yok serial numaraları Biz Speedball_2 için seri numaraları yok uyarısı alıyorum sitede,
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Daha önce eklediğim bir arkadaşımla kavga ettim ve beni engelledi. Daha sonra barıştık. Engeli kaldırdı. Fakat birbirimizi arkadaş ekleyemiyoruz artık(steam üzerinden). Arkadaş ekleme butonuna bastığımızda,''Arkadaş eklerken bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin'' hatası alıyoruz. Bunun çözümünü yazabilirseniz sevinirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Aerospace
Arkadaşlar eğer Steam kurmuş fakat steam üzerinden bir ürünü aktive etmemiş iseniz, arkadaş ekliyemiyorsunuz. Aşağıda anlatılan yöntem ile bu özelliği açabilirsiniz.
4. Şimdi yeni proxy ekleyin 95.175.10.246 port: 3128 . Buna Polonya ismi verebilirsiniz.
5. Şimdi firefox ta aşağı tabda enable polonya proxy yapın. Bu adresten siteye girin (http://forum.cdaction.pl/login.html ) daha önceki username ve şifre ile.
8 . Şimdi bu numarayı steam de aktif hale getirin ve arkadaş eklemeye başlayın :) sanırım isteyen speedball 2 oyununu da indirebilir.
Dostum ben bu foxyproxy'i indirdim sorun yok. Ama nasıl kullanacağım? Veya nasıl proxy ekleyeceğim,port gireceğim? Konu açıyorsanız detaylı bilgi verin Allah aşkına!.!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme