Bugun 15 adet steam hesabım banlandı. Hesaplarda CS:GO item alım satımı yapıyordum. 30 hesap toplam 4 adet farklı telefofona kayıtlı, hepsinin maili farklı. Aynı ipden olduğu için eşzamanlı banlandığını düşünüyorum. Sorunu çözebilecek, sorunun çözülmesinde yardımcı olabilecek kişiye başlıkta da yazdığım gibi 10.000TL ödül vereceğim.
Desteğe Ingilizce ticket atın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
BarPea
kullanıcısına yanıt
onu yaptım hocam cevap bekliyorum ama daha once de basıma geldi bu olay. Herkese attıkları cevabı copy paste yapıyorlar genelde.
açılması zor umarım açtırabilirsiniz. Eğer sadece trade ban varsa 1-2 tane hesabı satın alabilirim
sadece trade banı varsa bende satın alabilirim
Hiç kimse senin yapabileceğinden daha fazlasını yapamaz .. Steam Destek ile iletişime geçeceksin VAC olması halinde kaile dahi alınmazsın ancak gördüğüm kadari ile Trade yasaklaması almışsın .. Hesaplarında oyun yasağı konulmamış .. Sonuca varamaz isen Belirli bir ücret karşılığı hesapları satabilirsin.Sürekli bir ipden çok fazla hesaba girip çıkıyor isen veya Takas kurallarına aykırı çok hareket etti isen sistem bunu algılar ve tüm ipden girmiş olduğun hesaplara yasak koyar .. Benim 15,000 e yakın pazar işlemi/Takas yapmış hesaplarım var sorun olmadı . Steam Destek çok zayıf bu konularda kolay kolay sonuca varamayacak yada bildiğin standart mesajlar ile cevap gelecek ..
Kimse bu konuda sana yardımcı olamaz. Destekden gelecek cevabı beklemelisin.
Daha önce ban yediğinizi belirtmişsiniz bu durumda Steam sizi takibe alır ve aynı eyleme giriştiğiniz anda sizi banlar. Örnek olarak daha önce birçok tek taraflı takas yaptığınız için ban yediniz, yeni hesapta tek taraflı takasla 3-5 item aldığınızda daha başkasına takaslamaya kalkmadan ban yersiniz. Telefon veya mail değiştirmek bu takipten kaçmaya yeterli değil.
Ban açtırma konusuna gelirsek steamde tanıdığınız yoksa açtırmanız mümkün değil bu durum kesin olarak sözleşmeye aykırı.
Banlardan sakınmak için bazı teknikler uygulamanız gerekir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme