controller ile oynanacak deneyimlediğiniz en güzel oyunlar nelerdir? çift kişilik ya da tek kişilik fark etmez. Kış indirimleri varken bunlardan faydalanalım :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.