Arkadaşlar merhabalar . Steam üzerinden tf 2 itemlerini al sat yapmaktayım fakat son 2 haftadır bot kullananlardan gına geldi artık . Bu botla 24 saat boyunca benden daha iyi teklif atabiliyorlar ve fiyat güncelleme süreleri aşağı yukarı 30 saniye olduğu için başetme sansım yok . 5-6 favori itemimde bot kullananları gözlemledim . Konuyla ilgili steama ticket attım fakat oto mesaj göndermekten ileriye gitmediler . Bu konu hakkında ne yapabilirim ? Tavsiyenizi bekliyorum teşekkürler .
Sen de bot kullan
Gerek kalmadı sağolsun steam destek yardımcı oldu .
quote:
Orijinalden alıntı: Engineertf
Gerek kalmadı sağolsun steam destek yardımcı oldu .
nasıl yardımcı oldu.banıyoruz botları felan mı dedi. eğer öyle dediyse doğru demiş. adamlar botla 30-40k dolar parayı kaldırıyor sonra steam banlıyor. gene yeni hesap açıyor botlar. Yaptırım uygulamasalar bende bot yazacam çocuk oyuncağı benim için ama yasak işte. genede merak ettim size ne dedi steam?
[__Zahid__]
kullanıcısına yanıt
Aşağı yukarı 2 senedir aynı itemleri alıp satıyorum . Hepsi tf 2 itemleri . TF 2 itemlerine bot kullanan kişi fazla teklif olmadığından direk kabak gibi ortaya çıkıyor . Botların musallat oldugu itemlerin listesini gönderdim ve 2-3 günde hepsi temizlendi . 2 tanesinden item aldım hatta profilini bulabilmek için uğraştım baya ama temizlendi sonunda :) .
quote:
Aşağı yukarı 2 senedir aynı itemleri alıp satıyorum . Hepsi tf 2 itemleri . TF 2 itemlerine bot kullanan kişi fazla teklif olmadığından direk kabak gibi ortaya çıkıyor . Botların musallat oldugu itemlerin listesini gönderdim ve 2-3 günde hepsi temizlendi . 2 tanesinden item aldım hatta profilini bulabilmek için uğraştım baya ama temizlendi sonunda :) .
vay be işe yaradığını bilmiyordum. yani 1 kişinin şikayetiyle mi oluyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]
quote:
vay be işe yaradığını bilmiyordum. yani 1 kişinin şikayetiyle mi oluyormuş.
Cs go itemlerinde botçular hayatta yakalanmaz seri seri teklif geliyor zaten ama tf 2 itemlerinde çok belli oluyor kaçış sansları yok .