Şimdi Ara

Steam dolara geçti: Oyunlara büyük zam geldi! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
0
Favori
15.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen kimsin senden bahsetmiyorum. Profil resminde yıldız baykuşu olan troll hesap yazmışım ama okuduğunu anlamıyorsun galiba. Her oyun zammı konusu altına aynı kışkırtıcı yorumları yazıyor. O sen misin yoksa? çünkü ben seni kasetmemiştim

• techniquest35 kullanıcısına yanıt

hişşş söyleme fiyatlar artınca kendinden geçmek istiyorlar .hayir hayirrr steamden pahalı alın hayır bak beni dinleeeee o öyle değil hepimiziz beraberiz hayır steamdan alacaaaaz.imamboyzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 21 Kasım 2023; 20:16:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

ben kendimi örnek verip seni kastettim suç mu işledim :) geçmişine baktımda pardoooon. çok yararın var TEKNOLOJİ FORUMUNA :) herkes kendinden bahsedince bende atlayayım dedim kötü mü ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 21 Kasım 2023; 20:17:47 >
  • wolferto kullanıcısına yanıt

Biz mi koyunuz? 

Senin erdoğanın R'leri sen yedin ya. Elli tane şey sayarım cevap verebilir misin? Veremezsin. İşi ta 2002 yılından açarım.

Azerbaycana yardım falan etmedin adamlar parasıyla silah aldı ve rusya izin verdi topraklarını aldılar. Azerbaycan zengin bir ülke senin yardımına ihtiyacı yok. Her yerden silah almışlar israil bile satmış. O hdplilerden siz niye oy istediniz? Oy verirse iyi vatandaş vermezse pkklı oluyorlar. Akp nedense hdp ile çok görüştü ya. Apoyu trtde konuşturan sizsiniz. Bir sürü hdpli akpye geçti bunları niye aldınız? 2015 yılında da ortağınızdı. Hdp %13 oy alınca işler karıştı. Bu seçimde hizbullahçı hüdapar sizin ortağınız oldu ya. Oralara bakmak işine gelmez.

Doları niye satayım yükselteceğin belli. Kim kendi kendini fakirleştirir? Döviz büfelerinde senin kesimin ne arıyordu? Sonra en çok döviz mevduatı tutan iller nedense akpnin illeri oluyor.

Demek galericilerde bizden oldu. Sizin kesim sokakta ekmek dilenen 5 kuruşsuz insanlar mı? İçinizde paralı pullu insanlar yok mu? Bu işler hep sizinkilerin elinde. İhaleciler, kamudan iş kapanlar, esnafı, tüccarı hep akpli. Sen kime ne anlatıyorsun? Araba satan bunlar.

Döviz gelsin diye yapmayacağınız şey yok. Sokaktaki turist bile senden üstün. Kendi ülkende ikinci sınıfsın. Gelmişin hala konuşuyorsun. Cebindeki kimlikle sokaktaki suri bile senden üstün. Çünkü onun için ab para ödüyor. Belli bir paraya vatandaşlık satan ülkesin.

Türk islam birliği senin olsun. Öyle bir palavra yok. Herkesin çıkarları farklı. Manda falan derken ab kapısında suri pazarlığı yapıyorsun. Ab para vermezse salarım bunları diyorsun. Onların kapısında yatırımcı arıyorsun. Arapların kapısında borç para arıyorsun. El açan adam manda falan diyemez geçmişin oraları.

Batı pkkyı besliyorsa sen batıya ne yaptın? İlişkileri mi kestin yoksa ab başvurusunu geri mi çektin? Abd elçisini mi kovdun? Madem bunları yapıyorlar karşılığında ne yaptınız? Hiçbirşey. Seçimi kazanınca ab ve abdye seçim sürecindeki desteklerinden dolayı teşekkür eden kimdi? Kolpadan düşmanlık yapıp seçimden sonra adamlardan randevu istiyorsunuz.

Senin erdoğanın seçim sürecinde ne vaadi vardı? Hiçbirşey. Aha sende bunu destekledin. Vaadi olmayan birini. Anca vatan millet, yerli araba falan diyerek kafaladı. Parası olmayana yerli veya yabancı araba farketmiyor. Eee petrol çıktı zaten çıkıyordu da siz okumadığınız için bilmezsiniz ne oldu benzin mi ucuzladı? Petrol, yerli araba diye kafalanan insanlara vaat vermeye gerek yokmuş. Bu devirde kim takar yerli arabanı? Biz zamanında tofaşlara bindik yerli diye bu zımbırtının farkı neymiş? Cebinde parası olan bilindik marka, piyasası olan araba alır gidip bunları almaz.

10 sayfa daha falan yazamazsın. Elinde ne varsa dökmüşün ve eskilerden zerre bilgin yok. Sonra bu kadar şey yazmışın ekonominin kötü yönetilmesinin bu saydıklarının hiç ilgisi yok. Aklınca konuyu çevirmeye çalışmışın. Hükümetin bugüne kadar hiçbir hükümetin almadığı kadar vergi alıyor ve bütçesi açık veriyor. Cari açık kol gibi olmuş bunun için vatandaşın aldığı telefonla uğraşıyor. Kendileri lüksünden hiç vazgeçmiyor. Hiçbir ülke vatandaşının aldığı böyle şeylerden yüksek vergi almıyor. Sen önce bunları açıkla sonra diğer ıvır zıvırlara girersin. O ihaları satıp satıp duruyorsunuz ne oldu bari cari açığı kapatsaydınız da milleti böyle uğraştırmasaydınız o bile olmadı.

• berk768 kullanıcısına yanıt

ekmek yemeyenlerde yarın çıkıp ekmek yoksa pasta yersiniz der merak etme...

• Duncan Idaho D kullanıcısına yanıt
    Gelmişler de daha doğru düzgün Türkçe yazmayı bile bilmiyorlar, ekmek makarna yemekten beyinleri yanmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam çok bile dayandı son 3 senedir firmalar dengesiz tl-dolar kuru yüzünden baskı yapıyordu adamlar ellerinden geldiğince durumu kontrol altında tutmaya çalıştı.20 dolarlık oyunu türkiyede 7-8 dolara satması bunun için yeterli bir örnek.

Günün tek kazananları epic games ve xbox olacak gibi duruyor tl fiyatlandırma abonelik vb uygulamaları devam ettiği için oyuncular steamdan buralara geçis yapar artık.

• Epic Baba, ₺’yi bırakma. Tek dayanağım tek reisim sensin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ülkemiz şaha kalktı maşallah...

• Boykot ediyorum kullanmıyorum

• Türkiye Yüzyılı ve Doğru Zaman Doğru Adam afişlerini yolla hocam.

• Boldrex kullanıcısına yanıt
    Steam elden gidiyeeahhh!

• şu saatten sonra kimse steamden bir şey almaz

önceden önerdiğin bölgesel fiyata uyanlar şimdi ortada yok oyunları çakmışlar 50-60 dolardan

• lterlemez L kullanıcısına yanıt

ve yeni dönem

epic games store
    Dead Island 2 için Ön Satın Alım Yap ve Ön Sipariş Ver - Epic Games Store
    https://store.epicgames.com/tr/p/dead-island-2
  • Abdülhamid zamanında bilgisayar mi vardı oynamasınlar (!) Ahahah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dıj güçlerin oyunu kahrolsun ameriga

• mafolduk

• elhamdülillah hamdolsun, yeni türkiye yüzyılı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.