|
Steam Deck [ANA KONU] (401. sayfa)
-
-
https://www.donanimhaber.com/lenovo-legion-go-2-icin-tarih-verildi-steamos-a-katiliyor--185574
Valve bu sefer de lisanslama ücretlerinden parayı vurabilir.
Gerçekleşirse ilk kez Steam Deck harici cihaz almak için bir sebep olacak. Yine de 1 nesil beklemekte fayda var. Kâğıt üzerinde güzel ancak uygulamada ne kadar başarılı olacak bir görmek lazım.
-
amdnin cikardigi afmf2 bizim decklere de gelecekmi? -
SteamOS based cihazlar geliyor, ilk firma lenovo, giga level sağlam bi firma.Steam Deck bu kanal üstünden tüm dünyaya çıkmış olucak efektif olarak.Ardından asus un gelmesi muhtemel.Ek olarak valve standard yapıda konsollarda üretmeye başlıycak gibi yakında, 2025 te ortalık baya şenlenicek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 22 Aralık 2024; 0:52:45 > -
Belki taş yicem kafama ama switch 2 cfw olmadan biraz sıkıcı bir alet olur. Bende cfw li switch var ömür boyu yaşayabilirim bu cihazla. Steam deck oled çok mantıklı değil bu saatten sonra. Ps5 ve ps portal da iyi bir ikili olabilir. Mesela benim ev ile ofis arası yakın ve iki yerde de fiber bağlantı var. Biri el konsolu biri genel konsol görevi görebilir. Ha yok ben dışarda internet paylaşıp oynayacağım dersen hayal kırıklığı. Bu arada bugun ilk defa rog ally aldım elime malzeme kalitesi steam deck ile kıyaslayınca çok kötü -
Ben güncel steam decki emulatör olarakda kullanıyorum. Switch oyunlarını da gayet iyi oynatıyor -
Aslında bir deck hayranı olarak elimdeki lcd’yi güncelleme arzusu hep vardı. Ama ben de artık şu saniyeden sonra 9. Jenerasyon donanımlara fazla yatırım yapılmamasını mümkün mertebe en yoldan edinilmesini tavsiye ederim. Ara modeller ile üst jenerasyona geçiş süresi kısalığından marjinal fayda olarak çok masrafını çıkarmaz. Ama switch 2 konusuna gelirsek baya baya bekliyorum. İyi kötü deck’ten emulator vasıtasıyla götürüyorum. Doğal çalışması çok farklı. Ps store gibi gavura vurur gibi fiyat durumu yok yine az uyguna düşürme yöntemlerinden giderim😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jymz___ -- 23 Aralık 2024; 15:9:27 > -
Steam deck oled 1 tb var, dünyanın en iyi oyun cihazı olabilir. Dün most wanted yükledim canavar gibi oynanıyor görsellik hala iyi, age of empires 2 bile oynuyorum. Baldurs gate 3, elden ring, rdr 2 falan oynadım cihazda. Steam arşivini, epic ve amazon'un verdiği oyunları, emülatörle bütün eski konsollar falan eklenince insan ne oynayacağını şaşırıyor. Switch 2 gelince ancak yeni zelda mario oyunları için alınır, bu çeşitliğe asla erişemez. -
Arkadaşlar merhaba steam deck oled alma düşüncem var.Sormak istediğim soru ise bu alette cod warzone ve forza horizon gibi oyunlar rahat bir şekilde en azından 30 fps ve üzerinde oynanıyor mu?Ps5 var ama oyunlar çok pahalı birde steam üzerinde epey fazla oyunum var onları oynamak istiyorum.
-
Deck de var Rog Ally de. Valla deck alayını tokatlıyor. Kullanım kolaylığı olsun, arayüz olsun, her manada iyi.
Rog ally'yi satacağım. -
Forza rahat ama cod warzone oynamaz o tarz oyunlar büyük ekranda oynanır hocam hiç bulaşmayın ha derseniz eski codların single kısmı onlar harika çalışıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Macuser1994Arkadaşlar merhaba steam deck oled alma düşüncem var.Sormak istediğim soru ise bu alette cod warzone ve forza horizon gibi oyunlar rahat bir şekilde en azından 30 fps ve üzerinde oynanıyor mu?Ps5 var ama oyunlar çok pahalı birde steam üzerinde epey fazla oyunum var onları oynamak istiyorum.
Gamepad desteği olan herhangi bir oyunu beklentiyi çok yüksek tutmadan rahat oynarsınız, mmorpg bile oynuyorum o konuda bir problem yok ama girerken kendi anti-cheat sistemi olan bir oyun varsa Windows kurmadan açamazsınız örnek olarak multi olan bfler, cod, fifa vs vs.
-
Fifa 25 nasıl çalışıyor cihazda arkadaşlar? Ayar mayar yapmayı bilmem. Direkt yükle aç şeklinde. Performansı nedir? -
Steam Deck and StreamingyoutubeEA SPORTS FC 25 | Steam Deck (OLED) Performance Test | Low vs Medium vs High vs Ultra | Benchmarkhttps://www.youtube.com/watch?si=NFuYFaYfaxyJX7Zc&v=fvPmP0dwQ_I&feature=youtu.be
-
Ha win lazımmış. Bende kurulu değil. Boşa para vermeyeyim. -
Ben de FIFA'lardan umudu kestim, şu günlerde yeni bir futbol oyunu araştırıyorum. Anladığım kadarıyla PES 2021'i modlayıp bayağı sağlam bir oyun haline getirmişler. Öyle 1-2 grafikle göz boyamadan bahsetmiyorum, 350 GB boyutu var
Üşenmeyip indirirsem Steam Deck'e kurup bir deneyeceğim. Gbit internet var, dosya büyüklüğü sorun değil ama torrent falan yok, reklamlı sitelerde 40-50 tane linkten indirme yapmak gerekiyor gördüğüm kadarıyla, onu gözüm kesmiyor.
Bahsettiğim mod:
https://www.reddit.com/r/SPFootballLife/comments/1h30dp8/fanurexs_realism_overhaul_v11
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 24 Aralık 2024; 19:53:27 >
-
eFootball var berbat diyemem, idare ediyor, ücretsiz. -
Arkadaslar the last of us aldım epicten steam deckte çok fazla takılma ses vs. Oluyor bunun bi ayarı varmıdır yapmak gereken pc olayında yeniyimde çözmeye çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim -
Stram de oynadım hiç bir sıkıntı yoktu bende.
-
Valve 2024'te Steam Deck üzerinde en çok oynanan oyunları yayınlamış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X