Nasıl yani? 350 GB olan hangi oyun? |
Steam Deck [ANA KONU] (403. sayfa)
-
-
Efootball oyununun tam modlu hali diyebiliriz.
-
Ne yaptınız denediniz mi? -
Yok, düz eFootball PES 2021'i PC'ye indirip denedim. Sevebileceğim bir oyun gibi gelmedi, uğraşmadım sonra.
-
peki son gunceleme ile stalker 2 oynanabilir hale geldimi arkadaslar malum 140 gb -
Deus Ex manking divided oynayacağım ama türkçe yama çalışmıyor, yapabilen var mı?
-
Bu yavru için EmuDeck varmış daha yeni görüyorum. Sırf bunun için yarın gidip alacağım. Yıllardır hayalimdi eski oyunları hakkıyla çalıştıracak bir handheld game colsole. -
merhaba, link atabilir misiniz mümkünse?
-
Joystick için koruma alacağım hangi modeller buna uyuyor PS4 için olanalr büyük geliyor
Not: galiba Nintendo switch için olanlar uyuyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 30 Aralık 2024; 16:10:55 > -
-
Asus rog ally Z1 Extreme de var elimde. Satıyorum.
Ama alacak olsam, deck alırdım. -
Merbaba, bendeki ürün linkini ekledim. Muhtemelen fiyat yüzünden "satış yok". Başka yerden bakabilirsiniz diye yolladım linki yine de.
amazonJSAUX Buharlı Güverte için Yerleştirme İstasyonu, HDMI 2.0 4K @60Hz ile 6'lı Buharlı Güverte Yuvası, ÜÇ USB 3.0, Gigabit Ethernet, 100W PD Hızlı Şarj Valf Buharlı Güverte ile Uyumluhttps://www.amazon.com.tr/Buharl%C4%B1-JSAUX-Yerle%C5%9Ftirme-%C4%B0stasyonu-Ethernet/dp/B0B8NFC7RF
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swarf -- 30 Aralık 2024; 23:7:41 > -
-
Bu sabah OLED 1TB versiyonunu aldım hocam. Gece bir kaç karşılaştırma videosu izledim ve Rog Ally X’in performansı daha etkileyiciydi benim için. Reddit’te Rog Ally X ile açılan konulara bakınca vazgeçtim. Bir kaç kronik problemi varmış, o yüzden SteamDeck aldım. -
Teşekkür ederim. Sizinkine benzeyen farklı marka şunu buldum. Fark eder mi acaba? Bir de bunlardan adaptör çıkıyor mu?
-
Performansı çok başarılı gerçekten.
-
yok bunlardan cikmaz şarj aleti.
hem Steam' in orjinal olanını kullanın. Bir de görüntü aktarım ve diğer fonksiyonları düzgün çalışıyor mu diye yorumlardan filan iyi bakmak lazım. Fiyatı baya düşük geldi bana çünkü
-
bana da öyle geldi :)
-
EmuDeck ile cihaz o kadar efsane oldu ki elimden bırakamıyorum. Şimdiye kadar çıkan tüm oyunları tek gir yerden oynamak mükemmel. -
merhaba hangi kurulum rehberini kullandınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X