Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.998
Cevap
259
Favori
363.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steamdeck lerin bataryasi öldugunde nasil temin edecegiz? suan iyi ama 2 3 yil sonra lazim olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caca40 kullanıcısına yanıt
    2-3 yık sonra düşünürüz hocam. Gümrükten sadece bataryalar geçmiyor malesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zurnalog kullanıcısına yanıt
    Evet demek istediğim en köşeye şarj onun yanına Dock’un yanında verilen steam decke bağlama kablosu. Konsol derken steam decki kastettim.

Benim dock bu 9 in 1 olan

Steam Deck [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caca40 kullanıcısına yanıt
    Temin edemeyeceğiz büyük ihtimalle diye düşünüyorum. Bugün yurt dışı alışveriş limitini kargo dahil 30 usd yaptılar. Ancak yurt dışına gidenler veya yakınlar aracılığıyla bulursak falan olabilir bence.

Yerli üreticilerden de istenebilir bir ihtimal. Ama böyle üretimler adetli olmayacağı için pahalı olabilir. Öte yandan düzenli kullanımda 3-4 seneyi rahat devireceğini düşünüyorum. Sonranın problemlerini şimdiden düşünmemeye çabalıyorum.

• Bendeki cihaz tahminen 22 aylık, ve dün baktım batarya sağlığı %95 görünüyor, bence fena değil

• peki deck bataryası ölse bile prizde çalışır yine oynayabiliriz değil mi?
    legion öyle değilmiş sanırım yanlışsam düzeltin lütfen.

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Benim 3 senelik cihaz geçen sene baktığımda %93 gibi bir şeyler gösteriyordu, yakın zamanda baktığımda 100. Eğer pil sağlığı %100 ise 90-100 arası görünüyormuş.

• muratdanis kullanıcısına yanıt
    Bir kaç mod gördüm cihazın anakarti söküp monitöre takıyorlar usb bağlanınca direk çalışıyor oyun oynuyorsun

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Daha bir kaç sene buralardayız yani

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    reddit’ten baktım hocam cihazı söküp batarya soketini taktığını zannedenler olmuş prizde cihazı çalıştırmışlar.
    sonradan tekrar açıp soketi doğru şekilde takmışlar. yanlışlıkla bunu da öğrenmiş oldular :D

böyleyse batarya konusunu hiç dert etmem daha.

• Arkadaşlar selamlar,

2. El Steam Deck almak istiyorum. Elimde current gen konsollarda mevcut. Sizce oled mi led mi almalıyım?

• iphone_ kullanıcısına yanıt
    Bu iş %100 bütçe işi bence. Eğer biraz olsa da zorlanıp yine de alabileceksen oled al. Bunu vicdanın kabul etsin diye burada soruyorsan evet oled güzel.

Ama bütçe seni çok zorlayacak veya o parayı harcayacağın başka bir planlı yerin varsa lcd al.

Araba paketi gibi. Koltuk ısıtma konfor evet. Tuşa basıyorum totom hemen ısınıyor. Bunun için 30.000 tl fazla verdim diyelim. Ee kaç kez kullandım şimdiye kadar 2 kez. Evet lazım olunca (genelde açmadığımın farkına bile varmıyorum zaten alışıyor insan herşeye) güzel ama olmayınca da ben eksikliğini çokta aramıyorum.

Özelliklere takılmayın. Hayat bu kadar takılmaya değmiyor. İkisinde de oyun oynuyorsun. Bende bütçe olduğu için oled deck + ps5 + xsx + xss + switch var. En çok hangisinde oynuyorsun desen ilk sırada xss sonra deck gelir. Bak en ucuzu bile iş görüyor. Ha oled aldımda ne oynuyorum %90 balatro, vampire survivor, deep rock survivor falan. Bunlar sanırım tost makinasında bile çalışır 😂

Tabii imkan varsa oled ama daha bir kaç hafta öncesine kadar lcd ikinci eller 10-15 aralığında hatta daha da altında fiyat çıkaranlar olmuştu. Özetle temiz bir ikinci el bulunduysa f/p olarak lcd tavsiye ederim. Tabi bütçe varsa ekran kontrastı önemliyse oled, deck’in en iyi şekli

• Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. 2. El de aralarında yaklaşık 5-6000 tl bir fark var. Aldıktan 1-2 yıl sonra satıp 1 üst modele geçmeye çalışsam led versiyonu elden çıkarmak daha zor olacak gibi bundan sebep oled almaya karar verdim.

aslında bu duruma sadece lcd-oled farkı olarak bakmamak lazım. anakartta ciddi değişimler söz konusu mesela. lcd ve oled parçalarının kıyaslandığı videolar var youtube’da. işlemci nanometre dalga dümeni. joystickler daha uzun ömrülü. daha sessiz fan. dokunmatik ekran daha tepkisel vs.

deck lcd deneme sürümüydü, oled’le bütün geri dönüşleri alıp daha stabil bir cihaza evirdiler bence.

ha ikisi de aynı görevi mi görüyor evet, bütçe meselesi var evet, durum tamamen size kalmış tabii ki. linkte tüm parçalar kıyaslanıyor.

Gamers Nexusyoutube
    They Changed Everything: Valve Steam Deck OLED vs. LCD Tear-Down
    https://www.youtube.com/watch?si=czVLd7PtEphLkQcZ&v=9jhRh11bTRA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdanis -- 28 Kasım 2024; 22:12:7 >

Evet çalışır, mevcut durumda da prize bağladığında bataryadan yemiyor

Aslında durumu şöyle yorumlamak lazım, valve steam deck’i kitlelere yaymak istiyor. Oled sonrası lcd fiyatını sağlam kırdı ve ikinci el piyasası acayip cüzi oldu. Konsol mantığı zaten böyle çalışır. Oled, Deck’in en iyi şekli ve meraklısı ve bütçesi yeten için en iyi seçenek. Ama bir yandan ikna olamamış, böyle bir ihtiyacı olup olmadığı konusunda şüpheleri olan kitleler için lcd fiyatı ile radara giriyor.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    doğru. hatta steamos’u daha da çok yaymak istiyorlar bildiğim. diğer el konsolları da bir gün steamos’la piyasaya sürülürse şaşırmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdanis -- 29 Kasım 2024; 14:37:19 >
  • Piyasaya kıyasla uygun fiyatlı OLED ilanları hiç geliyor mu? Veya yurtdışında herhangi bir yerden uygun fiyata almak için önerisi olan var mı? Belki getiren birisini vs. bulabiliriz. Steam Deck [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.