Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NHCanX Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.067
Cevap
259
Favori
366.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #30
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl yani? 350 GB olan hangi oyun?

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Efootball oyununun tam modlu hali diyebiliriz.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız denediniz mi?
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Yok, düz eFootball PES 2021'i PC'ye indirip denedim. Sevebileceğim bir oyun gibi gelmedi, uğraşmadım sonra.

• peki son gunceleme ile stalker 2 oynanabilir hale geldimi arkadaslar malum 140 gb
  • Deus Ex manking divided oynayacağım ama türkçe yama çalışmıyor, yapabilen var mı?

• Bu yavru için EmuDeck varmış daha yeni görüyorum. Sırf bunun için yarın gidip alacağım. Yıllardır hayalimdi eski oyunları hakkıyla çalıştıracak bir handheld game colsole.
  • swarf kullanıcısına yanıt

merhaba, link atabilir misiniz mümkünse?

• Joystick için koruma alacağım hangi modeller buna uyuyor PS4 için olanalr büyük geliyor

Not: galiba Nintendo switch için olanlar uyuyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 30 Aralık 2024; 16:10:55 >
  • BD911 kullanıcısına yanıt
    Asus rog ally Z1 Extreme de var elimde. Satıyorum.
    Ama alacak olsam, deck alırdım.
  • mustiua M kullanıcısına yanıt

Merbaba, bendeki ürün linkini ekledim. Muhtemelen fiyat yüzünden "satış yok". Başka yerden bakabilirsiniz diye yolladım linki yine de.

amazon
    JSAUX Buharlı Güverte için Yerleştirme İstasyonu, HDMI 2.0 4K @60Hz ile 6'lı Buharlı Güverte Yuvası, ÜÇ USB 3.0, Gigabit Ethernet, 100W PD Hızlı Şarj Valf Buharlı Güverte ile Uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/Buharl%C4%B1-JSAUX-Yerle%C5%9Ftirme-%C4%B0stasyonu-Ethernet/dp/B0B8NFC7RF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swarf -- 30 Aralık 2024; 23:7:41 >
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Bu sabah OLED 1TB versiyonunu aldım hocam. Gece bir kaç karşılaştırma videosu izledim ve Rog Ally X’in performansı daha etkileyiciydi benim için. Reddit’te Rog Ally X ile açılan konulara bakınca vazgeçtim. Bir kaç kronik problemi varmış, o yüzden SteamDeck aldım.

• Question-X kullanıcısına yanıt

Performansı çok başarılı gerçekten.

• mustiua M kullanıcısına yanıt

yok bunlardan cikmaz şarj aleti.

hem Steam' in orjinal olanını kullanın. Bir de görüntü aktarım ve diğer fonksiyonları düzgün çalışıyor mu diye yorumlardan filan iyi bakmak lazım. Fiyatı baya düşük geldi bana çünkü

bana da öyle geldi :)

• EmuDeck ile cihaz o kadar efsane oldu ki elimden bırakamıyorum. Şimdiye kadar çıkan tüm oyunları tek gir yerden oynamak mükemmel.
  • BD911 kullanıcısına yanıt

merhaba hangi kurulum rehberini kullandınız?

• 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.