Şimdi Ara

Steam Kredi kartı ödemelri yasaklanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 01.07.2017 21:00'de Vakıfbank kredi kartıyla Oyun almaya çalıştım banka engeli diyince, bankayı arayıp engeli kaldırın dedim. Müşteri hizmetleri görevlisi size özel değil genel bir yasaklama var, siteyi güvenli bulmadığı için yasak koymuş artık steampowered.com da kredi kartı ile alım yapamazsınız dedi. Forumda da sıkıntılar hep aynı zaten. Sebebi buymuş yasaklanmış.

• Garanti den cektim dun gece sifir sorun yine bir mh klasigi sallamasyon laflar.Banka kim ki benim harcadigim siteye karisabilir

Devlet bankalari diyince zaten ben bi geriliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Müşteri hizmetleri sallıyor sandım da 2.kez aramamda da hemen aynı cevabı aldım ve bu forumda da yaklaşık aynı saatlerde ödemelerde sorun başlıkları vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Garanti den cektim dun gece sifir sorun yine bir mh klasigi sallamasyon laflar.Banka kim ki benim harcadigim siteye karisabilir

istediği gibi karışır
  • Garanti Bankası Steam üzerindeki alışverişlerde ve cüzdana para eklemeye izin vermiyor aynı durumu ben de yaşadım geçtiğimiz günlerde.
  • Ziraatte yaşadım fakat yapıkredide sorun yok
  • Tebde de sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve3k

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Garanti den cektim dun gece sifir sorun yine bir mh klasigi sallamasyon laflar.Banka kim ki benim harcadigim siteye karisabilir

istediği gibi karışır

Karışırsa müşterisini kaybeder. İş Bankası'nda da sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 8 Temmuz 2017; 10:55:54 >
  • halkbank kullanamıyorum
    enpara kullanıyorum.
  • ininal kullanın.
  • bLaxp B kullanıcısına yanıt
    Ziraat Bank VarLık fonuna devredildi, sorun çıkarması bence normal

Bir de Ziraat devlet bankası, çalışma mantığı özel sektör gibi değil..
  • İş bankası steam'e değil de g2a ya ayar. Orayı reddediyor

Arayıp müşteri hizmetleriyle konuşunca alışveriş yapılabiliyor (muş) bir arkadaş yazmıştı forumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.