Şimdi Ara

steam marketten cs go itemi alacakların dikkatine ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Referansın buradakilerdenmi ibaret. Ben 50 liralık alışveriş yapmıyorum, 50 liralık referansada güvenemiyorum.
  • ø kullanıcısına yanıt
    150 200 liralık satış referanslar da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Referansın buradakilerdenmi ibaret. Ben 50 liralık alışveriş yapmıyorum, 50 liralık referansada güvenemiyorum.

+1. elemanı karalamak veya satışını sabote etmek istemem fakat bizi dolandıran elemanda böle 3 5 item satışı yaptı güven topladı sonra milleti soydu gitti.
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    elimden gelen bu yani, refler mevcut, steam hesabı kendi kullandıgım orj hesap , daha ne şekilde güven sağlayabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahaha58

elimden gelen bu yani, refler mevcut, steam hesabı kendi kullandıgım orj hesap , daha ne şekilde güven sağlayabilirim ?

Beni soyan elemanında refleri mevcuttu ve orjinal steam hesabı kullanıyordu yinede 25 30 kişiyi dolandırdı gitti. Sana öylesin veya öle yapacaksın demiyorum insanları uyarmak istiyorum sadece dikaktli olsunlar diye. Mesala forumdan tanındık bilindik bir middleman ile anlaşıp o şekilde satış yapabilirsin ?

Edit :http://forum.donanimhaber.com/m_105917365/tm.htm şu konuya bak istersen belki böyle güvenildik birileri aracılık yapmayı kabul eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 20 Mayıs 2015; 23:49:00 >

bende middle man e güvenemem en temizi elden yapmak
  • quote:

bende middle man e güvenemem en temizi elden yapmak

Aynen öle dostum forumdan satış yapmamanı öneririm o halde. Zaten middleman sayısı sınırlı ve sen burdaki adamlar gibi middlemanlara güvenmezsen hiçkimse sana güvenmez
  • hahaha58 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası elden yapmak, MMden daha güvensiz geliyor bana.

Atıyorum mesela, 15 yaşında çocuğa bıçak satıcaksın, geldi yanına sen de 29 yaşında kocaman adamsın diyelim, 2 metre falan. Sonra verdi parayı hadi git şimdi dedin. Ve elden yapılabilmesi için de o anda iki tarafın da telefondan ya da laptopla falan takası yürütmesi gerekecektir.

Güvenmediğin middlemanler de, ben ve Drmel, buralarda ve daha nice sitelerde senelerdir bir çok takas yapmış, her türlü scami bile, bu konuda tecrübeli, ve yardım etmek isteyen kişiler oluyorlar. Kişisel olarak ben trade i bıraktım, zamanında günde 7-8bin lira hesaba girip çıkıyordu, şimdi ayda 1-2 silah alıp sıkılınca satıyorum, oyuna da vakit kalmayınca ara ara burda yardım etmeye çalışıyorum arkadaşlara.

Sana illa bize güvenmelisin demiyorum tabii ki, bu kişisel bir tercih ve güvenlik iç güdüsüdür, ancak, biraz araştırdığım zaman, sana güvenebilmek için ben yeterince bilgi bulamadım, yani buradaki herhangi bir alıcı da aynını düşünüp, e nasıl olacak o zaman diyebilir, çünkü birine ilk göndermek için, ana kural şudur: O kişinin en az 3 aylık (parayı geri alabilme süren) refleri olmalı, ve bunlar diğer güvenilir kişilerden olmalı. Ve benim hesaplarıma göre, bu yapacağın trade, diğer referansların hepsinden daha az değerde olmalı. Ve tabii ki güvenilir bir imaj çizmesi, yoksa bazısı kimlik telefon facebook falan veriyorlar. Bunlar gereksiz kimseye bir faydası da olmaz.

• sieger kullanıcısına yanıt
    aynen haklısında yani benim elimden bunlar geliyor güvenen geliyor yapıyor alış verişini güvenmeyen e de zorla bişey satmıyorum zaten. güven konusu da cok önemli tabi ama bi anda olacak bişey değil yavaş yavaş yapıyorum satışları su ana kadar yaklasık 800 liralık satış yaptım kısmetse yaparım daha.
    yani hakkımızla 2 3 iş yapalım dedik bi vukuatımı görmeden hemen güvensiz demeye getiriyosun işimi baltalıyosunuz . daha önce alan insanlar yolladılar parayı bende gönderdim eşyaları alan kişilere rica ettim foruma yazsınlar diye saolsunlar yazdılar. şimdi o insanları hiçe sayıyosun güvensiz diyosun
  • quote:

yani hakkımızla 2 3 iş yapalım dedik bi vukuatımı görmeden hemen güvensiz demeye getiriyosun işimi baltalıyosunuz . daha önce alan insanlar yolladılar parayı bende gönderdim eşyaları alan kişilere rica ettim foruma yazsınlar diye saolsunlar yazdılar. şimdi o insanları hiçe sayıyosun güvensiz diyosun

Şahsına bir durum yok ortada, arkadaşın canı yandığı için her yeni üyenin açtığı konulara aynı bilgi mesajını yazıyor. O yüzden şahsi algılamamanı öneririm. Ama yaptığı pek doğru birşey de değil bana göre. Yeni üye tarafından dolandırıldığın vakit, bu her yeni üyenin de aynı şeyi yapacağı anlamına gelmez. Belki de bu yeni üye yakın gelecekte forumun en güvenilir satıcısı olacaktır bunu kimse bilemez. Sadece uygun uslüp ile uyarmak yeterli benim fikrimce. Arkadaşın yapmak istediği de bu galiba ancak doğru tavrı yakalayamamış sanırım mesaj yazarken.

• Doğrusu middlemana güvenmiyor ve hahaha58 diye bi nick olunca ben güvenmem kendi düşüncem
  • Respect Paul kullanıcısına yanıt
    middleman a güvenmememin sebebi daha önce izlediğim bikaç video da güvenilir gözüken middlemanlerin de çakallık yapabileceğidir , 2007 den beri bu hesapla kullanıyorum bu forumu. Nickin hahaha58 olmasının sebebi KO oynadıgım zamanlar giriş id im buydu. düzgün bi nickle yeni hesap açsam daha güvenilir olucakmışım demekki . Enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahaha58 -- 22 Mayıs 2015; 13:33:54 >
  • güncel
  • worm god a ne istiyosun? o lazım şu an
  • 6.5 lira
  • Benim anlamadığım neden direk steam marketten satmıyor ve daha ucuza burada satıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazozvar kullanıcısına yanıt
    steam satılan urun için komisyon alıyor.yanı steam markette satsa hemen hemen burda sattıgı ucret kadar elıne gececek satıcı arkadasın.burdan satıyor hem kendısı hem alan arkadas ufakta olsa kara geçmiş oluyor :)
  • P90 asiimov ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: şerlok

steam satılan urun için komisyon alıyor.yanı steam markette satsa hemen hemen burda sattıgı ucret kadar elıne gececek satıcı arkadasın.burdan satıyor hem kendısı hem alan arkadas ufakta olsa kara geçmiş oluyor :)

Aydınlandım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.