Şimdi Ara

STEAM Hakkında Herşey! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: baysan240

arkadaşlar ben bu sabah steam den c.s 1.6 aldım ama yerli se yokmuş yabancılarda da ping varmış ne anladık bu işten c.s source mi oynuyor millet şimdi bide onumu almam lazım acaba ?

Evet Kardeş Cs 1.6 Türk Serveri Yok Ama Cs Source'de Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Arkadaşlar steam ile ilgili birşey soracağım. Ben bad company 2 aldım yükledim steam libraryde gözüküyor. Amaonun haricinde 4 oyun daha gözüyokur. Library de ve kaldıramıyorum. Resimdeki gibi

STEAM Hakkında Herşey!

Link :http://yfrog.com/6fyenibitelemresmixj

Acaba bu almadığım oyunları libraryden nasıl silebilirim ?

Bildiğim kadarıyla silinmiyor

• Bu vac koruma ne anlama geliyor? hileciler için olamaz çünkü bu serverlarda hile yapanlar mevcut.
  • Arkadaşlar bende kredi kartı yok ama iş bankasının bankamatik kartı var onunla steamdan oyun satın alabilir miyim?
  • ARKADAŞLAR BEN STEAMDAN STALKER SHOC OYUNU İNDİRDİM AMA ONLİNE OYNAMAK İSTEDİĞİMDE İNVALİD CD KEY DİYOR ORJİNAL DEĞİLMİ
  • Öldümü konu?
  • Merhaba arkadaşlar benim steamle ilgili bir problemim var bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Steam den oyuna girip oynayabiliyorum. TAB' a basıp diğer steam hesabı olanların ve kendi avatarımı görüyorum. Ancak diğer steam oyuncuları benim hesabımı göremiyor. Bunun sebebi ne olabilir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  • Bende steam vardı fakat bilgisayarıma format attım tekrar aynı cd key'i kullanabilir miyim ?
  • Kesinlikle Steam
  • Steam Satın Alma

Selamlar arkadaşlar, 2006 yılından beridir KINGOFCS adı altında aktif olduğumuz piyasada uygun fiyata steam satışı yapmaktayız.

Steam alacak arkadaşlar rahatça iletişim kurabilirler.

Ayrıntılı bilgi için sitemizden steam sayfasına göz atabilirsiniz.

KINGOFCS -www.kingofcs.com

CS 1.6 & CS 1.5 Server Listesi :www.kingofcs.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

arkadaşlar ben bu sabah steam den c.s 1.6 aldım ama yerli se yokmuş yabancılarda da ping varmış ne anladık bu işten c.s source mi oynuyor millet şimdi bide onumu almam lazım acaba ?

Evet Kardeş Cs 1.6 Türk Serveri Yok Ama Cs Source'de Var

pub oynama sende birader gir maç at türk serverı yok diye illa oyun mu değiştiriceksin. yıllar önce de yoktu şimdi de yok ama yıllar steamdan oynuyorum bu oyunu. eac maç at :)

• Merhaba arkadaşlar,

Steam de zaten önceden satın almış olduğum bir oyunu, arkadaşıma hediye olarak gönderebilir miyim?
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Steam üzerinden Mortal Kombat 9 aldım.
    Online oynamak istiyorum ancak server odaları bomboş.
    Youtube'daki videolara bakıyorum online odalar dolu dolu.
    Burada yapılması gereken bir ayar mı var? anlamadım gitti.
    Konu hakkında desteğinizi beklemekteyim.
    Şimdiden Tşk
  • arkadaşlar ben cod mw2 oynuyordum bikaç sene önce sonra ban falan yedim şimdi mw3 aldım mw3 ü ban yemiş olduğum hesaptan yüklersem bi sıkıntı olur mu? olmaz diye biliyorum ama emin olmak için sormak daha mantıklı geldi
  • Teşekkürler
  • makdemir93 kullanıcısına yanıt
    Hocam işsiz misin yav nereden buldun bu konuyu ?
  • destan yazmışsın birader eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pJhier -- 29 Nisan 2018; 18:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.