Şimdi Ara

STEAM Hakkında Herşey! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
60.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zurrani

bu arada diablo, hibrit serverı nasıl anlayacaz steam üzerinden? ver mı bi göze çarpan yanı...

Pek yok, servera girdikten sonra anlayabilirsiniz.

Konsola status yazınca çıkan listede eğer "STEAM_ID_LAN", "STEAM_ID_PENDING" şeklinde ID atanmış oyuncular var ise o server Hybriddir, yani nonsteam ile de girilebilir.
  • işime yaradı teşekkür ederim
  • Friende ekleyin: NoCry_
  • Merhaba Steamdan Oyunları aldığımızda adresimize gelmiyor sanırıım steamdan inidiroyrsun oyunu galiba cdkeyi nasıl veriyor peki 1. sorum bu

2. sorum ben daha yeni actım steam'i ama kimseyi ekliyemiyorum neden add to friend 'e tıklıyorum benı baska bir sayfaya yonlendırıyor yada close demek zorunda kalıyorum
  • Hesabınızda herhangi bir oyun yoksa Steam arkadaş listesini kullanamıyorsunuz. En az 1 tane oyununuz olması gerekiyor.

Ayrıca, Steamda tüm içerik dijitaldir yani adresinize CD felan gelmez.

Steamdan girdiğiniz oyunlarda CDKey istemez sunucularda, cdkey vermez size oyun ama direkt geçiş hakkı tanır Steam platformuna.

Örneğin Steam üzerinden COD4 aldığınızda key felan girmeden her sunucuya rahatlıkla bağlanabiliyorsunuz.
  • Enn az bir oyun olması gerekiyor yani oyun var bilgisayarda illa steam'dan mı almam gerekiyor
  • Evet Steamdan en az 1 oyun satın almış olmanız gerekiyor arkadaş listesini kullanabilmeniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simoney

Merhaba Steamdan Oyunları aldığımızda adresimize gelmiyor sanırıım steamdan inidiroyrsun oyunu galiba cdkeyi nasıl veriyor peki 1. sorum bu

2. sorum ben daha yeni actım steam'i ama kimseyi ekliyemiyorum neden add to friend 'e tıklıyorum benı baska bir sayfaya yonlendırıyor yada close demek zorunda kalıyorum

Cd-key denen birşey yok, aldığın her oyun steam hesabına kayıt ediliyor. Yani bu hesapla gittiğin her yerde o oyunları indirip oynayabilirsin. Veya dvd'ye backup atıp, istediğin zaman kurup steam ile oynayabilirsin.
  • 12 eylül 2008 de yazdığım yazıyı update yaptım.
    o zamanlar 13 oyun stüdyosu varmış. şu an 37.
    o zamanlar 700 küsür oyun varmış, şu an 1900 küsür...
  • ben oyundan bıktım cd keyi başka arkadaşıma vericem ama internetten yükledim bende ne yapıcam ?
  • CDKEY bir hesaba bağlandıktan sonra başka bir hesapta kullanılamaz.
  • steam yılbaşı indirimleriyle resmen cozutmuş durumda, cs ahalisi takip ediyor mu acep?
  • Bir kaç gün önce gelen CS : S indirimi zaten bayağı tatmin etti bizi.

CS 1.6 için ciddi bir indirim yok, 4.99$ yaparlarsa patlama olacağı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Bir kaç gün önce gelen CS : S indirimi zaten bayağı tatmin etti bizi.

sizin bu tatlı ağzınız yüzünden kesin olur. Ve insanlar bir oyunu çıktıktan 10 sene sonra orjinal temin eder kulağa çok karizma geliyor hasıdhapassadasd ( gerçi orjinal çıkması tam 6 sene olması gerek ^^) istediği kadar patlama olsun 1.6 oyuncu sayısı hayatta CSS oyuncu sayısını yasal olarak geçemez şu saatten sonra geçmesi de mantıklı değil . Olan gene bize olur millet hazır css almışken gene 1.6 kasmaya falan başlar ... neyse belki 1.5 biter en azından adımız temizlenir ^^

• Oytun........
  • bu indirimler gençlerin düşünce kalıplarını yumuşatmayı sağlıyor.
    orjinal oyuna para vermek gibi bir düşüncenin zerresini bünyesinde barındırmayan gençler var,
    sevdiği oyuna 20 dolar, 10 dolar, 5 dolar veremeyen...

herşey o kırılma noktasını yaşayana kadar ama.
    ilk oyun satın alındı mı steamden, biraz kullanıldı mı ve biraz bızıklandı mı gerisi geliyor.
    o sert kalıplar çabuk yumuşuyor sonrasında.

gençler arasında cs:source'un yaygınlaşması taraftarıyım ben de.
    bilgisayarı kötü olan genç 10 kişide 1 kişi çıkmaz, cs:s'ye göre değerlendirirsek, öncedendi o sıkıntı.
    cs:s bi çok yönünden hem oyuncuya hem de modlarla uğraşmayı sevenlere kolaylık.

başka bi forumda da bu derece steam olayını bilen, kullanan, orjinal oyun oynayan insan topluluğu, sanmıyorum ki olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 30 Aralık 2009; 11:31:51 >
  • esl üzerinden mac atan varsa nba_life_24@hotmail.com ekleyebilir mi bazı sorularım var da.
  • quote:

Bir kaç gün önce gelen CS : S indirimi zaten bayağı tatmin etti bizi.

hocam 1.6 neden patlama yapar ki source hem yeni versiyon hem grafikleri daha iyi

• CSS 4.99$ oldunca CS1.6'ya gölge düşer tabi. CSS patlama yapar.
  • quote:

CSS 4.99$ oldunca CS1.6'ya gölge düşer tabi. CSS patlama yapar.

ben yanlış anladım heralde. ben 1.6 patlama yapar diye anladım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.