Şimdi Ara

Steam Kasa Anahtarlarında TR'ye Yüksek Fiyatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neden bu kadar yüksek bu fiyat ilk başta 2 liraya satılan anahtarlar şimdi 6.2 liraya satılıyor bunun açıklaması sadece doların yükselmesi mi yoksa başka bişey mi var beni aydınlatırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: diehuman1106

Arkadaşlar neden bu kadar yüksek bu fiyat ilk başta 2 liraya satılan anahtarlar şimdi 6.2 liraya satılıyor bunun açıklaması sadece doların yükselmesi mi yoksa başka bişey mi var beni aydınlatırsanız sevinirim.

2 lira mı nerde satılıyor alalım 100 200 tane
  • Zamanında 2.5 tl ye satıldı usta
  • kardeş steam tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 3-4 ay önce türkiye için dolardan tl ye geçti ilk geçtiği sırada keyler 5.7 olması lazım sonradan 6.2 oldu sizin 2.5 dediğiniz dolardır tl değil
  • abi dolardan tl ye ilk geçtiği zaman oyunlarda çok ucuza satılıyordu hatırlayın sonra birden bütün fiyatlar tavan yaptı
  • Hatta ve hatta aral game yüzünden olduğunu söyleyenler vardı yalan söylemiyim şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sticker keyle karıştırmış heralde
  • Steam Pazarda bulunan item fiyatları tamamen global. Fiyattaki büyük değişim kur farkından kaynaklanıyor. Küçük değişim ise arz-talep oranından. Ama arkadaşların da belirttiği gibi key fiyatları o kadar düşük değildi.
  • 2.5 liraya ben hiç görmedim, ve aralla da steam in hiç bir alakası yok. Başka birşeyle karıştırıyor olsan gerek. Anahtarlar steamde 2.5 dolar. yani 2 lira olması imkansız zaten, 2 sene önce dolar 1.86ydı, o zaman bile, 4.65liraya geliyor ve minimum 3 liradan gördüm ben sanırım.

Sonra dolar yükseldikçe onun da fiyatı yükseldi. Şu 7 günlük trade ban olmadan önce bitcoin ile satışlarda 1.5 dolara kadar inmişti redditte, o bile 4 lira ediyor. Ancak şu an 4.5 liradan daha ucuza bulmak neredeyse imkansız, belki yüzlerce tek seferde alırsan olabilir.

kısaca, evet dolar yüzünden, ve aralla hiç bir alakası yok, steam tek başına online çalışıyor.. Anahtarlar sadece oyun içinden satılıyor.
  • Bilgiğim kadarıyla steam Türkiye pazarında dolar üzerinden satış yaparken pazardan dolar üzerinden satın alamayanlara TL ile yüksek fiyata satan firma veya kullanıcılar yüzünden bu fiyat politikasına gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.