Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
262
Favori
372.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #30
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alel acele geçtim siparişi. Umarım bilgilerde hata yapmamışımdır

Siteyi açmakta bile zorlanırım diyordum ama gayet rahat tamamladım alış verişi, beyaz versiyona öyle büyük bir ilgi yok sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baldurs Gate 3 oynayan vardır mutlaka, kontroller nasıl? veya dokunmatik ekranı dokunmatik yüzeyi kulanan bir profil veya ayara denk geldiniz mi? ekranda çok fazla simge var kullanımda sıkıntı yaşadınız mı?

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Cihazı açmışken 2tb’dan aşağı takılmaz:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Cihazı o kadar ucuza bulmuş ki 2 tb hafızanın fiyatı bile göze batmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Öneri var mı 512 ssd ? Uygun yollu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben bu şekilde ekrana bağlı bitirdim yağ gibi akıyor hiç sıkıntı çekmedim. Ancak elde oynadıgım zaman çok küçük geldi herşey bana pek beceremedim. Oyun mouse istiyor bence. Yada ben öyle alışığım ondan olabilir. Elden ringide mesela mouse oynayamadım elde oynadım.

Steam Deck [ANA KONU]

• (1) STALKER 2 Steam Deck | Ultimate Edition | SteamOS 3.6 - YouTube

Deck'te pek iyi çalışmıyor galiba, genelde 30 fps'yi pek tutturamıyor, güncellemelerle oynanabilir hale gelir mi acaba? ben daha iyi çalışmasını beklerdim

• Umit258 kullanıcısına yanıt

ekran mouse klavye konusunda sıkıntı yokta ben elde oynamak istersem keşke dokunmatik ekran veya gamepad için özel bir ayar olsaydı

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stalker 2nin çıkabilmesi bile büyük olay. performans artışı için birkaç güncelleme beklemek gerekiyor

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Ben low ayarda bile en azından 30 fps sabit beklerdim, kötü oldu oyunu deck'te deneyimlemek istiyorum

Dün denk geldiğim yayıncılar da oyunda sorun yaşadı. Oynamak için bir kaç patch beklemek gerekecek sanırsam.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi grafiklerin çok yüksek olmadığını söyledi, açıkçası o kadar muhteşem grafikler yok, ben 1080p'de minimum Gtx1060 istediklerinde 800p'de Deck'in gayet iyi çalıştıracağını düşünmüştüm, fsr performans seçseler bile 25 fps anca çalıştırıyor, sorun ue5'te galiba

• JSAUX dock indirimde, vergi kargo ile 1098₺

Steam Deck [ANA KONU]
    Steam Deck [ANA KONU]amazon
    Buharlı Güverte için JSAUX Yerleştirme İstasyonu, HDMI 2.0 4K @60Hz ile 6'lı Buharlı Güverte Yuvası, ÜÇ USB 3.0, Gigabit Ethernet, 100W PD Hızlı Şarj Valf Buharlı Güverte ile Uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B8NFC7RF
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Sad takılanlarından var mı tavsiye ettiğiniz?

• Pazartesi adrese ulaşıyor beyaz, herhalde 1-2 aya elime geçer. Siyah Oled'i hatuna verip LED'i satacağım büyük ihtimalle. Ya da getiren arkadaşıma hediye ederim. Neyse, bir ulaşsın da düşünürüz o kısmını Steam Deck [ANA KONU] 

Edit: Kafa karışıklığı olmasın Oled'leri satmayacağım Steam Deck [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 22 Kasım 2024; 11:30:22 >

youtubede birkac kisi dlss modunu patchle aktif etmisler 30fps ustuyle oynuyorlar

https://www.youtube.com/watch?v=wPSMWii0T7g&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, Single oyunlarımın bir kısmını Epic Games'ten oynuyorum. Steam Deck'e Epic Games Launcher kurmak için hangi yöntem en iyisidir ? Tecrübe edeniniz var mıdır ? Teşekkürler.

• Kasapovski kullanıcısına yanıt
    Ben heroic kullanıyorum, sıkıntısız

• heyaliriza kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler şimdi onu kurcalıyordum.

• 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.