|
Bildirim
güzel indirim yapıyorlar harbiden
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Abartma bence, bölgesel fiyatlandırma yapan firmaların oyunları alındığında şu an yurt dışına göre alım gücümüz daha yüksek, çünkü dolar çatır çutur yükselip biz de 3-5 zam alırken bu fiyatlar güncellenmedi, olduğu yerde kaldı. 3 sene önce asgari maaş 1600 lirayken 15 lira olan oyunlar hala 15 lira. Bölgesel fiyatlandırma yapmayan şirketlerin oyunlarını da almayın zaten, protesto olarak ben de almıyorum. Az önce 15.5 amerikan dolarına aldıklarım (bu listede sadece Subnautica Amerika'da 15 dolar): < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 25 Kasım 2021; 1:17:54 > |
Güzel oyunlar almışsınız hocam,iyi oyunlar. |
Teşekkürler. Bu aralar kütüphanemde bekleyen oyunlara başlamaya çekiniyordum, hatta bazılarına aylardır başlayasım gelmiyordu bitirmesi aylar süreceğinden, o yüzden ben de bir değişiklik yapıp kısa oyunlar alayım dedim. Bitirip bitirip yenisine başlayacağım |
En güzeli hocam,ben de benzer durumdayım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Battlefield 2048'e indirim yapınsanıza < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar bir sorum var. Substance painter 2022 şuan steam üzerinde indirimde. Modellemeyle uğraşan ve öğrenmeye çalışan biri olarak bu programı almalı mıyım? Blender üzerinden tüm texture'ları güzelce uygulayabiliyorum ama bazı sitelerde bu programın alınması gerektiği yazıyor. Cevaplarsanız sevinirim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|