Şimdi Ara

Oyunları satın aldığım mail adresimi unuttum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir psn hesabı üzerinden kuzeninle ortak oyun satın alıp ikimizde indirip diğer psn hesaplarımıza oynuyoruz. Geçenlerde ps a format atmak gerekti sonrasında kuzeni aradım neydi bizim mail adresi diye ve 2 gün önce onun da format attığını öğrenince yıkıldım. Mail adresi aklıma gelmiyor ne yapabilirim?

• ben de mail adresi vardı şifreyi unuttum gitti hesabım bişey yapamadım işin zor
  • Senin durumunda psn Turkiye müşteri hizmetleri yardımcı oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok önemli olmadığı için uğraşmadım ama cihaza onun yüzünden format atamadım o hesapla sattım hesaba girişte yapılamıyor. öyle kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Arkadaşlar bir psn hesabı üzerinden kuzeninle ortak oyun satın alıp ikimizde indirip diğer psn hesaplarımıza oynuyoruz. Geçenlerde ps a format atmak gerekti sonrasında kuzeni aradım neydi bizim mail adresi diye ve 2 gün önce onun da format attığını öğrenince yıkıldım. Mail adresi aklıma gelmiyor ne yapabilirim?

O nasıl oluyor ikimizde o hesapdan oyunu oynamıyorsunuz
    Benim bildigim pri hakkına sahip olan istediği hesaptan girip oynayabiliyor sec hakkı olan ise sadece o hesapdan oynayabiliyor
    Konuyla alakası yok ama merak ettim nasıl olduğunu

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Psn den bir oyun alırsanız onu iki farklı Playstation a kurabiliyorsun. Ama o playstationlarda oyunu aldığın hesap kayıplı olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Psn den bir oyun alırsanız onu iki farklı Playstation a kurabiliyorsun. Ama o playstationlarda oyunu aldığın hesap kayıplı olmali

Tamam onu biliyorum ben psn açtım diyelim bunu ana hesap yaptım kendi makineme ben diğer hesaplardan girip oynayabilirim ama arkadaşım benim ana hesap yaptigim o hesapla oynar başka hiçbir hesaptan oynuyamaz böyle değil mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gg mate

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Hayır arkadaşından aynı senin gibi yapabilir

• İkinci el aldığım playstation da hesap açıktı ve oyunlar oynanıyordu. Oğlum farklı hesapla giriş yap demiş ve diğer hesap gitmiş. Kişiye de ulaşamıyorum. Bu cihazın içinde bir yerde kayıtlı oluyor mu chrome daki gibi kullanıcı adı ve şifre. yoksa yeni hesap açıp oyunları satın almak mı gerekiyor?

easports fifa ve gta 5 vardı:(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.