Şimdi Ara

STEAM Hakkında Herşey! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
60.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar source motorlu tüm oyunlarda server a bağlandığım zaman yada kendım oyun kurduğum zaman oyuna girdiğim an ekran donuyor.
    görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor kapatırken yanıt vermiyor olarak gözüküyor.arasıra bu donma olmadan oyuna girebiliyorum.hl2 dm ,cs source ve left 4 dead de durum böyle
  • Yılbaşında ben de aldım Source'yi. Steamdan indirip kurdum. Gerçekten kaliteli. Hile olanlara çok az rastlanıyor, rastlansa bile banlanıyorlar. Valve'nin VAC(Valve Anti-Cheat) sistemi hilecileri engelliyor. VAC'dan banlananlar hiçbir servere giremiyor.
    Ayrıca, steamlıysanız; adminler hile açtığınızı kanıtlarlarsa IP ile uğraşmayıp direk steamid den banlıyorlar. Bu şekilde banlananlar o servere giremiyor. SteamId değiştirilemiyor, yeni hesap açmanız gerek. Yeni hesap açarsanız da oyunu yeniden indirmeniz gerek.

Türk serverları için Game-Monitor sitesinden bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 7 Mart 2010; 16:38:37 >
  • Arkadaşlar
    Oyunu orjinal olarak vatandan aldıktan sonra cd key vs. kutu içeriğinden mi çıkıyor ?

Yani steam den de alabilirim fakat hangisi daha kolay sa onu yapayım ?
  • Kutulu aldığınız zaman içerisinden çıkan CDKEY'i Steam'da aktive edebilirsiniz.

Tabii her oyun Steamda aktive edilmiyor, Steam'ın desteklediği oyunlardan birisi olmalı.
  • cod 6 bunlardan biri değil mi *

ve şu anda nerden alabilirim kutu halinde ? Ankaradan ?
  • Evet COD MW2'yi aktif edebilirsiniz Steam'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Evet COD MW2'yi aktif edebilirsiniz Steam'da.

yardımlarınız için çok teşekkürler.

Ankaradan kutu halinde nerden alabilirim. Hiçbiyerde yok ?
  • www.teknofiyat.com 'dan bi aratın isterseniz, MW2 stoklar tükendi diye duymuştum ama son durum nedir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

www.teknofiyat.com 'dan bi aratın isterseniz, MW2 stoklar tükendi diye duymuştum ama son durum nedir bilmiyorum.

bakıyorum, teşekkürler.
  • arkadaşlar non-steam serverlardaki hilecilerden bıktım css almak istiyorum fakat gametracker ve game-monitorden arama yaptığımda Türkiyede çok az sunucu gözüküyor olanlarda da oyuncu sayısı az
    ben üniversite öğrencisiyim ve sabah 7de evden çıkınca akşam en erken 6 gibi evde oluyorum, açtım mı da serverın boş olması hoşuma gitmez
    yurtdışı serverları desek cs için ping çok önemli yurtdışı serverların pingi nasıl oluyor benim durumum için css önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

arkadaşlar non-steam serverlardaki hilecilerden bıktım css almak istiyorum fakat gametracker ve game-monitorden arama yaptığımda Türkiyede çok az sunucu gözüküyor olanlarda da oyuncu sayısı az
    ben üniversite öğrencisiyim ve sabah 7de evden çıkınca akşam en erken 6 gibi evde oluyorum, açtım mı da serverın boş olması hoşuma gitmez
    yurtdışı serverları desek cs için ping çok önemli yurtdışı serverların pingi nasıl oluyor benim durumum için css önerir misiniz?

CSS çok güzel, ayrıca bahsettiğin saatlerde dolu serverlar bulabilirsin. Bir de alman serverlarında da oynayabilirsin, pingi düşük serverlar var.
  • Paylaşım için saol.. :)
  • ben bir arap serveri buldum iceworld. kaliteli bir server hoşuma gitti
  • geçenlerde bir türk serverında (css) bi mod gördüm, çok eğlenceli.
    sadece headshot öldürüyor düşmanı, tek headshot ile düşüyor oyuncu.
    onun haricinde vücuda kurşun işlemiyor, bıçak hariç tabi.
    sadece desert eagle vardı. baya eğlendik tanıdıklarla...
    modun ismini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

geçenlerde bir türk serverında (css) bi mod gördüm, çok eğlenceli.
    sadece headshot öldürüyor düşmanı, tek headshot ile düşüyor oyuncu.
    onun haricinde vücuda kurşun işlemiyor, bıçak hariç tabi.
    sadece desert eagle vardı. baya eğlendik tanıdıklarla...
    modun ismini bilmiyorum.

HeadShot Only sanırım bahsettiğiniz mod. Aim geliştirmek için güzel bencede.
  • Arkadaşlar steam ile ilgili birşey soracağım. Ben bad company 2 aldım yükledim steam libraryde gözüküyor. Amaonun haricinde 4 oyun daha gözüyokur. Library de ve kaldıramıyorum. Resimdeki gibi

Link :http://yfrog.com/6fyenibitelemresmixj

Acaba bu almadığım oyunları libraryden nasıl silebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 9 Ekim 2010; 8:33:29 >

• bnde cs source aldım steamdan dün fakat kütüphanede 2 tane gözüküyor bir cs source birde source beta farkı nedir 2sinin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaúL -- 28 Aralık 2010; 13:17:18 >
  • Bende elimden geldiğince Steam nedir konulu bir yazı yazdım arakadaşlar yeni kullanıcılar için

http://www.bilgisitesi.net/steam-nedir bu siteden bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 5 Nisan 2011; 10:44:14 >
  • arkadaşlar half-life'ın bütün oyunlarını indirdim opposing force oynamak istediğimde "failed to initialize authentication interface. exiting.." şeklinde bi uyarı veriyor nedenini anlayamadım yardımcı olurmusunuz?
  • arkadaşlar ben bu sabah steam den c.s 1.6 aldım ama yerli se yokmuş yabancılarda da ping varmış ne anladık bu işten c.s source mi oynuyor millet şimdi bide onumu almam lazım acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.