Şimdi Ara

Steam hesabı satın aldım.DOLANDILDIM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
7.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OguzhanTasd

Cümleten iyi geceler. 22 Kasım günü malum sitelerin birinden Steam Knight Online'da 80level hesap aldım ve 220 lira ödeme yaptım. Hesabı aldıktan sonra yaklaşık 700 liralık bir harcama daha yaptım. Hesabın bütün bilgilerini değiştirmeme rağmen bu gece saat 01.30 civarı steam hesap bilgileri değiştirildi uyarısı verdi ve telefonuma 'Steam Destek hesaptan bu numarayı kaldırdı' mesajı geldi ve steam guard iptal oldu. Şuan hiçbir şekilde hesaba giremiyorum bütün bilgileri değiştirilmiş. Diğer steam hesabımla girip bu hesaba mesaj attım ve hesabı çaldığını yüzsüz bir şekilde kabul etti ve tehdit etti. Hesabı aldığım kişi sanırım ticket atarak ve kredi kartı bilgilerini kullanarak hesabı geri aldı. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı yoksa ilk iş suç duyurusunda mı bulunayım.

Hocam daha önce benzeri bir durum benim de başıma geldi çözümü yazayım. Dediklerimi harfi harfine yap aksi takdirde işe yaramaz, hesabını geri alamazsın.
    Yaptığın ödemenin ss'ini al. Seni dolandıran kişinin yazdıklarının da ss'ini al.
    2. EGM'nin (emniyet genel müdürlüğü) sitesine gir. Orada şikayet için bir bölüm var. Ona tıkla.
    3. Bilgisayarını kapat. Koşarak bime git. Oradan buz gibi bir soğuk su al ve iç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xreleave kullanıcısına yanıt
    Az sonra ilçe emniyete gideceğim neler yapabiliriz detaylıca öğreneceğim. Bu kişinin yaşadığı ilçe bana çok yakın ve orada çok tanıdık var. Onlarla da konuştum eğer yasal yollarla çözemezsem bu sorunu sizin dediğiniz gibi yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanTasd

Az sonra ilçe emniyete gideceğim neler yapabiliriz detaylıca öğreneceğim. Bu kişinin yaşadığı ilçe bana çok yakın ve orada çok tanıdık var. Onlarla da konuştum eğer yasal yollarla çözemezsem bu sorunu sizin dediğiniz gibi yapacağım.

Sonuç ne oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.