Türü seviyorsanız Divinity'yi kaçırmayın dostlar. 30 liraya size çok keyifli bir 60 70 saat geçirtir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Steam indirimlerinde dikkat çeken yapımlar (2. sayfa)

-
-
Ben bir F1 fanı olarak F1 2021 e dikkat çekmek istiyorum. Halen fiyatı yüksek olmakla birlikte indirime girmiş bulunuyor. Ben 420 ye almıştım. Şuan 315 lira. F1 meraklıları inceleyebilir.
-
Darısı dark souls remastereda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sırf ona bakmak için girdim ben de, ama hiç indirime gireceğe benzemiyor o da.
-
Fromsoftware çok inatçı bu oyunu indirime sokmakla. Sırf steam kütüphanemde souls koleksiyonu tamamlansın diye alıcam zaten. Korsanda ve ps’te toplam 4-5 kere bitirdim.
1.5 Hafta önce indirimsiz 114 TL olan devil may cry 5 bu hafta indirimle beraber 165 TL komedi resmen
-
İndirimdeki fiyatlar bile pahallı
-
Birdaha asla f1 oyunu almam, 2020 ve öncekiler versiyonlar 90-100 liradan çıkıyordu.
EA gibi kan emici firmaların ilacı belli
, kişi başı gelirleri arasında 10 kat fark olan ülkelere aynı fiyatı çekersen cezasını çekersin
-
Yani dediğin gibi Codemaster'ın fiyatı çok daha uygundu. Ne zaman EA işin içine dahil oldu. Fiyat 4 katı arttı. Zaten F1 fanı olmayan birinin almasına gerek yok. Çok uygun fiyatlara gayet güzel yarış simulasyonu oyunları var. iRacing, rFactor 2 gibi online yarış simulasyonları da mevcut. Ancak benim gibi F1 fanıysan kaçarın olmuyor. Almamaya ne kadar dirensen de eninde sonunda 1000 lira da olsa veriyorsun o parayı
Yapacak birşey yok, zaten doğru düzgün oynadığım bir iRacing var bir de F1 serisi var. Başka da oyun bilmiyorum. O yüzden tek oyun için de mecbur veriyoruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eduardo SalamancaCiv VI'da tokatçılık var. Platinum edition deyince insan tüm DLC'leri içeriyodur herhalde diye düşünüyo. Bilerek böyle yapmış çakallar. Tüm DLC'leri içeren CIV VI Anthology, o da 124,27 lira. Platinum edition'ın iki katından fazla.
New Frontier Pass paketi de yok sanırım var ise yazmıyor. Epic’te standart sürüme sahip olmama rağmen Steam’dan Platinum alayım da tüm paketlere sahip olayım diyordum içeriğe baktım hala eksik paketler var vazgeçtim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bf5 iyi ama yenisini geliyor onun da. Benim gibi online tarafta olanlar için muhtemelen kısa süreli oynanacak bir oyun olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Civilization 6 aldım indirimden. Zamanında civ3-4-5 le günlerimi gecelerimi geçirmiştim. Bu yaştan sonra ne kadar zaman ayırabilirim bilmiyorum ama bir gaz satın aldım.
-
Anthology'de New Frontier Pass var hocam. Sadece içeriğindeki ürün listesinde New Frontier Pass diye ismi geçmiyor, o paketin içeriği ayrı ayrı listelenmiş. Şuralardan kontrol edebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: ReiskonenNew Frontier Pass paketi de yok sanırım var ise yazmıyor. Epic’te standart sürüme sahip olmama rağmen Steam’dan Platinum alayım da tüm paketlere sahip olayım diyordum içeriğe baktım hala eksik paketler var vazgeçtim.
Alıntıları Göster
Bu New Frontier Pass içeriği
https://store.steampowered.com/app/1308090/Sid_Meiers_Civilization_VI_New_Frontier_Pass/
Anthology'de New Frontier'ın içeriği ayrı ayrı listelenmiş.
https://store.steampowered.com/bundle/21432/Sid_Meiers_Civilization_VI_Anthology/
Ayrıca şöyle bilgi notu düşülmüş.
"Civilization VI Anthology paketi; Sid Meier's Civilization VI oyunu, altı DLC paketi*, Rise and Fall ile Gathering Storm genişleme paketlerini ve New Frontier Pass içerik paketinin tam sürümü dahil olmak üzere bugüne kadar çıkan Civilization VI içeriklerinin tamamına sahiptir."
Antology'yi cuma günü ben de aldım, tüm güncellemeler paketin içerisinde. Oyunun içinde de New Frontier ismi geçmiyor ama Additional Content menüsünde bu pakete ait içerik listesi kurulu olarak görünüyor. Zaten New Frontier denilen paket Mayıs 2020'den Mart 2021'e kadar dağıtılan güncellemelerin bir araya toplanmış hali imiş.
Bu arada Rise and Fall ve Gathering Storm oyuna büyük yenilikler getiren iki önemli genişleme paketi. Bence Platinum da tercih edilebilir. Ama ben oyunumun her şeyiyle tam olmasını tercih ettiğimden Antology'yi aldım.
Epic'te oyunun standart sürümü dağıtıldığında ben de aldım ama Rise and Fall ve Gathering Storm yok diye oynamadım. Korsan indirmiştim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Size katılıyorum Playstation 4 var bende plus üyeliğim olmasına rağmen çok hatrı sayılır indirim olmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden, yani PS4’le beraber gelen PS Plus dönemlerinde Plus’a özel deli dehşet indirimler olurdu kıskanırdı Steam o derece ama o zamanlar öğrenciydik paramız yoktu plusta yoktu. Şimdi Plus var indirim yok..
Aynen kaç sene oldu far cry 5 çıkalı mesela geçen gün alabildim daha 250 tl gibi fiyatlara satılıyodu ben 70 tl aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
katılıyorum oyunu 3 - 4 kere bitirdim çok güzeldi
-
Bf5 sunucuları hileci dolu. Online oynayıp tansiyonu zıplatmaya değmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yapımcı isterse fiyatı artırır. bu konu 2014 yılında çokça konuşuldu, steam bölgesel fiyatlandırmaya geçtiğinde. isterse 205 yapar isterse 2005, alıp almamak sana kalmış. ben olsam almam çünkü ortada o fiyata değecek bir ürün yok. her ne kadar eskisine nazanla daha iyi olsa da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yüzden konsol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X