Evet ücret 1 kerelik, oyunu ömürboyu satın alıyorsunuz. Aylık veya yıllık giderleri yok.
sahin_olut friends'e ekleyin :)
Bende Unreal Tournament 3' ü görünce atladım , beni de ekleyin : Poibra
Herşeyi Gayet İyi Anlatmışsın Dostum
quote:
Orjinalden alıntı: Güzelyalı
beyler cozum yok mu buna yani?bir de steamde oynayabilceğimiz kaliteli türk yabancı farketmez serverı biliyormusunuz
DHKT var 85.153.15.85
l4d için ücretsiz deneme olayı var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: neuro
l4d için ücretsiz deneme olayı var mı?
Hayır ücretsiz deneme olayı 3-4 hafta önceydi, o hafta kampanya yapılmıştı, ücretsiz olarak deneyip sonra oyunu satın alabiliyordunuz indirimli bir fiyata.
Steamda çok iyi, seviyeli bir muhabbet söz konusu en çok bu yönünü seviyorum.
Tomb Rider harikaymış bu arada arkadaşım format atıldıktan sonra oyunu nasıl koruyucaz detayıyla anlatırmısın?
Format atsanız bile oyunlar sizin STEAM hesabınıza kayıtlı olduğundan tekrar indirebilirsiniz.
Yok indirmeden yedeğini almak istiyorsanız, my games listenizden oyuna sağ tıklayıp Backup komutuyla Setup haline getirip yedeğini alabilirsiniz.
left 4 dead indirim olur mu? indirim olsa almayı düsünüyorum da..
Left 4 Dead 2 çıkacak yakında, L4D-2 çıkmadan önce, veya çıktığında bi indirim olabilir.
Bende bir soru soracaktım.Steam hesabına uzun süre girmediğimiz zaman bir sorun olmaz değil mi ? Olmaz diye düşünüyorum ama bir sorayım dedim.
Birşey olmaz, parasıyla aldığınız oyuna el mi koyacak Steam.
arkadaşlar ben 4 yıldır steam sahibiyim ve 1 yıl öncesine kadar cs 1.6 nın tutkunuydum ancak sanırım 10-11 ay önce steam de serverlara girerken protocol 46-47 gibi bi sorun başlamıştı. diğer serverlar versionmu ne yükseltmesi gerekiyomuş herhalde.(hatırladığım kadarıyla) diğer serverlar bu sorunu çözdümü??????? şimdi steam i yeniden kurdum ve server eklemeye calıştım ama serverları Favorites ten eklemiyor. netten bir sürü ıp denedim ancak listeye eklenen bi server yok. İnternet kısmından diğer server lara giriyorum. birde türkiye de orjinal steam serverlar varmı? varsa paylaşabilirmisiniz?
Türkiyedeki sunucuların büyük bir bölümü hala protokol47, dolayısıyla Steamdan girilmiyor.
Bazı serverlar Hybrid, hem Steamdan, hem de protokol47 nonsteamdan girilebiliyor.
Türkiyede maç serverlar haric, public oyun için kullanılan tam Steam server yok.
teşekkürler diablo....
bu arada diablo, hibrit serverı nasıl anlayacaz steam üzerinden? ver mı bi göze çarpan yanı...
natr1um steam id. Bu arada bende bıktım steam diye hybrit serverlera girmekten.