Şimdi Ara

steam dan anlıyorum diyenler lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steamden cs source aldım kurdum tam oyun gireceğim bu hatayı alıyorum bekup yapıp oyunu sildim tekrar dan kurdum ama aynı hata ne yapacağım bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum

hata şu

Failed to load the Launcher DLL:

Belirtilen Modül Bulunamadı

• steam i silip tekrar kursan? sonra backuptan oyunu kur
    bide şu konuya bi bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_36431321/tm.htm
  • dediklerini yaptım ancak olmadı başka çözüm önerin varmı
  • acaba c deki oyunun kurulu olduğu steam klasörü sizde kaç gb ????
  • Nette biraz araştırdım.Tek bir ortak çözüm yok herkes kendince bir çözüm bulmuş.

İlk olarak Steam'in My Games listesinden CS:Source'yi sağ tıklayıp "Properties(Özellikler)"e girin.Ardından "Local files"e tıklayıp ardından "Verify integrity of game cache..."yi tıklayıp eksik indirme yapmışsanız Steam'in eksik dosyaları indirmesini sağlayıp,oyuna girmeyi deneyin.

Sonuç değişmez ise birde "X:/Program Files/Steam/steamapps/<kullanıcı adınız>/Counter-Strike Source/" dizinindeki oyunun .exe dosyasından oyuna girmeyi deneyin.Bazı kişilerde bu şekilde girme denendiğinde eksik olan 2 adet ".dll" dosyasının adlarını verdiği söylenmiş.Bu eksik dosyaları eğer elinizde başka Source oyunları(HL2,TF2,L4D,Portal vs.) var ise bunların dosyalarının içinden temin edebilirsiniz.Bu şekilde çözenler olmuş.

Hepsi olmadı "X:/Program Files/Steam/steamapps/<kullanıcı adınız>/Counter-Strike Source/bin" dizini içindeki tüm dosyaları kopyalayıp "X:/Program Files/Steam/steamapps/<kullanıcı adınız>/Counter-Strike Source/" dizinine yapıştırmayı deneyin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• herhangi bi steam forumlarından link yokmu yazının altında genelde olur ama bi ss at sen bakalım bide
  • teşekkürler deniyorum bilgi vereceğim
  • 3 .sünde oldu teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.