ya audrey tatou'yu 4. sayfada "vain" nickli üye arkadaş da paylaştı... bir ben mi bilmiyorum niye olduğunu? "amelie" filmi ile ilgili bir espri mi? nedir bu? cehaletimi mazur görün bu konuda... |
Steam dolara geçti: Oyunlara büyük zam geldi! (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Epic Games kullanıcam artık
-
repacker yapan bir kadın/erkeğin kullandığı profil fotosu, isim vermeyeceğim ama repackers yazarsanız farkedersiniz hangisi olduğunu, popüler bir repacker kendisi korsan oyunları repackleyip upload ediyor.
-
Çoğu insanın yeni kapısı fitgirl 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler açıklama için...
hakikaten bu camialar konusunda bilgim fazla değilmiş yahu..
-
Kaybeden Steam olur. Tam karşılığı olmasa da Epic diye bir alternatif var. Umarım Epic, şu anki durumunu bozmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 21 Kasım 2023; 16:05:05 >
-
Eski dostum epic games ve yine eski dostum fitgirl var.
Zaten eskiden beri en güzeli
Masadan eksiliyor birer birer dostlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında gerçekten öyle idi. Bu yaz öncesi 10'da bir fiyatına bir çok oyun almıştım. Yurtdışında iken özellikle tam anlamıyla beleşe geliyordu. Yurtdışından bizim Türkler gelince ucuza doldurup, gidiyorlardı. Tabi şimdi 10'da 1 yerine artık 2'de 1 var, yarı fiyatına alacaklar mecburen.
Tabi Türkiye'de oyuncular için büyük kayıp. Ama yapımcılara da bir şey diyemiyorum. Sonuçta hayır kurumu değilller ve Valve'de değil. Ama ona rağmen bize çok büyük kıyak geçtiler. Hala daha geçiyorlar.
-
Epic den 500 e yakın oyunu dizmişimdir, hesaba şu ana kadar.
33 yaşındayım hala oynuyorum oynamayada devam edicem.Sen git birilerinin hakkında dedikodu yap arkadan konuş.Şunu söyleyen adamların genel özelliklerini çok iyi bilirim.Sanırsınız hayatta atomu parçalıyorsunuz falan.Hayatınız yobazlık üzerine kuruldur.Oyun oynamak bir kültürdür ama size göre değil tabiki Bu dünyada sizin etrafınızda dönmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 21 Kasım 2023; 16:27:30 >
Bırakın şu trollü, mesaj yazmaya bile gerek yok.
lafım steam kaybeder diyen arkadaşlara, adamlar 30 dolarlık oyunu sana 3 dolara veriyordu, adamların cebini değil kumbarasını dolduran bir ülkesin, bu bir zam haberi değil indirimi kaldırdı haberi, arada fark var.
-
Dediğiniz doğru.
İşin sonunda yapımcılar ve Valve milletin ekonomisti değil, kendi ceplerine bakıyorlar ki Valve hala daha bize kıyak geçiyor.
-
Evet. 500 liralik envanter vardi 15 dolara dusunce ufacik kaldi gozumde XD
-
Bu ülkede mutlu olmak belli bir kesime haram..
-
Steam bu yaptığıyla kendi kuyusunu kazdı
-
Fiyat aynı kalsa bile orada yazan dolar yazısı almamak için bir neden. 60tllik oyun 2 dolar ama alasım gelmiyor. Benim kendi para birimim var sen yok çekiyorsun. Fiyatları anlık düzenleseydin TL üzerinden doğru olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X