Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.888
Cevap
255
Favori
356.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valve’ın infaza uğramış çok donanımı olduğunu biliyoruz. Dilleri çık yandığından dolayı işi oldukça kitabına göre ilerletiyorlar. Topluluğu dinliyorlar. Devamından ziyade bir sonraki olay olacak. Tek yapmaları gereken şey iyi yaptıkları şeye devam etmek olacaktır. Ama valve’ın bu girişimi, sponsorlu içerik üreticilerin konsol bitti argümanına güzel cevap oluyor. Adamların donanım üretme sevdası boşuna değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar merhaba 256gb lcd steam deckim var. steam os da yama vs cok zor benim icin dosya sistemi vs cok zor geliyor. win 10 veya win 11den hangisini kurmami onerirsiniz, steam kütüphanem bomboş. ozellikle yeni olmayan 5 yillik oyunlari turkce altyazi ile oynamak istiyorum. bazi windows surumleri kirpilmis ozel versiyonlar oneriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Rog ally ya da lenovo legion go da düşündüm ama windows el konsolu almak riskli, windows eğer ileride el konsolları için özel bir sürüm yayınlarsa düşünülebilir. Açıkçası Windowsun sorunlarıyla uğraşmak yorucu bu konuda da çok bilgim yok.

Switchte 3. Parti oyunlar gerçekten kötü performansta ise hiç düşünmeyim o halde. Dediğiniz gibi yeni cihazda yakın ben 2025 mart nisan gibi geleceğini düşünüyorum. Switch alırsam da çoğunlukla bu 3.parti oyunlar için alacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Question-X kullanıcısına yanıt

Steam deck 2 için 2025 sonları diyorlar bakalım, TR ye ve daha fazla ülkeye çıkış yapar resmi olarak inş.Steam Deck [ANA KONU] 

• caca40 kullanıcısına yanıt
    Bende steam deck oled almak üzereyim. Oyunlarda tr alt yazı önemli benim için. Bu konuda sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Red Dead ,Far Cry, özellikle hikayeli oyunları alt yazı desteği ile oynamak en öncelikli durumlardan biri

• Njord- kullanıcısına yanıt

artik dil icin cozumlemek istemiyorum. tr dil dosyasini atayim oynayim. eskiden tr altyazi cok cok azdi . bircok oyunun serilerini hikayesinde bogulmamak icin oynamadim. oynamadim ama neye yaradi ki serinin 2. 3. 4. hatta 5. oyunu bile cikti. ben hizlica bitirmek icin tam cozume bakmadan ilerlemek icin istiyorum. windowsu her turlu hallederim riveos win mi yoksa windecos mi win 10 win11 hangisi daha uyumlu ise onu kurmak istiyorum. emilatore gerek yok switch litem var

• Güncelleme sonrası cemu’dan botw oynuyordum. Tuşlar işlemedi. Yuzu’ya geçtim sıkıntı yok ama cemu’da bozdu. 3.6 betada kullanlar vardı niye böyle oldu anlamadım. Bir kaç güne kalmaz düzelir belki ama olan oyunumuma oldu😂

• Turkcell Pasajdan alışveriş yapan oldu mu ? Şu anda SD için en uygun fiyat burda. Ekşi de ve satıcının google sayfasında çok fazla olumsuz yorum var.

• Kavuştuk

Steam Deck [ANA KONU]

• Njord- kullanıcısına yanıt
    Altyazı atilabiliyor. Silent Hill 2 Remake i Türkçe oynuyorum şu anda

• rammusty R kullanıcısına yanıt

Altyazı nasıl atılıyor?

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Kütüphaneden oyun ekle kısmından Steam dışı oyun ekle altyazinin exe sini ekleyip kuruyorsun

Hayırlı olsun.Steam Deck [ANA KONU] 

----------------------------------------

Steam Deck [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 25 Ekim 2024; 19:20:50 >
  • Question-X kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Steam Deck’in kurulumu kaç dk sürüyor?

Aşağıdaki oynatma listesinde Steam Deck ile alakalı aradıklarını rahatlıkla bulabilirsin.

Steam Deck [ANA KONU]Babürleryoutube
    Selam Babürler bu videoda herkesin nasıl yapılacağını merak ettiği Steam Deck Türkçe yama nasıl yapılır bu video da detaylıca sizlere anlatacağım. Bu videodan sonra oldukça rahat bir şekilde Türkçe yama kurabileceksiniz. Neyse lafı fazla uzatmadan Steam Deck Türkçe Yama Rehberi videosundan herkese iyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=lgaaOG7Avw8&list=PLdjIiWgw--cJFjng45Ker-HR1QTg-N5YM
  • rammusty R kullanıcısına yanıt
    Şu anonymous yama bir çıkartmadı Deck için ya onların yamalari gayet iyi ama kullanamıyoruz

• Beyler Diablo ıv aldım steamden. Kurulum için ek bir şey yapmam lazım mı steamdan normal oyun gibi kuracak mıyım sadece?

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.