Şimdi Ara

Steam Just Cause 3 Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Steam üzerinden Just Cause 3 alacağım. Bir steam hesabı olacak ama bırındne oyunu bı kere acıp offline yaparsak baska bır evde baska bır bılgısayarda oynanabılır mı?
    Online bır oyun olmadıgı ıcın soruyorum yoksa tek kişi mi kullanabılır sadece onlıne oyunlar gıbı?
    Bir de indirimli almanın cesıtlı yontemlerı var mıdır?
    Steam kredi kartına taksit yapar mı?

Saygılar

• ikisi aynı anda online olmadan oynarsın.
    indirim için takip edeceksin istersen şu siteye kaydol senin yerine takip etsin istediğin miktara düşünce mesaj atar:
    https://steamdb.info/sales
    yada bu site:
    https://isthereanydeal.com
    steam taksit yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyokus -- 31 Mart 2016; 0:11:55 >
  • eyokus E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum.
  • Steam'den A bilgisayarına indirilmiş bilgisayarına indirilmiş oyunu B bilgisayarına nasıl aktarabilirim?
    A bilgisayarında D:/Steam Library tarzında bir klasöre indirmesini söyledim. O klasör içinde ki bütün dosyaları kopyalayıp alsam olur mu? Sonrasında B bilgisayarında aynı steam hesabı ile giriş yapıp oyunu nasıl şey ettirebilirim?
  • Impressive I kullanıcısına yanıt
    b bilgisayarına da Steam programını kur hocam. A bilgisayarında oyunları yedekle veya geri yükle menüsünden yedekleyi seçin. İstediğinz oyunu istediğiniz bir yere yedekleyin. Daha sonra yedeklediğiniz klasörü bir flasha atıp b bilgisayarına takın. B bilgisiyarındaki Steam programından yine oyunları yedekle veya geri yükle menüsüne gelin. Bu sefer geri yükleyi seçin. Klasör olarak da yedeklediğiniz klasörü gösterin, daha sonra steam kuracaktır zaten.
  • Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.