Şimdi Ara

STEAM Hakkında Herşey! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba verdigin bilgiler icin cok saol
    bende steamdan opposing force server kurmak istedim
    oyun bende yuklu olmasına karsın dedicated server listesinden gozukmuyor
    bunun nedeni ne olabilir

http://supportwiki.steampowered.com/wiki/Guide:_Setting_up_a_Standalone_Dedicated_Server

yukardaki linkle bi iliskisi varmıdır acaba
  • Steam'da hile acılmıyor demişinde steam vac korumalı serverlarda hile sxe gore cok cok az olsada kullanılıyor ama dedigin gibi vac korumalı serverdan banlandıgında Steam İD'ın ban yedigi için bir daha CS 1.6 giremezsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

Steam'da hile acılmıyor demişinde steam vac korumalı serverlarda hile sxe gore cok cok az olsada kullanılıyor ama dedigin gibi vac korumalı serverdan banlandıgında Steam İD'ın ban yedigi için bir daha CS 1.6 giremezsin...

En Güzelide O Üyelik Banlıyomuş Gibi Banlıyor İstediğin Kadar Res At Giremiyor
  • adam steamcı yaaaaaaa :D
  • Gercekten cok faydali bir paylasim olmus hilesiz,kufursuz temiz CS ciler icin :)

hileciler bunlari gormesin sakin :P
  • Faydali bilgiler vermişsin uğraşmişsin eline sağlık
  • counter strike sourcei internetten oynamak istiyorum fakat kredi kartım olmadığından internetten alamıyorum bunun yerine half life 2 classic(tekrardan piyasaya sürülen)i alsam kurulunca half life 2 nin cd-keyiyle veya şifresiyle herneyse işte o sayı ve rakamları steamdan yazarak counter strike source indirebilmek mümkünmü???mantıken baktığında counter strike sou. hal. li.2 nin bi modu old. göre hl2 yi alanlar hl2:deathmach oynayabildiğine göre cs:s de oynayabilmeliler bu konu hakkında bilgisi olan muhakkak vardır die düşünüyorum sonuçta herkezin kredi kartı yokya steam dan alsın yardımcı olursanız sevinirim
  • cs:source kendi başına bir oyun, hl2 ile gelmez, ancak hl2 ile gelen bir oyun paketinde gelebilir,
    box içeriğine bakmak lazım (valvenin çok fazla oyunu olduğundan bi pakete birden fazla oyun koyabiliyorlar, örn: orange box)
    soruce server başlığında da yazdım gerçi sana

en garantisi bi şekilde birinin kredi kartını kullanarak steam üzerinden istediğin paketi seçmen,
    ve kotalı kullanıcısıysan yukardaki steam bilgilerini okuman.
    steam üzerinden alırsan kopya koruma özellikleri ile uğraşmak zorunda kalmazsın hem.

steam sorularınızı burdan yazarsanız, daha çok kişiye ulaşabilir.
    aynı sorunsalları yaşayan başka arkadaşlar da olabilir,
    aradıklarının cevaplarını başka başlıkların içerisinde bi yerlerde olduğunu düşünmezler.
  • işte 2 örnek: banlanmış 2 türk arkadaşımız ve steam sayfaları (Yorumsuz)
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197984302500

http://steamcommunity.com/profiles/76561197996211588
  • hehehe, güzel denk gelmişssin walla defendis

o kadar yazdık hile yapanları id'den banlar, demek bu forumun üyeleri değiller...
    prntscrn aldım:

STEAM Hakkında Herşey!

The Valve Anti-Cheat System (VAC)

Because nobody likes playing with cheaters.

Playing games should be fun. In order to ensure the best possible online multiplayer experience, Valve developed a state-of-the-art anti-cheat system that automatically detects and permanently bans any player using cheats or hacks on a VAC secured server. What this means to you as a player is that you don't have to worry about annoying cheaters getting an unfair advantage and disrupting your game.

The Valve Anti-Cheat system is only enabled on servers with the secured shield logo and only Valve has the ability to VAC ban a user. While server admins may choose to ban players from playing on their specific servers, they do not have the ability to VAC ban players. The VAC system is automated and contacting Steam Support to report cheaters isn't necessary. Valve has a zero-tolerance policy for cheating and will not lift VAC bans under any circumstances.

For more information about VAC bans visit the Steam Support page.

STEAM Hakkında Herşey!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 15 Ekim 2008; 15:51:12 >

• verdiğin bilgiler için çok sağol. bide mesajının sonunda yazan eklentileride eklersen güsel olur
  • İşte bir örnek daha:

http://steamcommunity.com/profiles/76561197985718085

Şimdi soruyorum siz hileci olsanız para veripte counter strike nin herhangi bir versiyonunu alırmısınız?
  • The server is using an older protocol(47) than your client.(48)
    hatası veriyor steamle oyuna girmeden evvel update yaptım ilk steame,sonra CSyi açarken bir patch gibi birşey yükledi kendiliğinden..Sonrasında ise oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. DonanımHaberin serveri olsun,diğer serverlar olsun bu hatayı veriyor steamın kendi otomatik çıkan serverlarına ise girebiliyorum ama bizim normal türklere giremiyorum nedense lütfen yardım steam kullanan kardeşler!!
  • Sende bir problem yok girmeye çalıştığın yerlerde problem var
    yazdığında diyoki senin kullandığın counter strike güncel ama girmek istediğin yer senin kullandığından eski,bu yüzden giremiyosun.senin değil o girmeye çalıştığın yerlerin kendini güncellemesi gerek.
  • @Güzelyalı
    Sen galiba CS:Source ile cs1.6 serverina girmeye çalışıyorsun arada protokol farkı var (cs1.6 protokol 47 kullanır sourceyi bilmiyorum ama o da büyük bir ihtimalle 48dir)
  • valla kardeş 3 aydır cs1.6 oynuyom aynı serverdan,ama işte dediğim gibi bi patch yükledi oyun sonrasında bunu demeye başladı.source da yüklü deyil bilgisayarımda bildiğim kadarıyla.steam serverına girebildim cs1.6da ama bu DH serverı gibi bu tarz serverler nonsteam ya ondan steam le alakalı birşey bu sanıırm.steam bkullanan arkadaşların başıan geldi mi bu yardımcı olan olursa seviniim çok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Güzelyalı

valla kardeş 3 aydır cs1.6 oynuyom aynı serverdan,ama işte dediğim gibi bi patch yükledi oyun sonrasında bunu demeye başladı.source da yüklü deyil bilgisayarımda bildiğim kadarıyla.steam serverına girebildim cs1.6da ama bu DH serverı gibi bu tarz serverler nonsteam ya ondan steam le alakalı birşey bu sanıırm.steam bkullanan arkadaşların başıan geldi mi bu yardımcı olan olursa seviniim çok.

Half life 1 güncellendiği için şuan için sadece orjinal olanlara girebilirsin sanırım.Çünkü bende giremiyorum protocol hatası veriyo bende de yani tekrar diyeceğim sende sorun yok korsan serverler eski yani şuan.girmen için o sunuculara, onlarında güncelleme yapması gerek
  • kardeş peki steam bunla ilgili bi çalışma yapıyomuş sanırım sence düzelir mi?çünkü normal steam serverlarında bizdeki tat olmuyo. :(
    http://esforces.com/forum//showthread.php?t=72292&page=3
    bu siteyi buldum steam düzeltecektir yazmışlar
  • hlds ye baktım
    ] version
    Protocol version 47
    Exe version 1.1.2.5 (cstrike)
    Exe build: 21:57:36 Feb 8 2006 (3382)

update komutunu verdim serveri başlattım ve...

] version
    Protocol version 48
    Exe version 1.1.2.6 (cstrike)
    Exe build: 14:57:13 Oct 23 2008 (4382)
    olmuş Valve non-steammı öldürmeye niyetli
    yeni HL1 engine ve yeni nonsteam patch yapılana kadar normal steam hakimiyeti olacak
    Master serverda eski protokol çıkmayabilir yeni craklanmış client de olmadığına göre işimiz biraz zor
    onun yerine -nomaster komutuyla server kurup manuel olarak konsoldan connet "serverin ip numarası" şeklinde girilebilir.(bu yöntem biraz zor tabiki girceğin serverin ipsini bulmak zorundasın :D)
  • beyler cozum yok mu buna yani?bir de steamde oynayabilceğimiz kaliteli türk yabancı farketmez serverı biliyormusunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.