Şimdi Ara

Steam Orjinal Oyunları Ücretsiz İndirme(Resimli Anlatım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
25.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar şimdi sizlere steamde orjinal oyunları nasıl alıcagınızı anlatıcam

Öncelikle verdiğim bu siteye giriyoruz:http://www.tremorgames.com/?ref=124468

Sonra register(kayıt yapıyoruz)

(Üye olurken yazdığımız e mailimize onay maili gelcek onu onaylamamız gerekir)

Giriş Yapıyoruz

Get coins diyoruz

Buradan istediğimiz teklifleri tamamlayarak coins biriktiriyoruz

Belirli bir miktar coins kasınca Tremor Rewards'a tıklayıp hediye seçiyoruz.

Purchase diyoruz ve tamama tıklıyoruz.

Profilimize gelip iteme tıklıyoruz.

Arkdaşlar oyun item menusune gelicek 24 saat içinde keyi orada paylaşıyorlar.Keyi steam uzerınden aktifleştirip orjinal oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Tüm steam oyunları mevcuttur.
    Bizzat kendim denedim çalışıyor.
    Verdiğim linkten uye olursanız %5 fazladan coins veriyor.
    Steam keyi nasıl aktifleştireceğiz diyenler olabilir bana ozelden mesaj atmaları yeterli olucaktır.

Bir Sorunuz Sorununz Olursa Bana Ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CC2B4F19 -- 16 Ağustos 2013; 6:51:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Oyunlarını Ücretsiz İndirmenin Resimli Anlatımı

Steam, çevrimiçi çok oyunculu oyunlar, tek oyunculu oyunlar ve indirilebilir içerikler sunan popüler bir video oyun platformudur. Ancak Steam'deki birçok oyun ücretlidir, bu da oyuncuların istedikleri oyunları oynamayı zorlaştırabilir. Bu nedenle oyuncular, Steam oyunlarını ücretsiz indirmenin yollarını ararlar. İşte Steam oyunlarını ücretsiz indirmek için resimli bir rehber:

Adım 1: SteamDB'yi ziyaret edin.

SteamDB, Steam oyunları ve indirimlerle ilgili bilgi sağlayan bir web sitesidir. Steam oyunlarının ücretsiz olarak sunulup sunulmadığını kontrol etmek için SteamDB'yi ziyaret edebilirsiniz.

Adım 2: Oyunu arayın.

SteamDB'de ücretsiz oyunları bulmak için arama çubuğunu kullanın. İstediğiniz oyunu girin ve arama sonuçlarına bakın.

Adım 3: "Ücretsiz" etiketini kontrol edin.

Arama sonuçlarında, "Ücretsiz" etiketiyle işaretlenmiş oyunları kontrol edin. Bu oyunlar ücretsiz olarak indirilebilir ve oynanabilir.

Adım 4: Oyunu indirin.

Ücretsiz bir oyun bulduktan sonra, "İndir" düğmesine tıklayın. Oyun, Steam istemcinize indirilecektir.

Adım 5: Oyunu yükleyin.

İndirme tamamlandıktan sonra, Steam istemcisini açın ve oyunu yükleyin. Kurulum tamamlandığında, oyunu ücretsiz oynamaya başlayabilirsiniz.

Lütfen unutmayın ki tüm Steam oyunları ücretsiz olarak indirilemez. Ancak bu yöntem, Steam'deki oyunları ücretsiz indirmenin güvenli ve yasal bir yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel !!!!
  • deneyen var mı?
  • kardeşim bunları yapıyorum ama kredi gelmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.