Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.888
Cevap
255
Favori
356.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zamanında beyaz PSP kullanıyordum serinin en iyisiydi, açık asi beyaz da yakışmış buna
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Yok yaa keşke çıksa hemen gamepass üyesi olabilirdim, şimdilik xcloud üyesi olmak istiyorum
    Hocam sırf bunun için cihazı 1 TB ssdye yükseltip 600ünü steamos 400ünü Windows 11e ayırdım. Aynı anda bu sağlanabiliyor ufak bi kaç ayarla, girişte seçebiliyorsun işletim sistemini.
    512 gb hafıza kartına da emulatörler kurdum.
    Fifa ve gamepass veyahut başka platformlardan oyunları direkt olarak Windows’tan giriyorum.

Mesela Microsoft storedan aldığım Farming simülatör 25i indirdim. 60 fps akıcı görüntü veriyor orta-düşük ayarlarda, beni tatmin etti.
    Veyahut Cod Black Ops 6yı gamepass ile oynayabiliyorum. O da düşük ayarlarda 60 fpse yaklaşıyor çoğunlukla.

Steam Deck [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 14 Kasım 2024; 1:30:6 >

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Windows ne kadar yer kaplıyor hocam? Bende 256 GB micro ve harici SSD var ama daha yüksek boyutlu micro edinebilirim. Örneğin birde 64 gb micro var, buna Windows kurabilir miyiz? (Oyunlar hariciye olacak şekilde)

30GB civarı tutuyor olması lazım ama çok ucu ucuna bir hesapla ilerlemeyin dosya indirme taşıma vs işlerinde sorun yaşarsınız.

• Limited edition white.Steam Deck [ANA KONU] (1 TB OLED modeli için mevcut)

Steam Deck [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 14 Kasım 2024; 9:11:59 >
    Steam Deck [ANA KONU]

Böyle bir cihaza Windows kuruyorlar, sistem normalde steamos, bunu takınca açılışta seçenek sunuyor Windows açıyorsun, işin bitince ssd'yı çıkarırsın
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Bende de aynı taşınabilir SSD'nin 512 GB versiyonu var, bu işi nasıl yaparız onaylanmış rehber var mıdır?

Ben yapmadım ama burda yapan kişiler vardı, bende cihaza iki sistem kurmak istemiyorum böyle harici olarak kullanmak istiyorum
    Teknoloji Odasiyoutube
    Steam Deck Windows Kurulum Rehberi. %100 Herşey Dahil Rehber! Başka Bir Bilgiye İhtiyacınız Yok!
    https://www.youtube.com/watch?si=si-8iS9quwPR13mZ&v=XQAZ_6UpHHc&feature=youtu.be

Sanırsam dock modunda windows, hand held steam os çalıştırdığı video buydu. Şimdi bakamadım ama akşımdayken paylaşmış olayım dedim

Ben geçenlerde black ops 6 game pass üzerinden oynamak için arayışa girmiştim. Bu vesileyle elimde bulunan 2 tb san disk extreme taşınabilir ssdye win 10 yükledim. ugreen Dock üzerinden kullanıyorum şu aralar steam decki. Klavye, mouse, ethernet, hdmi, ssd bağlı. Ben hiç bir sorun yaşamadım. Black ops 6 yı bitirdim üstüne şimdi diablo 4 oynuyorum o da bitmek üzere.
    Aşağıda arkadaşın da paylaştığı teknoloji odası kanalının paylaştığı video üzerinden yaptım. Zaten müthiş kolay bir işmiş. Rufus üzerinden ssdye bilgisayardan win kurulumu yapıyoruz direk. Steam deck e takıp ses kısma tuşuna basılı tutarken powera basıyoruz. Boot yöntemini ssd seçiyoruz harici olan. Sonra steam in kendi sitesinde paylaştığı driverları kuruyoruz. Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 14 Kasım 2024; 11:42:20 >
  • SteamOS ve cihazı riske atmadan taşınabilir diske nasıl Windows 10 yükleyebiliriz, uygulayıp başarılı olduğunuz rehber vs varsa link atar mısınız?

Üstte arkadaşın dediği gibi takınca Windows ile açma opsiyonu gelecek, çıkarınca orijinal SteamOS devam edecek şeklinde olsa harika olurdu.

Edit. linki şimdi gördüm inceleyeceğim teşekkür ederim ikinize de. @jymz___  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 14 Kasım 2024; 12:41:46 >
    Hocam kanalın steam deck oynatma listesinde çeşitli rehberler var. Doğru link mi paylaştım emin olamadım, Eve geçince teyit ederim. Nvme soketli dock’a windows kurduğu video vardı eminim. Direkt dock’a bağlı olduğunda windows açılıyor, hand held olduğunda dahili’den steam os aktif olduğu rehber videosu vardı
  • Ziromen kullanıcısına yanıt
    Çok iyimiş, fiyatı ne olur acaba.
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    680 dolar. Ama sınırlı sayıda üretildiğinden kısa sürede tükenmesi olası
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Ben Nintendo oled ve Rog ally kullandım. Steamdeck, steam hesabımda oyun arşivim olmadığı için almamıştım. MS de el konsolu çıkartacak kesinleşti.
    Nintendo switch 2 beklemek lazım. Sektöre yön veren firma, bakalım ne yeniliklerle gelecek. O yüzden el konsolu alma arifesinde olanlar biraz daha bekleyebilirse. Ara modellerden sonra asıl modellerde erişebilir.
    Valve biraz konsolculuğa oynuyor. Ondan asus türevi cihazlardan daha farklı konumlanıyor. Tabi yine de tam bir konsol gibi değil ama güncellemelerle ve üçüncü parti desteklerle cihazı oldukça diri tutabildiler. Geçenlerde valve yeni donanım için acele etmediklerinden bahsetmişlerdi. Mevcut donanım üstüne bir sıçrama yaratabilecek teknolojiye etişmeden ve bunu makul maliyetlere sunamadan yeni steam deck düşünmüyoruz demişlerdi. Nintendo örneğinden sonra bana da doğru karar gibi geliyor. Deck edinmek için iyi bir dönem bence. Ben genelde tabi bence tavsiye konusunda bütçesi olanlar oled alsın tabi ama temiz bir ikinci el lcd’ler 10-15k civarı bulmak mümkünken ucuza o ihtiyaç karşılanabiliyor.
    Aslında uğraştıran bir yöntem var, ekrana iki ikon geliyor hangisini isterseniz o OS açılıyor ama bu yöntem işletim sistemlerinin cihazda keulu olmasını gerektiriyor olabilir, şimdilik arada Windows açılacak ise boot menüsünden seçilen şimdilik iş görür
    Xbox el konsolu beni de heyecanlandırdı, ama onun daha 2 yılı var, sonraki nesil ile getirmesi gerekiyor, aslında deck'e Xbox desteği gelse alet direk Xbox konsolu olacak ama inat ediyorlar
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Valve kararına sevinerek tepki veriyorum, Legion go olsun Asus rog olsun çok pahalılar, valve ise 400$ fiyata hem makul hemde piyasada iyi tepki gören güzel bir cihaz sundu ve tekrar sunmak istiyorlardır,
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.