Bildirim
steam dan anlıyorum diyenler lütfen yardım
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
steam i silip tekrar kursan? sonra backuptan oyunu kur
bide şu konuya bi bak
http://forum.donanimhaber.com/m_36431321/tm.htm -
dediklerini yaptım ancak olmadı başka çözüm önerin varmı -
acaba c deki oyunun kurulu olduğu steam klasörü sizde kaç gb ???? -
Nette biraz araştırdım.Tek bir ortak çözüm yok herkes kendince bir çözüm bulmuş.
İlk olarak Steam'in My Games listesinden CS:Source'yi sağ tıklayıp "Properties(Özellikler)"e girin.Ardından "Local files"e tıklayıp ardından "Verify integrity of game cache..."yi tıklayıp eksik indirme yapmışsanız Steam'in eksik dosyaları indirmesini sağlayıp,oyuna girmeyi deneyin.
Sonuç değişmez ise birde "X:/Program Files/Steam/steamapps/<kullanıcı adınız>/Counter-Strike Source/" dizinindeki oyunun .exe dosyasından oyuna girmeyi deneyin.Bazı kişilerde bu şekilde girme denendiğinde eksik olan 2 adet ".dll" dosyasının adlarını verdiği söylenmiş.Bu eksik dosyaları eğer elinizde başka Source oyunları(HL2,TF2,L4D,Portal vs.) var ise bunların dosyalarının içinden temin edebilirsiniz.Bu şekilde çözenler olmuş.
Hepsi olmadı "X:/Program Files/Steam/steamapps/<kullanıcı adınız>/Counter-Strike Source/bin" dizini içindeki tüm dosyaları kopyalayıp "X:/Program Files/Steam/steamapps/<kullanıcı adınız>/Counter-Strike Source/" dizinine yapıştırmayı deneyin.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
herhangi bi steam forumlarından link yokmu yazının altında genelde olur ama bi ss at sen bakalım bide -
teşekkürler deniyorum bilgi vereceğim -
3 .sünde oldu teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X