< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Steam Deck [ANA KONU] (396. sayfa)
-
-
Baldurs Gate 3 oynayan vardır mutlaka, kontroller nasıl? veya dokunmatik ekranı dokunmatik yüzeyi kulanan bir profil veya ayara denk geldiniz mi? ekranda çok fazla simge var kullanımda sıkıntı yaşadınız mı?
-
Cihazı açmışken 2tb’dan aşağı takılmaz:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cihazı o kadar ucuza bulmuş ki 2 tb hafızanın fiyatı bile göze batmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öneri var mı 512 ssd ? Uygun yollu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
(1) STALKER 2 Steam Deck | Ultimate Edition | SteamOS 3.6 - YouTube
Deck'te pek iyi çalışmıyor galiba, genelde 30 fps'yi pek tutturamıyor, güncellemelerle oynanabilir hale gelir mi acaba? ben daha iyi çalışmasını beklerdim
-
ekran mouse klavye konusunda sıkıntı yokta ben elde oynamak istersem keşke dokunmatik ekran veya gamepad için özel bir ayar olsaydı
-
-
stalker 2nin çıkabilmesi bile büyük olay. performans artışı için birkaç güncelleme beklemek gerekiyor
Ben low ayarda bile en azından 30 fps sabit beklerdim, kötü oldu oyunu deck'te deneyimlemek istiyorum
Dün denk geldiğim yayıncılar da oyunda sorun yaşadı. Oynamak için bir kaç patch beklemek gerekecek sanırsam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çoğu kişi grafiklerin çok yüksek olmadığını söyledi, açıkçası o kadar muhteşem grafikler yok, ben 1080p'de minimum Gtx1060 istediklerinde 800p'de Deck'in gayet iyi çalıştıracağını düşünmüştüm, fsr performans seçseler bile 25 fps anca çalıştırıyor, sorun ue5'te galiba
JSAUX dock indirimde, vergi kargo ile 1098₺
amazonBuharlı Güverte için JSAUX Yerleştirme İstasyonu, HDMI 2.0 4K @60Hz ile 6'lı Buharlı Güverte Yuvası, ÜÇ USB 3.0, Gigabit Ethernet, 100W PD Hızlı Şarj Valf Buharlı Güverte ile Uyumluhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B8NFC7RF -
Sad takılanlarından var mı tavsiye ettiğiniz?
Pazartesi adrese ulaşıyor beyaz, herhalde 1-2 aya elime geçer. Siyah Oled'i hatuna verip LED'i satacağım büyük ihtimalle. Ya da getiren arkadaşıma hediye ederim. Neyse, bir ulaşsın da düşünürüz o kısmını
Edit: Kafa karışıklığı olmasın Oled'leri satmayacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 22 Kasım 2024; 11:30:22 > -
youtubede birkac kisi dlss modunu patchle aktif etmisler 30fps ustuyle oynuyorlar
https://www.youtube.com/watch?v=wPSMWii0T7g&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam, Single oyunlarımın bir kısmını Epic Games'ten oynuyorum. Steam Deck'e Epic Games Launcher kurmak için hangi yöntem en iyisidir ? Tecrübe edeniniz var mıdır ? Teşekkürler.
-
Ben heroic kullanıyorum, sıkıntısız
Cevap için teşekkürler şimdi onu kurcalıyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X