Valve, Steam Deck için Herhangi Bir Erteleme Olmayacağını Bildirdi Valve, Kasım 2021'de Steam Deck'in çıkışını küresel tedarik sorunları nedeniyle Şubat 2022'ye ertelediğini duyurdu Valve'da çalışan tasarımcı Greg Coomer yakın zamanda yaptığı bir röportajda, Steam Deck'in Şubat 2022'de piyasaya çıkması konusunda kararlı olduklarını belirtti.
Valve, Steam Deck'in Ocak ayındaki gönderisinde, şirketin gelecek ay Steam Deck'i piyasaya süreceğini ve kullanıcılara teslim edeceğini yineledi. Gönderide şu ifadeler yer aldı: "Her şeyden önce Steam Deck'i zamanında çıkarmak ve göndermek istiyoruz. Küresel salgın, tedarik ve nakliye sorunlarına rağmen, Şubat ayının sonunda piyasaya süreceğiz."
Valve ek olarak şunları bildirdi: "Buna paralel olarak Steam Deck için çeşitli çalışmalara ve testlere devam ediyoruz. Yakın zamanda da Steam'de yer alan oyunlarda Steam Deck onay simgesini görebileceksiniz. Dört ana kategoriyi de bu kapsamda kontrol ediyoruz: Giriş, sorunsuzluk, ekran ve sistem desteği."
Öte yandan Valve, geliştiricilere Steam Deck için oyunlarını test etme olanağı veriyor. Bu doğrultuda geliştiricilere çok sayıda kit yolluyor. |
Steam Deck [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
4 bin 5 bin olsa PlayStation 5 i satıp bunu alacam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazda dosya erişimi olacak mı acaba? Türkçe yama yapabilirsek süper olur.
-
Windows yüklenebilecekmiş. Ama kendi işletim sisteminde ne olacak bilgim yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçine istediğin işletim sistemini kurabilirsin diyorlardı.
-
1 Aralik'ta 512GB versiyonuna preorder yaptim. Q2 2022 sonrasi gozukuyor teslim tarihi. Teslim aldigimda deneyimlerimi paylasacagim burada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olethros -- 20 Ocak 2022; 11:54:41 > -
GOW da sorunsuz Steamdeck de çalışıyor herhalde. Eski Sony başkanı paylaşmış :)
-
devrim gibi bişey ya bu. el cihazında god of war 2018. seneler önce sony psp'de cihaza özel çıkan gow'ları oynamıştım ne kadar zevk almıştım, şimdi teknoloji bu noktaya geldi. aslında el konsollarına nintendo dışındaki firmalar neden ağırlık vermiyor anlamıyorum. Nintendo el konsolları akıl almaz satış rakamlarına ulaşmış. PSP de fena satmamış aslında. Tabi Steam Deck'in bu rakamların yanına yaklaşacağını sanmıyorum.
Tüm zamanların en çok satan konsolları:
- PlayStation 2 (Sony) - 159 million*
- Nintendo DS (Nintendo) - 154.02 million
- Game Boy/Game Boy Color (Nintendo) - 118.69 million
- PlayStation 4 (Sony) - 116.9 million
- PlayStation (Sony) - 102.4 million
6. Nintendo Wii – 101.63 million
7. Nintendo Switch – 92.87 million
8. PlayStation 3 – 87.5 million*
9. Xbox 360 – 85 million*
10. PlayStation Portable – 82 million*
11. Game Boy Advance – 81.51 million
12. Nintendo 3DS – 75.94 million
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 20 Ocak 2022; 20:30:38 >
-
Kaç fps çalışıyor acaba, yorumlarda baya fps düşüşü olduğı söyleniyor.
-
Steam Deck uyumlu oyunlar SteamDB sitesinde görülmeye başlanmış. Şuan için 67 adet var ama liste gün geçtikçe elbette büyüyecektir. Takip etmek için Steam hesabınızla giriş yapmanız gerekmekte, buradan takip edebilirsiniz. İsteyenler ayarlardan hesaplarını silebilirler baktıktan sonra.
Şuanlık Tüm Liste:
Güncelleme bu oyunların hepsi uyumlu değilmiş. Steam Deck Uyumlu, Oynanabilir, Desteklenmeyen olanları belirtmişler onlarıda ekliyorum.
Steam Deck Uyumlu:
DEATH STRANDING
Castle Crashers (Castle Crashers®)
Dishonored
Mad Max
The Binding of Isaac: Rebirth
Cuphead
DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin
Hollow Knight
DARK SOULS™ III
APE OUT
Manifold Garden
Celeste
Guacamelee! 2
Into the Breach
Psychonauts 2
Risk of Rain 2
RAD
The Messenger
SCARLET NEXUS
Sekiro™: Shadows Die Twice (Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition)
Mark of the Ninja: Remastered
Tunche
Death's Door
Tetris® Effect: Connected
FINAL FANTASY
Gunfire Reborn
Rogue Legacy 2
HOT WHEELS UNLEASHED™
Aliens: Fireteam Elite
Total War: WARHAMMER II
Remnant: From the Ashes
Sable
Noita
Super Mega Baseball 3
Circuit Superstars
Record of Lodoss War-Deedlit in Wonder Labyrinth-
Webbed
Portal 2
Oynanabilir:
War Thunder
Crypt of the NecroDancer
Subnautica
The Witcher 3: Wild Hunt
RimWorld
Rise of the Tomb Raider (Rise of the Tomb Raider™)
Factorio
NieR:Automata™
Stormworks: Build and Rescue
Slay the Spire
Farming Simulator 19
Tribes of Midgard
Among Trees
Inscryption
Black Skylands
Swords of Legends Online
BRAVELY DEFAULT II
Cookie Clicker
Plants vs. Zombies: Game of the Year (Plants vs. Zombies GOTY Edition)
Season of Mystery : The Cherry Blossom Murders
Tomb Raider
Valheim
Dyson Sphere Program
Cats in Time
Desteklenmeyen:
Arizona Sunshine (Arizona Sunshine®)
Budget Cuts
Job Simulator
theBlu
Persona 4 Golden
Liste için r/cloudsheep'e teşekkürler göreceğini sanmıyorum ama kaynağı belirtelim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerolona -- 24 Ocak 2022; 0:9:0 >
-
Acaba kaç TL’den gelecek, gelecek mi…
Elde oynamanın avantajı ayrı ama TR'de kullanıcılar "bunu bu paraya alacağıma yeni nesil konsol alırım" diyecekler ve haksız da sayılmazlar. Steam Deck, yeni nesil konsolların yanında ancak ikincil konsol olarak durabilir.
-
Nibeltwitter“Valve has announced that Steam Deck will launch on February 25 https://t.co/ntFpOKnBZZ”https://twitter.com/Nibellion/status/1486400283882266624
-
25 Subat'ta cikiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nereden sipariş verdiniz acaba?
-
Yurtdisindayim hocam. Buradan onsiparise acik cihaz.
-
Siteyi Turkcelestirmisler. Bu demek oluyor ki Valve Index'ten daha kisa surede tum dunyaya yayilabilir, Turkiye'ye de gelebilir.
-
Ah keşke
Zaten bizde satılmaması saçma. Satışa açsınlar, koysunlar normal fiyatlarını vergisiyle algısıyla, çok uçarsa da bıraksınlar ben düşüneyim o kısmını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X