Şimdi Ara

Steam'den kolay para kazanma rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
7
Favori
3.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Idle master 0 risk. 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum problem yok. Sadece cs oynarken acik bırakmayın bu programi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel bı bumble paket bulamadım, 10-15 oyunu 1 dolardan fean bulsam alacam ama yok, 3*4 oyunu 1 dolar hep
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    Hocam olay zaten paketin güzel olması değil en dandik en ucuz paketleri alarak oyun sayısını arttırmak amaç, daha çok oyun = daha çok kart. Sonrasında uzun vadede kazandırıyor benim son iki haftada kazandığım 40'ı geçti. İlk başladığımda 4 tl vardı steamde.
  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt
    Hocam benim virüs programım virüslü olarak algıladı Yani çalıştırmak isteyince virüslü olarak algılıyor Bu konuda ne diyorsun hocam programa %100 güvenebilir miyiz ?
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    Tekrar dediğim gibi programın yayıncısı yapımcısı ben değilim , bu işten para da kazanmıyorum risk size ait , virüs programları illegal olan her şeyi virüs olarak algılıyor oyun crack'leri vs. buna dahil.
    Peki siz bu programı ne zamandan beri kullanıyorsunuz ve çevrenizde uzun süredir kullanan fazlaca kişi var mı bu programı ?
    Ben 3 haftadır kullanıyorum , şuan steam listemde rahat 10-20 kişi kullanıyor , oynuyor olarak gözüktükleri oyunlardan anlıyorum.
    Siz herhangi bir virüs programı kullanıyor musunz lisanslı veya lisanssız ?
    Ben virüs koruma kullanmam , haftada bir topluca yükler taratırım sonra silerim hepsini. Ayda bir de format.
    Ayda bir format mı Zor olmuyor mu herşeyi baştan yüklemek ?
    Yarım saat falan sürüyor tekrar eski hale gelmesi , yedeklerim olduğu için sürekli baştan bişey yüklemiyorum.
    Peki cevaplar için teşekkürler Program ile ilgili böyle bir sonuç çıkması beni üzdü Keşke böyle bir durum oluşmasaydı Ne yapalım kısmet artık.
  • pirinç ararken evdeki bulgurdan olmak dan korkuyorum :). farklı bir steam hesabı açıp yapsammı ki acaba
  • ölücülükte çığır açmaya çalışıyorsunuz ancak yaktığınız elektriği hesaplamıyorsunuz.ortalama 600 watt bi pc niz olduğunuzu düşünelim.600 w psu maksimum performansa çıkmadan 500 watt enerji harcar buda her iki saatte 1 kilowatt enerji demek.Vergisi algısı burgusu hesaplarsanız 1 Kw enerji 40 kuruş.Her bir kart için en az 1 saat uğraşmanız gerekir (ortalama) ki oyun başı ortalama oyun içeriğine para harcamadığınız sürece steam size 4-5 arası kart veriyor.en iyi ihtimalden 5 kart için 5 saat idle durmanız gerek. 5x20 kuruşdan 1 lira vermeniz gerekli sadece elektrik harcaması olarak. elde edeceğiniz kartların tanesini 25 kuruştan sattığınızı varsayın (ortalama kart satış fiyatı) 1lira 25 kuruş. bunun %25 ini steam işlem ücreti olarak kesicek, Elinize ortalama 0,91 tl para geçicek. kartların elde edilmesi maliyeti oyunun kendisi hariç 1 lira . 9 kuruş içerdesiniz. Bu kart olayında sınırsız kart düşeceğini filan mı sanıyorsunuz? Idle Master,Sandbox gibi uygulamaların genel kullanımı Tf2 gibi oyunlarda oyun içi içerik düşürmekle alakalı. Gece açarsınız korsanı sabaha kadar hem download hem idle bırakırsınız o zaman birazcık işlevsel olur.Ama öyle oyunu beleşe getirme filan yok.Unutun bunları.Yıllardır steam kullanırım ekonomik sistemi oluşturulmadan her hangi bir ürünün piyasaya sürüldüğünü görmedim.

Oyunlarınızı bedavaya getirmek mi istiyorsunuz.Buna saygı duyarım.İşe yarayacak tavsiyelerim:

-İndirim zamanı popüler oyunları stoklayın, indirim bittiğinde minimum %25 karla satabilirsiniz
    -Oyun içi envanteri ticaretinde profesyonelleşin.Günde 100 TL kazanabilirsiniz
    -Humble Bundle 'dan paket alıp para karşılığı Serial Key satın.

VacBan filan yiyipde sonra zor durumda kalma riskinize değmez.Bir VacBan tüm oyunlarınızı etkiler ve Steam hesabınızı, profilinizi öldürür.

• kangroo kullanıcısına yanıt
    Hocam sen çok önemli bir detayı atlamışsın , burda bitcoin mining yapmıyoruz ki , program arkaplanda çalışıyor. Yani sen normal oyununu oynarken filmini izlerken işini gücünü hallederken olup bitiyor işlem. Kimse sana bilgisayarı açık bırak kart toplasın demiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaxHobbit

Hocam sen çok önemli bir detayı atlamışsın , burda bitcoin mining yapmıyoruz ki , program arkaplanda çalışıyor. Yani sen normal oyununu oynarken filmini izlerken işini gücünü hallederken olup bitiyor işlem. Kimse sana bilgisayarı açık bırak kart toplasın demiyor.

farkettiysen bu duruuda belirttim zaten .yazımın ortalarına doğru. benim tepkim şundan oyunu bedavaya getirme şeklinde lanse ediyorsunuz ancak öyle bir şey yok.bu bi yerde yalan.
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bu olayı keşfettiğimde hesabımda 4 tl vardı , ne pc mi başında değilken açık bıraktım ne bişey , 3 haftadır yapıyorum bunu ve almak istediğim indirime girmiş 3-4 tane oyunu almış durumdayım.

Ben yazımda zaten ev araba alıcaksınız ev geçindiriceksiniz demedim , küçük çapta kar edilebilecek bir şey.

Ben mesela normal zamanda on kere bitirdiğim sw kotor u özellikle almazdım. Şimdi iki oyununu da aldım çok da tatlı oldu , daha da böyle eskiden oynayıp bitirdiğim şuan fiyatı 5-6 liraya düşmüş bi sürü oyunu aldım koleksiyon olsun diye. Ve başta sadece 4 tl vardı.

Sizin hesaba göre free to play diye bir şey de yok , her türlü elektrik yakıyoruz. Olaya biraz bakış açısına bağlı , ben bilgisayarda çizimimi yaparken filmimi dizimi izlerken arkada çalışması programın ve 20 mb ram yemesi beni rahatsız etmiyor.

Ki ben elektrik yakmasın diye gece download bile açan biri değilim , indireceklerimi biriktirip ttnet roket ile bi günde 600-700 gb çekip olayı kapatırım.

Arkadaşın yöntemini deniyorum dediği gibi ufak çaplı bir gelir elde edip oyun koleksiyonu yapılabilir.Tepki veren arkadaşların bu gibi bir girişime girmemesi daha sağlıklı olur.Çünkü beklentileri fazla.
    Ayrıca arkadaşlar vodafone hattı olupta 2 adet gittigidiyor indirim kodu alabileceklere 5 TL steam kodu veriyorum.
  • sitesi açılmıyor sorun mu var ?
  • mkm5838 kullanıcısına yanıt
    Bi ara steam komple çöktü bu akşam aynı zamanda idle master da öyle şuan ikiside stabil tekrar deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaxHobbit -- 26 Aralık 2015; 23:17:04 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.