Şimdi Ara

Steam hesabı satın aldım.DOLANDILDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
7.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cümleten iyi geceler. 22 Kasım günü malum sitelerin birinden Steam Knight Online'da 80level hesap aldım ve 220 lira ödeme yaptım. Hesabı aldıktan sonra yaklaşık 700 liralık bir harcama daha yaptım. Hesabın bütün bilgilerini değiştirmeme rağmen bu gece saat 01.30 civarı steam hesap bilgileri değiştirildi uyarısı verdi ve telefonuma 'Steam Destek hesaptan bu numarayı kaldırdı' mesajı geldi ve steam guard iptal oldu. Şuan hiçbir şekilde hesaba giremiyorum bütün bilgileri değiştirilmiş. Diğer steam hesabımla girip bu hesaba mesaj attım ve hesabı çaldığını yüzsüz bir şekilde kabul etti ve tehdit etti. Hesabı aldığım kişi sanırım ticket atarak ve kredi kartı bilgilerini kullanarak hesabı geri aldı. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı yoksa ilk iş suç duyurusunda mı bulunayım.

• KINAYT NE YIL OLACAK 2017
  • Elinde kanitlar var mi yazismalar vs duruyor mu ? Elden mi verdin parayi yoksa havale vs ile mi ?
  • Arkadasimda oyunun ilk 10 daki bi hesabini satmisti. İstesem hemen geri alirim felan diyodu. Demek alinabiliyomus.
  • Steam bu tür durumlarda hiç bir sorumluluk kabul etmiyor. Savcılığa gidip şikayette bulunursan ilgilenirler mi onu da bilmiyorum
  • Steam olsun origin olsun battle.net olsun hepsi ayni.hesap acildiktan sonra ilk hangi kartla odeme yapildiysa ona bakarlar,siz o hesabi alir bilgileri degirtirirsiniz ama o hesabin ilk sahibi destege yazarsa x hesabim calinda xx kartimdan su oyunu almistim diye destek bu mesaji dikkate alir ve hesabi geri iade eder.bu nedenle oyun hesaplari almak referansli olsa bile riskli.forumda bunla ilgili acilan bolca konu var ayrica hesap calmalar artinca forumda yasak getirdiler satislara.
  • Hesap Alış-verişi steamde yasak.

Sen ölsen hesabını kardeşin ticket atıp alamıyor. Sana özgü yani.

Adamın bilgileri vardır. Yerini öğren git döv.
  • Hesap alışverişi yasak.Savcılığa gitsen de bi şey değişmez.Sen en iyisi bi soğuk su iç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Hesap Alış-verişi steamde yasak.

Sen ölsen hesabını kardeşin ticket atıp alamıyor. Sana özgü yani.

Adamın bilgileri vardır. Yerini öğren git döv.

+1
  • Sitenin canlı desteği ile konuştuk ancak kullanıcının bilgilerini vermediler. Biz adam tuttuk dediler. Parayı banka kartından siteye havale ettik. Para aktarma kayıtları var. Konuşma kayıtları da var. Hesabı çalan kişinin adı soyadı ve telefon numarasını biliyorum. Yaşadığı yeri de biliyorum ve bana çok yakın. Pazartesi suç duyurusunda bulunacağım. Çalan kişi hakkında bilmediğim tek şey adresi ve kimlik numarası.
  • Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    Steam hesap alışverişi yasak olsa bile ortada bi dolandırıcılık vakası var ve benim için şuan yatırdığım parayı veya hesabı geri almak önemli değil. İstediğim şey bunu yapan kişinin ceza alması.
  • Şaka mısın kardeş ya hesap almadan önce bi oku bu hesap koruması var mıdır geri alınır mı vs vs üstüne 900 atmışın bu kadar rastgele iş yapılır mı?
  • OguzhanTasd kullanıcısına yanıt
    Hiçbir türlü parayı geri alma şansın yok hocam, bu olay steamde bitiyor. Steam kurallarına göre hesap alım-satım yasak, bu kanıtlanırsa alıcının hesabı kapatılabilir onun dışında bir şey hak elde edemezsin, karşıdaki de ceza falan almaz.

Ayrıca steam hesabı öyle bir şey ki; çalınsın, adamda sadece isim, kart bilgileri olsun. 2 gün içerisinde geri alabilir.

++Banka tarafında yatırım işlemin provizyonda olabilir, bankanı ara bilgim dahilinde olmayan bir işlem var de, geri çektir. Bu sayede belki 700 lirayı kurtarırsın
  • Üstteki arkadaş da demiş bankayla konuş ödemenin bilgin dahilinde olmadığını söyle. En azınından hesaba yaptığın 700tl yatırımı geri alırsın. Aldıkların da envanterden gider.
  • Ne yap et, bilgillerine ulaş. git ağzını burnunu patlat.

Bu oyunda işler böyle çözülür.

Malum forumda milleti binlerce lira dolandıran kekoları ne babayiğitler gidip ailesinin yanında rezil rüsva edip fazlasıyla kaptırdıkları paraları geri aldılar. Para sokakta bulunmuyor. Peşini bırakıp bu mezarcı hırsız heriflere yol vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 3 Aralık 2016; 17:19:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

KINAYT NE YIL OLACAK 2017

Hernekadar eskide olsa oyunda dönen muazzam ticaret hiçbir oyunda dönmüyor.

Bu oyundan Ev geçindiren onlarca yüzlerce adam var. Hala ayakta olmasının temel sebebi ticaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Bu oyundan Ev geçindiren onlarca yüzlerce adam var. Hala ayakta olmasının temel sebebi ticaret.

"Varyür çar" ıyla şahin takas ediyorlar mı hala hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

"Varyür çar" ıyla şahin takas ediyorlar mı hala hocam

Ediyoarlar

• Hesap alım satımı yasaktır hocam sen eniyis patlat bir  Steam hesabı satın aldım.DOLANDILDIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanTasd

Cümleten iyi geceler. 22 Kasım günü malum sitelerin birinden Steam Knight Online'da 80level hesap aldım ve 220 lira ödeme yaptım. Hesabı aldıktan sonra yaklaşık 700 liralık bir harcama daha yaptım. Hesabın bütün bilgilerini değiştirmeme rağmen bu gece saat 01.30 civarı steam hesap bilgileri değiştirildi uyarısı verdi ve telefonuma 'Steam Destek hesaptan bu numarayı kaldırdı' mesajı geldi ve steam guard iptal oldu. Şuan hiçbir şekilde hesaba giremiyorum bütün bilgileri değiştirilmiş. Diğer steam hesabımla girip bu hesaba mesaj attım ve hesabı çaldığını yüzsüz bir şekilde kabul etti ve tehdit etti. Hesabı aldığım kişi sanırım ticket atarak ve kredi kartı bilgilerini kullanarak hesabı geri aldı. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı yoksa ilk iş suç duyurusunda mı bulunayım.

Hocam daha önce benzeri bir durum benim de başıma geldi çözümü yazayım. Dediklerimi harfi harfine yap aksi takdirde işe yaramaz.
    Yaptığın ödemenin ss'ini al. Seni dolandıran kişinin yazdıklarının da ss'ini al.
    2. EGM'nin (emniyet genel müdürlüğü) sitesine gir. Orada şikayet için bir bölüm var. Ona tıkla.
    3. Bilgisayarını kapat. Koşarak bime git. Oradan buz gibi bir soğuk su al ve iç.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.