Şimdi Ara

Steam Oyun Açılmıyor..! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
137.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aynı sorunları yaşamaktayım. CoH2 , Bioshock İnfinite , Rome total war 2 bu oyunlar açılmıyor.

Laptopu yeni aldım Steam hesabımdan indirdim ama açılmıyor...

Paramla rezil oluyorum bildiğin... Korsanlarında böyle bir sıkıntı yok. Orjinal alsam bir dert almasam bir dert.

Dosyaları doğruladım yine olmadı. Güncelledim olmadı.

Yaklaşık 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum ve çözüm bulamadım oyunu 2 defa baştan indirdim.

Laptop yeni olduğu için bu sorunun formatla çözülmeyeceği benim adıma garanti...

Önceki laptopta da aynı sorun vardı, bu 3 oyunu o yüzden sıfırdan indirmeme rağmen aynı sorun var.

Windows 7 kullanıyordum önceki laptop'ta şimdikinde ise windows 10 kullanıyorum aynı sorunlar devam ediyor.

Sistem özelliklerim üst düzey kaldırmama ihtimali yok. Zaten ekran kartı Direcxt 12 olduğu için sıkıntı yok.

donanımhaber forum
    ROME TOTAL WAR 2 : EMPEROR EDİTİON YARDIM !!! » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_112405449/f_//tm.htm#112405449

Company of Heroes 2 , Bioshock İnfinite , Rome total war 2 bu oyunlara verdiğim para hayrına gitmesinden korkuyorum. Valve' nin sadakaya ihtiyacı yok lütfen yardım edin :(

• Counter Strike Nexon zombies te aynı hatayı alıyorum..Çalışmaması için hiçbi sebep yok...program arka planda çalışıyor gözüküyor ama ortada hiçbişey yok.Yardım edin!

Edit:Sorunu Çözdüm arkadaşlar..Steamdan normal girin oyun arkaplanda açılsın..20 dakika filan sonra oyun açılıyor...Bende 20 dakika sürdü sizde daha fazla veya az sürebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vista1 -- 19 Aralık 2015; 12:08:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .shellac

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın fakat yeni konu açmaktansa bu konuyu hortlatmayı seçtim. Evet ben de geçen günlerde format attım ve aynı sorunu yaşadım. Steam'ı kurdum oyunları indirdim ''OYNA'' butonuna basıyorum siyah bir ekran geliyor oyun açılır gibi oluyor ama bir saniye sonra her şey eskisi gibi oluyor yani oyun falan açılmıyor. Tekrar oyna butonuna bastığımda csgo için uygulama zaten çalışıyor hatası alıyorum sid meiers civ 5 için ise hiç bir şey olmuyor tekrar açılıyormuş gibi oluyor. Steam'ı silip kurdum, csgo'yu tekrar silip kurdum fakat nafile. Açılmıyor! Eğer net bir çözümü yoksa ben de format atacağım bilgisayara. :( Fakat 2013'den bu yan bir çözüm bulunduysa ve paylaşırsanız sevinirim, format atmak istemiyorum açıkçası...

arkadaşlar 2 yıl sonra bende aynı şeyi yapıyorum.Ben sınıftaki arkadaşlarıma güvenip steamden CS GO aldım.Oyunu indirdim açmaya çalışıyorum girmiyo steamden açmaya çalışıyorum oyun zaten çalışıyor diyor ama oyun bende çalışıyor olarak gözükmüyor steam kütüphanesine girdiğim toplam 7 dakika oynandı diyo ama ben hiç oynayamadım yardım edin lütfen ya

• Bu sorunu çözebilen var mı?
    Steam oyunda gözüküyor ama oyuna giremiyorum !
  • bende aynı sorundan müzdaribim oyunu açıyorum oyun açılıyo diyo ama bişey yok gerçekten biri yardım edebilirmi ????
  • beyler aynı sorun bendede var takip
  • Cs go yu rocket leage i aldım oynadım ertesi gün oynaya basıyorum başlatılıyor diyor çalışıyor diyor sonra eşitleniyor ondan sonra kendi kendine oyunlar kapanıyor yardım lütfen sonradan 2 tane daha oyun aldım onlar açılıyor ama cs goyla rocket leage de aynı hatayı alıyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sina31 -- 8 Haziran 2016; 0:49:45 >
  • Sina31 S kullanıcısına yanıt
    İşe yarayabilir ondan paylaşayım..
    Steam'deyken oyuna sağ tık.
    Özellikler.
    Yerel Dosyalar.
    Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula de.
    Bitince girmeyi dene.
    Olmazsa Steam'i yeniden başlat girmeyi dene.

Sorunu çözebilir, yararı olmayadabilir.
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Denedim sonuç vermedi.
  • Sina31 S kullanıcısına yanıt
    CS Go'yu tamamen sil, baştan yükle (yüklemeden önce steam dosyalarından bak CS GO ile ilgili bir şey kalmasın.
    ..steam/steamapps/common/counter-strike global offensive dosyasını tamamen sil, tekrar indir oyunu yani.
    Gene çözüm olmazsa geçmiş ola, çözülürse aynısını Rocket League içinde yaparsın.
  • Olmuyor
  • Steamden L. A. Noire aldım ancak oyunun loading kısmı açılıyor bitince kapanıyor ve oyun açılmıyor bilen biri varmı ?
    Lütfen yardım edin.
  • arkada?lar uzun süredir cs go hatasy alyyorum bir türlü düzeltemedim. format attym, oyunu sildim tekrar indirdim kurdum, steamy sildim tekrar kurdum, ya diyece?im yapmady?ym halt kalmady olmuyor. driveler güncel. oyunu açyyorum ekran kararyyor tekrar masaüstüne geliyor açylmyyor. bir daha açty?ym zaman uygulama zaten çaly?yyor hatasy alyyorum. görev yöneticisinden bakyyorum arka plan programlaryndan çaly?yyor oyun onun için kapalyymy? gibi duruyor fakat açyk ama nasyl düzeltece?im hakkynda bir fikrim kalmady e?er bulan yapabilen veya önerisi olan varsa yardymcy olursa sevinirim. arka plan uygulamalaryndan nasyl çykartabilirim.
  • Beyler bu sorunun kaynağını deneme yanılma yoluyla buldum bakın 2 veya 3 oyunum açılmıyordu bu yöntemle basardım şimdi eğer tabi benim gibi steam programı C diskinde kütüphanenizede D diski üzerine kurup oyunları oraya yüklediyseniz başarılı olma ihtimaliniz olan bir çözüm cs nexon ve cs go yu D de oluşturduğum kütüphaneye kurmuştum sildim steam programının olduğu C diskindeki kütüphaneye yükledim fıstık gibi açtı ama biliyorum yer sorunu olan vardır daha denemedim bu yöntemi steamı komple silip Steam programınızı direk d ye kurup d diskindeki kütüphane dosyanızla etkinleştirmeyi deneye bilirsiniz bende işe yaradı umarım sizdede yarar
  • arkadaşlar bendede o sorun vardı nası yapyığımı bende bilmiyorum ama ets 2 var bende ets 2 nin üzerine bastım (bende steam in dilleri bazen karışıyo) ve steam dili ingilizce oldu play e bastım ve oyun açıldı
  • beyler çözemeyen varsa ben %100 çözümünü biliyorum sıkıntı etmeyin eğer çözemeyen varsa dönün bana hemen yardımcı olayım
  • veyselkalin V kullanıcısına yanıt
    çözemediysen söyliyim nasıl yapacağını
  • eniskoray E kullanıcısına yanıt
    Şuan bende de cs go da aynı sıkıntı var nasıl çözebilirim?
  • Rainbow var aynı sorunu yaşıyorum.
  • Arkadaşlar benim de 15 gündür Prey oyunu başlıyor diyor ama başlayamıyor ve masaüstüne geri dönüyor. Doğrularım, sildim ve kurdum ama olmadı. Ne yapabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.