|
Steam Deck [ANA KONU] (399. sayfa)
-
-
Patchli yüklenir.
-
steamos mu kullaniyorsunuz yoksa windows mu kurdunuz decke
-
Hocam download ekranında sağdaki değil soldaki download boyutuna bakacaksınız. Sağdaki oyunun dosya boyutu. -
Arkadaşlar belki daha önce sorun olmuştur ama göremedim, steam deck oled mi alayım yoksa 2 çıkana kadar bekleyeyim mi? -
Sanırım en uygunu Amerika hocam. Ama oradan getiren kişi yakınınız olmalı ki üzerine komisyon koymasın, yoksa sahibinden'de de var zaten. -
Amerikadaniste, Glocalzone gibi platformlardan alınabilir. TR'deki fiyatları en son çok fahişti.
-
Tiny11 hocam gamepassten indirdim stalkeri
-
bende windowsu sd karta kurdum. ufak problemler olsada memnunum. hdd kendisinde de steamos var.
-
Arkadaşlar herkese selamlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım bu işlerden hiç anlamamaktayım bazı ayarları internetten hallediyorum ama türkçe yama işini bi türlü beceremedim bana bu konuda yardımcı olucak olan olursa çok memnun olurum -
Steam deck 2’nin en az 2-3 yılı var
-
Arkadaşlar bu ay içinde bu cihazı sahibinden'de almayı düşünüyorum. Alırken dikkat etmem gereken belli hususlar var mı? İlanlara kabaca baktığımda fiyatlar, pil sağlığı, cihaz hafızası, çizik vs. dikkat çekiyor. Bazıları yanında çanta vs. aksesuar da veriyor. Bunlar dışında dikkat etmem gereken şeyler var mıdır? Cihazı 512 GB'lık versiyonunu almayı düşünüyorum, fiyat mantıklı gelirse 1 TB'de olabilir. İstanbul'dan almayı düşünüyorum ancak ben orada yaşamadığım için akraba aldırmayı planlıyorum.
-
herkese selam, steam deck konsolum için zelda oyunlarını nasıl yükleyeceğime dair rehber arıyorum ama internette hiç bir rehberi bulamadım. eskiden youtube'da falan olan videolar niyeyse kaldırılmış. bilgisi olan var mı acaba
-
Emudeck rehberlerini araştırın. Konu içi aratırsanız videolar mevcut. -
Pm den ulaşarak elimden geldikçe yardımcı oldum. Başka bir durum olursa yazarsınız hocam. iyi oyunlar
-
tekrardan çok teşekkür ederim müthiş bilgiler oldu en kısa sürede bakacağım umarım becerebilirim
-
Hocam genel olarak siz zaten dikkat edilecekleri yazmışsınız. LCD için direkt 512gb versiyon almak bir tık daha iyi. Ekranı yansıma yapmayan kaplama ile geliyor. 64, 256 gb versiyonlarında sonradan yükseltme yapılan 512gb cihazlarda bu ekran kaplama yok. Alırken yükseltmemi yoksa fabrika çıkış 512gb mı diye sorun..
Oled alacaksanız ve bütçede varsa direkt 1tb alın.
-
yansıma önlemenin kontrastı etkilediğini düşünenler de vardı. Ben kendi adıma 512 lcd’ye bir de koruyucu yapıştırmıştım. Ama bu konuda hassasiyeti olanlara bu durumu değerlendirmesini tavsiye ederim. -
beyler deck’te 700 mbit hızla oyun indirirken cihaz ısınıyor fanı çalışıyor doğal olarak. ben de watt değerini düşüreyim dedim fan yavaşlar belki diye, indirme hızı da düştü aynı oranda.
tekrar 15 watt’a çektim indirme eski hızına geri döndü. bu normal bir şey sanırım ama pc’de böyle olmuyordu güç tasarrufa alınca filan.
konuşuldu mu önceden bilmiyorum ama sorayım dedim. -
Ben yazmadım ama oled almayı düşünyordum. İyi bir fiyat ve düzgün bir cihazla beraber 1 TB'lık olanı düşüyorum ancak belki 512'lik olanı da düşünebilirim. Yükseltme kısmına değindiniz için teşekkürler. Bunu da iletişime geçtiğim zaman sorarım. Bunlar dışında ekstra dikkat edilmesi gereken bir şey yok sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X