Şimdi Ara

Steam'den collection edt aldım,dlclerimi vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce falan Steamden Hearts Of İron 3 collection aldım.Yanında bir sürü küçük dlc ve 3 tanede büyük paket var.Normalde o 3 büyük paketin dlc activation key'ini vermesi lazım fakat vermedi.Ne yapabilirim bununla ilgili? Dlclerin sayfasına girince kütüphanemde bulunuyor,fakat indiremiyorum.Oyuna sağ tık yapıp indirilebilir içeriklere giriyorum hiçbir şey göstermiyor.

Fakat normal oyunu indirdim ve oynuyorum,paradox forumdan registerını da yaptım.Ama dlclerin keylerini vermediği için kullanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyaretci298 -- 20 Nisan 2015; 16:06:18 >

• DLC'ler otomatik yükleniyor bildiğim kadarıyla. EU4'de de aynı DLC sistemi var ve oyuna girerken DLCler seçiyorsun bu şekilde bir çözümü yoksa veya gerçekten hata varsa Steam Support'a mesaj at. Ama DLC'lere key verilmiyor diye biliyorum.
  • oyun içinden seçilmiyor dlcler. Evet normalde dlcler için key verilmiyor oyunlar için,daha önce civ5 falan almıştım direkt indiriyor. Fakat HOİ3 dlcleri için ayrı ayrı key veriyor,hepsini paradox foruma girip register yapıyorsun.Fakat işte benimkileri vermedi.Aslında mesele çok daha uzun.Benim hoi3 için verdiği key'de çalışmıyordu,ben önce paradoxla konuştum virtual programming'e sorun çünkü oyunun mac versiyonunu onlar yaptı dediler.Onlara gittim yeni key verdiler öyle register yaptım oyunumu.Şimdi dlcler kaldı tek sorun.

Mac kullanıyorum ben,dlcler sadece windows için çıkmış durumda.Paradox forumda araştırdım bilgisayarın mac olsa bile steam'in sana dlc keylerini vermesi gerekirdi dediler.Ama steam vermedi.Supporta yazdım fakat cevap gelmedi hala.
  • paradox forumda bir modaratör oyunu windows bir bilgisayara indirdiğinde dlclerde otomatik olarak iner dedi.Endişe edecek bir şey kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.