Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mr.Seko Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
262
Favori
372.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #30
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 1tb toshiba canvio basics 150mb/s okuma-yazma hızı olan bir taşınabilir harddisk var 3.2 usb bağlantılı. Ben buna Windows kurup steamdeckte kullanabilir miyim? Elimde dock var usb-type c girişli hali hazırda harddiski bağlayabiliyorum çalışıyor sıkıntısız?Bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smalhero kullanıcısına yanıt
    HDD dediğimiz mekanik disk var ise taşınabilir form olarak pek iyi çalışmıyor, şarj %70'lere düştüğünde diske güç veremiyor ve disk kapanıyor, devamlı şarjda kullanacaksanız iş görür, bu sebeple ssd kullanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Hocam full şarjda duruyor ben genelde decki ps gibi kullanıyorum tvye bağlı çok memnunum.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Hocam 30 gba yakın yer kaplıyor Microsd karta Windows yüklemesini tavsiye etmem.
    Benim yaptığım gibi dahili ssdye değil de, harici ssdye kurabilirsiniz.

Teknoloji Odasiyoutube
    Steam Deck Windows Kurulum Rehberi. %100 Herşey Dahil Rehber! Başka Bir Bilgiye İhtiyacınız Yok!
    https://www.youtube.com/watch?si=sVfOPL-W1HNs6jDa&v=XQAZ_6UpHHc&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• XanthiN kullanıcısına yanıt

benim steamoss kendi asdye kurulu, harici hafiza kartina ozel win11 kurdum. sd karti cikarinca steamoss aciliyor. orjinal hali bozulmamis oldu. sd karta win kurarken rufusda windows to on gibi bir secenek var onu tikleyip kurun

• bilgennyk kullanıcısına yanıt

Hocam tam olarak nasıl yaptınız acaba bir ssd ye 2 boot. detaylı bir video veya anlatım var mı?

• adminastör kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arkadaşın videosundan yararlandım. Güzel kaynak

MikeTheTechyoutube
    How to Dual Boot the Steam Deck with Clover (Full Process, Single Drive, No SD!)
    https://www.youtube.com/watch?si=erAr7sJ2iJf_0hZX&v=d9QWFclJe6k&feature=youtu.be

• Merhabalar.
    Steam Deck ve Pc'de aynı anda, ayrı oyunları kızımla oynayabiliriz diye düşünüyordum ama izin vermiyor Steam.
    Aile üyeliği diye bi şey çıkmış, yakınlarımızla aynı anda farklı oyunlarımızı paylaşıp oynayabiliyorken, Steam'in buna izin vereceğini düşünüyordum.
    Steam, buna kesinlikle izin vermiyor mu arkadaşlar? Yoksa ben mi beceremedim...

• taylo84 T kullanıcısına yanıt

Aynı oyunu aynı anda oynayamazsınız hocam.

• taylo84 T kullanıcısına yanıt
    Aynı anda aynı oyunu oynayamazsınız, sisteme göre sizin ailenizde x oyunun tek kopyası var. Eğer ailenizde 3 kişi varsa a ve c hesabında x oyun olduğu durumda a ve b aynı anda x oyununu oynayabilir, bu durumda aile hesabında 2 kopya oluyor.

• Steam Deck [ANA KONU]
    Steam Deck [ANA KONU]
    Steam Deck [ANA KONU]

• almanyaya gidecek biri var bu cihazı ordan aldırmam mümkün olur mu ? yanında gelirken sıkıntısız geçirebilir mi valizde vs ?

• Arkdaşlar 64gb lcd model için yorum alabilir miyim ? 7500 tl eder mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt

64 gb depolama ile ne oynayacaksınız ki?

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    almanya vpn’le yeni steam hesabı açın. kendiniz burdan almanya’daki evin adresine siparişi verin. kendi banka kartınız da olur sıkıntı olmaz, kuru kendi çevirip çekiyor ücreti zaten. tek önemli nokta fatura adresindeki kişi ismi banka kartı ismiyle aynı olsun.
    1 hafta içinde deck o adrese ulaşmış olur.
    yanında getireceği zaman da kutusundan çıkarsın sorarlarsa benim konsolum türkiye’de oynamak için yanımda götürüyorum desin bir şey olmaz.

en azından benim sürecim bu şekilde işledi sıkıntısız ulaştı.

• thewolfamongus kullanıcısına yanıt
    Ssd takabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir problemi yoksa ve temizse gayet iyi fiyat. 9 küsür geçenlerde arkadaş için almıştık 64ü. Ben ilk çıktığında bir süre 512 micro sd ile kullandım ssd takılmasa bile kullanılabilir bu şekilde ama sürekli shader güncellemeleriyle vs bi yerden sonra dert oluyor o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 18 Kasım 2024; 18:28:14 >
    Bedava, switch satıyorlar o fiyata

Temizse cihaz, çok iyi fiyat. açıp ssd yükseltmesi de mümkün.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt

512 gb ssd şuan 1200 lira, hatta 256 gb ble yeter

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.