Şimdi Ara

Steam/Epic Games İndirme Hızları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Steam veya Epic Games üzerinden aldığınız indirme hızlarını paylaşabilir misiniz?

Steam - Şu zamana kadar hiç bu hıza ulaşamamıştı, genelde 450 Mbps civarlarında.

Epic Games - Genelde 60 MB/s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 23 Ağustos 2024; 21:42:17 >

• Epic ve Steam'i bilmem ama Riot gameste böyle bir hız görmüşlüğüm var

• Bu gibi platformlar yoğunluğa bağlı olarak tam paket hızında indirmeye izin veriyor veya vermiyor. Eğer paket hızınıza göre yavaş indirdiğini görürseniz aklınıza ilk işletmeciden kaynaklı olabileceği gelmesin bu sebeple. Yoğunluk olduğunda indirmeleri kısabiliyorlar. Aslında bu dediğim hemen her platform için geçerli.

Bu konuyla bağlantılı olabilir diye düşünüyorum bu sebeple şu konuyu da inceleyebilirsiniz eğer oyunlarda sorun yaşıyorsanız.

https://forum.donanimhaber.com/ping-nasil-dusurulur-kablosuz-kanal-ve-bant-genisligi-ayari-nasil-yapilir--157414269-5

• Aslında bu konuyu açmamın nedeni sorunun benden mi kaynaklandığını görmek içindi. Çünkü ben ne zaman steam veya epicden oyun indirmeye çalışsam cpu hep %100 seviyelerinde çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

Mesela bende de Discord çok fazla cpu kullanıyor hocam. Steam/Epic Games İndirme Hızları 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim download başlayınca işlemci kullanımı artıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

Discord da öyle hocam. Sesli arama veya video arama ya da herhangi bir yayını izlemeye katıldığım zaman canlı olarak yayını indirmeye başlıyor ve benim de sesimi veya görüntümü ya da yayınımı iletmeye çalışıyor ve cpu kullanımımı aşırı şekilde arttırıyor. Lakin yaptığım araştırmalarda her ne kadar bu durumdan ötürü yalnız olmadığımı görsem de buna dair bir çözüm bulamadım. Bilgisayarın iyi veya kötü olmasından bağımsız gerçekleşen bir durum tamamen.

Steam bende cpu kullanımını arttırmıyor indirirken onu biliyorum. Discord için denemediğim şey kalmamıştı ama çözememiştim bir türlü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Switch İndirme Hızı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.