Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.836
Cevap
260
Favori
397.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben denedim, oyun optimize olarak ultra özürlü, refund ettim sonrasında.Bethesda oyunları genelde böyle oluyor, starfield tede bi cacık yoktu grafik olarak lakin saçma sapan sisteme yükleniyordu buda aynı yolda.Böyle kalırsa onayını kaldırırlar yakında.Ek olarak illa şuan oynamak istiyen varsa modder lar oyunu toparlamış biraz 35-60~ arası performans veriyor ve grafikler daha güzel gözüküyor genel olarak. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 24 Nisan 2025; 9:52:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 24 Nisan 2025; 10:59:59 >
  • Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt
    Grafikler pek umrumda olmuyor, şarjı az yesin yeter, park bahçeye gittiğim de 2 saat dayansın yeter her şey low ayarda olsa da olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ucuz yollu bı usb c cogaltıcı önerebilirmisiniz sıkıntı cıkarmayacak

• Selamlar, Türkiye'de dock station alabileceğim yer var mı?

Ya da yurt dışından uygun fiyatlı güvenilir nereden alabilirim?

• Question-X kullanıcısına yanıt

Bunu oynayıp bitirdim deck üzerinde güzel çalışıyor

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 27 Nisan 2025; 16:23:22 >

Şöyle şeyler atmayın sonra millet aleti tost makinesi sanıyor 😁

• Steam deckin sürücü desteği çok iyimiş lifemaxx marka direksiyon seti aldım çalıştı

• Steam Deck artık duvara astı bişey olmaz.Özellikle aile/arkadaş ortamında harika yapımlar bunlar.

Bence switch emülatörü de olsun, oyunları ortalama 5-6 saat pil ömrü veriyor, ben bile bazen tekrar yükleyeyim diyorum

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Switch ile steam decki kıyaslayanların sürekli değindiği bi noktaya cevap koymuşsunuz (sanki iki cihaz aynı kulvardaymış gibi) aynı oyunların bu cihazda da 5-6 saat oynattığını öğrenmiş olduk

Nintendo oyunları pek ilgimi çekmiyor ama uzun şarj süreleri verebiliyorlar, Mario denedim 5 saat çalışıyordu, git parka bahçeye 5 saat eğlen, yoksa karşılaştırma yapmak ile ilgilenmiyorum elimde ne varsa onunla oyun oynamak istiyorum

Bende artık öyle düşünüyorum steam deckin yanında series s almayı düşündüm oyun fiyatları vazgecirdi rog ally düşündüm arada kayda değer çok fark yok gibi geldi steam deckin kaldırmadığı oyunu oda kaldırmıyor videolara baktığım kadarıyla bide ısınıyor diyorlar steam deck ile devam

Mario oyunları hariç hepsi gayet iyi çalışıyor ancak switch 2 çıktığında güçsüz duruma düşecek deck 2 lazım bizede duy sesimizi gabe

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Ben mario wonder dahil çoğunu oynadım. Performansını beğenmediğim oyunlar totk, Kirby And The Forgotten Land, Luigi’s Mansion 3. Haricen oynadığım her oyunda deck beni memnun etti. Tek olay optimizasyonu sağlayacak mod’u bulup ilgili işlemi yapmak. Switch 2’de haliyle kurallar değişecektir tabii😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps4 koluda Steam deckte çok güzel çalışıyormuş. hatta ps4 ün oyunlarda kullanılmayan jireskopu maus olarak atayıp l2 ye basılı tutarken aktifleşsin diye atadım, sadece dürbünden bakarken devreye giriyor hassas nişan almayı maus kadar keyifli yaptı benim için. FPS oyunlarını hep tv den ps4 kolu ile oynıycam artık

Güç olarak çok daha fazlasını sunmasına rağmen performans olarak çok bir fark olmuyor, belki rog ally X daha iyi tercih olabilir onun pil kapasitesi iki kat daha fazla

Güncel oyunlarda hiçbir cihazın performansı iyi görünmüyor

https://www.youtube.com/watch?v=dS_UoqvscGk&feature=youtu.be

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.