Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: heyaliriza Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.913
Cevap
259
Favori
358.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alel acele geçtim siparişi. Umarım bilgilerde hata yapmamışımdır

Siteyi açmakta bile zorlanırım diyordum ama gayet rahat tamamladım alış verişi, beyaz versiyona öyle büyük bir ilgi yok sanki
  • Baldurs Gate 3 oynayan vardır mutlaka, kontroller nasıl? veya dokunmatik ekranı dokunmatik yüzeyi kulanan bir profil veya ayara denk geldiniz mi? ekranda çok fazla simge var kullanımda sıkıntı yaşadınız mı?

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Cihazı açmışken 2tb’dan aşağı takılmaz:)
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Cihazı o kadar ucuza bulmuş ki 2 tb hafızanın fiyatı bile göze batmaz
    Öneri var mı 512 ssd ? Uygun yollu
    Ben bu şekilde ekrana bağlı bitirdim yağ gibi akıyor hiç sıkıntı çekmedim. Ancak elde oynadıgım zaman çok küçük geldi herşey bana pek beceremedim. Oyun mouse istiyor bence. Yada ben öyle alışığım ondan olabilir. Elden ringide mesela mouse oynayamadım elde oynadım.

Steam Deck [ANA KONU]
  • (1) STALKER 2 Steam Deck | Ultimate Edition | SteamOS 3.6 - YouTube

Deck'te pek iyi çalışmıyor galiba, genelde 30 fps'yi pek tutturamıyor, güncellemelerle oynanabilir hale gelir mi acaba? ben daha iyi çalışmasını beklerdim

• Umit258 kullanıcısına yanıt

ekran mouse klavye konusunda sıkıntı yokta ben elde oynamak istersem keşke dokunmatik ekran veya gamepad için özel bir ayar olsaydı

• stalker 2nin çıkabilmesi bile büyük olay. performans artışı için birkaç güncelleme beklemek gerekiyor
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Ben low ayarda bile en azından 30 fps sabit beklerdim, kötü oldu oyunu deck'te deneyimlemek istiyorum
    Dün denk geldiğim yayıncılar da oyunda sorun yaşadı. Oynamak için bir kaç patch beklemek gerekecek sanırsam.
  • 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.