Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.888
Cevap
255
Favori
356.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Decky Loader üzerinden Game Theme Music indirdim oyunun mağaza sayfasında müzikleri çalmıyor. Daha önce bu eklentiyi deneyimleyen oldu mu? Bende neden çalışmıyor acaba
  • Kayıt modunu deneyimlemek için beta versiyona geçtim dün, bugün kayıt modu herkese sunulmuş 😀
  • Ubisoft launcher üzerinden oyunu indirdim fakat oyunun başlatıcı kısa yolunu Steam menüsüne eklersem launcher yükleyin diye hata veriyor, daha önce EA oyunlarını eklerken ayar yapabiliyordum önce launcher çalışıyor sonra oyun ama ubisoft üzerinde yapamadım, bunu çözebilen var mı?
  • Arkadaşlar merhaba bende yeni steam deck lcd 256gb ile aranıza katıldım. Ben fps oyunlarını seviyorum. Örneğin crysis 3 u steam decke mağaza dışında crackli versiyonunu yükleyebilirmiyim. Yükleniyorlar nasıl yapılır.
  • mooncrownksk M kullanıcısına yanıt
    Evet yükleyebilirsiniz, youtubeye yazarak bir çok rehber video bulabilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba, ps5 pro almaktan vazgeçince steam deck almaya karar verdim. (Ne alaka diyebilirsiniz)

İş dolayısıyla yolda veya iş yerinde oynamaya zamanım oluyor o yüzden el konsolu almayı düşünüyorum.

Genelde AAA oyunları oynarım, cyberpunk, elden ring gibi. Böyle oyunlarda pil ne kadar gider? Şarja takılı oynamanın sıkıntısı olur mu? Reddit’te oled burn’le ilgili bir iki yazı okudum, sık rastlanan bir durum mu?
  • Doom kullanıcısına yanıt
    3a oyunlarda 2, 2.5 saat civarı gider. bence daha çok indie konsolu bu alet eğer şarja bağlı oynamayacaksanız
  • Doom kullanıcısına yanıt
    LCD versiyonu kaliteli oyunlarda ortalama 1,5 saat civarında batarya süresi veriyor çok eski oyunlarda bu süre artıyor half life oynadığımda 6 saat dayanıyor metro 2033 oynarken 2,5 saat dayanıyor cyberpunk witcher oynarken ortalama 1 saat 40 dakika civarı bir süre alıyorum oled versiyonu bataryası daha iyi gidiyor ortalama 1 saat daha fazla gittiğini söylüyorlar ben yüksek grafikli oyunlar oynuyorum bu yüzden bir buçuk saatlik süre benim için çok az sırf bunun için OLED versiyonu bile almak isterdim
  • merhabalar, birkaç ay önce OLED 1TB aldım ve bir ay önce batarya şarj olmamaya başladı. ithalatçı garantiyi kabul etmedi (neymiş 2 vidada yalama varmış, arkası açılmışmış), internetten aradığım servislerde OLED bataryası elinde bulunan yok. ankara bildiğiniz servis vs. var mıdır? istanbul da olur, yeter ki OLED bataryası olsun

• Batarya hiç bir yerde yok, ifixit sitesi satıyordu galiba
  • aliexpress.
    5200mAh yüksek kapasiteli buhar güverte için uygun pil elde kullanılır oyun konsolu pil buhar güverte aksesuarları Steamdeck pil - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/i/1005005767458212.html

Burda satılıyor bir bak istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

aliexpress.
    5200mAh yüksek kapasiteli buhar güverte için uygun pil elde kullanılır oyun konsolu pil buhar güverte aksesuarları Steamdeck pil - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/i/1005005767458212.html

Burda satılıyor bir bak istersen

evet işte, iFixit UK den sipariş etmeye çalıştım oradaki bir arkadaşım adına adamlar sahtecilikten şüphelenip iptal etmiş

bu ali expressdeki de OLED için değil galiba, sorun da tam olarak o... OLED bataryası daha büyük ve servislerde hep LCD nin bataryası bulunuyor çok sinir bozucu ya

• Teşekkürler.

@thewolfamongus

• drkardion D kullanıcısına yanıt
    Burda LCD bataryası bulabildiniz mi?
    Geçmiş olsun. Bataryayı görüp şarj mı etmiyor sorununuz. İthalatçılarda garanti işleri maalesef bu şekilde ilerliyor. Valve’a yazmayı deneyin. Servis durumu için yurt dışına gitmesi gerektiğinden o kısım biraz zahmetli ama belki yazılımsal bir durum varsa ellerindeki birikmiş bilgi varsa paylaşabilirler. Battery storage mode’a alıp 5 dk bekletip şarja takma gibi yöntemleri duymuştum. Batarya değiştirme bir çözüm ama belki o çözüme gitmeden de sorununuz çözülebilir mi emin olun
    Yurtdışından batarya alamazsınız, gümrükten geçmez. Satıcı ile konuşup dışına başka birşey yazdırın belki öyle olur
  • Dün Lutris üzerinden Battle.net kurdum, oradan da Diablo IV ve World of Warcraft indirip denedim.

D4'ü Steam içinden açınca Deck ile tam uyumlu çalışıyor, biraz grafik ayarıyla harika oynanabiliyor. WoW da açılıyor fakat WASD tuş takımı seçilip gerekli ayarlar yapılsa da düzgün oynayabilmek mümkün olmadı. 50 tane tuşa basılan MMO oyunun Deck üzerinde zaten bir beklentim yoktu. ConsolePort addon'u varmış biraz bakındım ama yine de bence oynanabilir değil.

Bu oyunların Deck gibi bir aletin üzerinde bağımsız açılıp akıcı çalışması benim için bir zamanlar hayaldi. Steam Deck [ANA KONU] 

Steam Deck [ANA KONU]
    Steam Deck [ANA KONU]
    Steam Deck [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 10 Kasım 2024; 22:29:26 >

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    WoW için macro atarsanız 5-6 tuşla oyunu istediğiniz gibi oynarsınız. Örneğin druid için form tek tuş macro var. Saldırı rotasyonu ve burs skilleri için yine tek tuş, ek olarak Gnomesquencer macro/addon hala devam ediyorsa buradan da 4 tane rotasyon macrosu atarsınız. Geriye tek sıkıntı Pvp için stun mouseover kalıyor, buna da klâsik mouseover macro atarsınız, ekrana dokunarak skil atılır.
    Denemedim ama eğer oynamayı düşünseydim macro işiyle bu işi çözerdim rahatlıkla. Konsolda FF oynamışdim, inanılmaz rahat bir deneyimdi.

Diablo için ise bilemeyeceğim. Bence istenilen performansa oldukça uzak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • aschil kullanıcısına yanıt

WoW aktif oynadığım bir oyun olsa belki bu kadar zahmete girerdim ama bunları yapmaktansa bu alet üzerinde de oynamayıvereyim derim sanırım. Steam Deck [ANA KONU]  Ya da dock ile klavye fare bağlayıp oynayabilirim.

Diablo IV'ü yarım saat denedim. FSR ile görüntüden biraz ödün verince bence fena değil yahu, gerçi çok yoğun mobların olduğu ortamlarda feci kasıyor olabilir o kadar oynamadım henüz.

• Bu arada Kasım indirimlerinde Hepsiburada'da Spigen kılıflar sepette %40 indirimli. Thin Fit Pro kullanıyorum, tutuşu biraz daha sağlamlaştırıyor ve arkasındaki stand ayağı işe yarıyor bence.

Steam Deck [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 10 Kasım 2024; 22:44:4 >
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.