Şimdi Ara

???????Steam Hakkında Bir Önemli Soru ????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar Ben Steamdan Key alıcam . Fakat internetim Kotalı olduğu için oyunu indiremem . Arkadaşımda Oyunun Orjinal Cd si var . O Cd yi Yüklesem , Key olarak benim aldığım keyi yazsam . Steam kabul edermi ???

Çok önemli lütfenn..

Yada Bendeki Korsan Oyuna Steamdan aldığım Keyi girsem Oyun orjial olur mu??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastrains -- 23 Ocak 2010; 17:36:14 >

• buda yeni moda heralde...xxxx hakkında önemli soru..
  • Korsan oyunu key alıp oynayanlar var ama nasıl olduğunu doğrumu bilmiyorum
  • Korsan MW 2 ye Orjinal Key yazsam Ban yermiyim ?

Yok mu bilen ya ?

1337-Killa Bu konu senin için önemli olmayabilir ama benim için önemli ...Konu hakkında Bilgin yoksa yorum yapma lütfen...
  • Ben size kısaca geçeyim nasıl yapacağınızı.

Önce steam den oyunu satın alın. Fakat steam key vermez oyunu sizin steam hesabınıza işler o hesaptan Dünya'nın neresinde olsanız MW2 oynayabilirsiniz.
    Ayrıca da sınırsız indirme hakkınız var oyunu. İşte tıkandığınız nokta burası.

Bu noktada arkadaşınızdan aldığınız oyunu bilgisayarınıza kurun cd key falan girmeyin hoş ben cd key giriliyormu bilmiyorum Bende steamden aldım ve indirdim çünkü.

Oyunu Steam hesabınız açıkken kurun.

Eğer olmaz ise;

Arkadaşınızın bilgisayarında kurulu olan oyunun steam ile yedeğini alın ve yedekleme şeklini DVD olarak seçin. Steam oyunu yedekleyecek bir klasör içine 3 parta bölecek ve birde kurulum dosyası koyacak içine. Bunun tamamını kopyalayın kendinize. 3 adet boş DVD veya taşınabilir hdd kullanabilirsiniz.

Sonrasında kendi bilgisayarınızda satın almış olduğunuz steam hesabınızı açın. Ardından da aldığınız oyun yedeğini kurun hepsi bu kadar.

Arkadaşınız yakında değil oyunun yedeğini almam mümkün değil diyorsanız onunda çözümü mevcut.

Önce oyunu korsan olarak bilgisayarınızda oyunların yanına kurun neresi olduğu fark etmez.
    Ardından Steam hesabınızı açın ve oyunu indir diyip hemen ardından indirmeyi durdurun.
    C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2 dizinine girin ve kurduğunuz oyunun tamamını buraya kopyalayın.
    Kopyalama bittikten sonra steam den tekrar oyunu indir deyin. Oyun klasörde mevcut olduğundan Steam indirdiğini sanarak hızlı bir şekilde kurulum yapacaktır.

Kurulum bittikten sonra Launch seçeneğine tıklayarak oyuna girmeye çalışın. Çalışın diyorum çünkü önce güncellemeleri yapması gerek.
    Eğer güncellemeleri yapmaz ise Orjinal dvd alan arkadaşından "iw4mp.exe" ve "iw4sp.exe" dosyalarını iste kendi oyunun içine yapıştır.

Sonra da oyuna gir.

Hepsi bu kadarcık (Biraz uzun sayılabilecek işlemler silsilesi fakat geçerli)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.