|
Bildirim
Burada sorun olan durum vergi gelmesi değildir. Devlet elbette ki şirketlerin Türkiye’de ofisi olmasa ve satışı yurtdışında gerçekleştirse dahi Türk bankalarından yapılan alışverişlere vergi zorunluluğu getirecek.
Uygulamanın doğrduğu durum şu, halktan toplanan vergiler halka ne şekilde geri dönüyor? |
Ne salak adamlar varya. Bu kadar vergi sayıklayan adamlar, kurumların şahısların milyonlarca vergisini siliyor. Yoksa o şirketler babanızın şirketimi.
|
ya kardeşim dikkat ediyorum da bütün cevaplarında hükümet tarafından yapılmış vatandaşın zararına olan herşeyi destekliyorsun.
söylesene kaç para alıyorsun aylık bu iş için? kazancı iyi ise ben de yapayım |
Çamaşır makinasından ÖZEL TÜKETİM vergisinin alındığı yerde oyunlara KDV gelmesene şaşırmışlar agshdjd
|
Vergiler senin için bu kadar önemliyse , milyar dolarları bulan vergi aflarına ne diyorsun |
Sonra diyorlar ki Korsana Hayır. Nah korsana hayır! Sonuna kadar korsana evet!
|
devletle hükumeti karıştırıyorsun.
Senin yaptığın hükumete muhalefet etmek değil, devlet düşmanlığıdır. Burada sorun olan durum vergi gelmesi değildir. Devlet elbette ki şirketlerin Türkiye’de ofisi olmasa ve satışı yurtdışında gerçekleştirse dahi Türk bankalarından yapılan alışverişlere vergi zorunluluğu getirecek. Uygulamanın doğrduğu durum şu, halktan toplanan vergiler halka ne şekilde geri dönüyor? Devletin vergi sisteminde yurt dışı bir şirketin tarafına geçiyorsun. Devlet vergi toplar, ama bu toplananların halka geri dönüşümü? İşte senin ana konunun bu. Ama haberin ana konusu Devletin Maliye Bakanlığı aracılığı ile M vergilendirmede yapılan düzenleme ile şirketlerin Türkiye’de ofisi olmasa ve satışı yurtdışında gerçekleştirse dahi Türk bankalarından yapılan alışverişlere vergi zorunluluğudur. Yani kısacası, CHP'de başta olsa getirir, IYI Parti'de MHP'de başka bir partide. Senin gıcıklığın bunun AKP nin yapıuyor olması. AKP devlet demek değildir. |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhotSht -- 19 Şubat 2018; 18:3:38 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|