Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.835
Cevap
260
Favori
397.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
Giriş

O iş öyle olmayabilir, nintendo pil ömrüne önem verdiği için ve yapımların grafik tarzı sebebiyle.

Mario kart world, donkey kong bananza, vs.. gelir bi süre sonra, 2 yıl civarında stabil birşey ortaya çıkar gibi.

Uyumluluk sistemini yapıcak arkadaşların işide büyük ihtimal biraz daha kolay olucaktır, switch 1 de alt yapı iyice oturmuştu.

Steam Deck 2 ye daha var, grafik seviyesi genel olarak doyum noktasına ulaştığı için sıkıntı olmıycaktır, rdr2 seviyesi gayet yeterli, daha ötesi sadece depolama işgali/geliştirme maliyeti/gelir kaybı, arada kötü optimize oyunlar sorun çıkarabiliyor(oblivion remastered gibi), onlarıda topluluk/geliştirici birlikte çözüyorlar. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 29 Nisan 2025; 8:58:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Question-X kullanıcısına yanıt
    Bakalım ekipler emülatör yapmaya hevesli olacak mı son sene yuzu ekibiyle beraber herkesi dağıttı resmen Nintendo bu sefer başlamadan bitirebilirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metro serisini deck üzerinde bitirdim çok güzel bir deneyimdi. Özellikle metro exodus görece yeni bir oyun olmasına rağmen sorunsuz güzel bir deneyim sağladı bunca zamandır oynamadığıma üzüldüm. Eğer deneyemen varsa deck üzerinde metro serisine şans vermesini öneririm.

• Alice Madness Returns oynuyorum 60 fps. Tek şarjda 3-4 saat oynama imkanı veriyor. Tavsiye ederim yalnız oyunda cloud save yok.

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Fps olarak aşırı cevher var bu cihazda bioshock serisi , borderlands, Halo serisi hepside eski ama güzel seriler .
    Eski codlarda harika çalışıyor

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Hocam gerçekten bulunmaz nimet deck eski serileri oynamak için. Şimdi bioshock serisini bitireceğim ben de arkasından da mass effect serisini oynayacağım ledendary edition halini 

• Docka bağlı olarak oynayınca orjinal adaptörü bağlıyken sadece adaptörden güç çekiyor ve pile zararı olmuyor. Bu sebeple Steam deck in kaç saatte pilinin bittiğinin önemi kalmıyor. En sevdiğim özellik bu oldu

• Thedreamon T kullanıcısına yanıt

Amazon tr den jsaux dock aldım tavsiye ederim

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Ben indielere fena halde sardım hele hele böyle köy kurma stardew tarzı oyunlar harika sistemi açıp asla bakmam ama bu cihazda tak açıp köye bakiyorum çifti oldum yeminle

• siyahla kullanıcısına yanıt

Orjinal veya uygun watt değerindeki adaptör ile kullandığında dock olmasa bile böyle değil mi zaten?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 1 Mayıs 2025; 0:45:32 >
  • Proton 10 bayağı sağlam görünüyor.

github
    Release Proton 10.0-1 (beta) · ValveSoftware/Proton
    https://github.com/ValveSoftware/Proton/releases/tag/proton-10.0-1b
  • siyahla kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bakıcam

• zepharoth kullanıcısına yanıt

Bildirim kadarıyla evet öyle

• 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.