Şimdi Ara

Steam Oyun Açılmıyor..! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
137.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynı sorun bende var hala çözemedim yardım lütfen...
  • beyler sorunun çözümünü buldum. hemen oyunun kayıtlı olduğu yere gidiyoruz,sürücü x/steam/steamapps/common/x oyunu şeklinde,ardından oyunun uygulama exe'si üzerinden çalıştırıyoruz. burada bize bir dosyanın eksik olduğunu söyleyecek,zaten bizim de istediğimiz bu. oyunun bize söylediği dosyayı(msvcr120.dll benim frostpunk için eksik olan dosyam) aynen internete yazıp indir şeklinde aratıyoruz. dosyayı bulup ,32 bit yahut 64 bit şeklinde burası sizin ihtiyacınıza kalmış, indiriyoruz ve kurulu olduğu yere atıyoruz. ardından oyunumuz açılıyor. umarım sorununuz çözülür. benim çözüldü.
  • Herkese merhaba arkadaşlar
    Bende de aynı sorun vardı steamde LEGO Lord of the rings oyunu açılmıyordu. Oyunun kurulu olduğu klasörde (Bende ProgramFiles x86-Steam-steamapps-common 'daydı.) .exe dosyasından açmaya çalışın. Yüksek ihtimal bir pencere açılcak şu .dll dosyası bulunamadı falan diyecek. Daha sonra google'a o .dll dosyasını arattırın. Ordan son sürümü indirin daha sonra .exe'ninde bulunduğu klasörün içine atın. Yüksek ihtimal düzelecektir. Bende 3 tane .dll dosyası eksikti tek tek atıp açtım oyunu açıldı.
    Kolay gelsin.
  • Bendede oluyor bazen bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda düzeliyor diye biliyorum olmassa dosyaları bi kontrol et
  • Beyler merhaba.

Steam programı c de kurulu (ssd nin olduğu bölüm) fakat ben bazı oyunları d ye yüklüyorum (hdd nin olduğu bölüm) fakat bu bazı oyunlar d ye yüklendikten sonra açılmıyor c ye taşıyınca açılıyor örnek olarak hitman absolution ve mafia 2 yi verebilirim ssd de yer kalmadığı için bu taşıma işlemini yapmadan oyunları d de açmam gerekiyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler 2 ay önce her oyun açılıyodu bende babam oyun steam full sildi tekrar yükledim açıldı csgo ayarlari kisayim dedim oyundan atti o günden sonra bidaha açilmadi ondan ümidimi kestim portal 2 indirdim 3 tlye ama valve oyunlari hariç butun oyunlar açiliyor anlamadim gitti tf2 csgo portal 2 açılmıyor

• bende de bioshok infinite açılmıyordu, comodo anti. ayarlarından açılmayan oyunun exe'sine müsade ettim ve çalıştı, deneyin.

Bilgiyi gizleyen, söylemeyen, çözümü buraya yazmak yerine özel mesajla yazan,

para isteyen yaratık oğlu yaratıklar nerden peydahlanıyor bilmiyorum ama, bu kansızlarl* muhattap olmayın, paranızı yedirmeyin, ifşa edin.

• merhaba arkadaslar aynı problem seneler sonra bendede ortaya cıktı steamdan oyunu calıstır dedikten sonra oyun steamda calısıyor olarak gozukuyor fakat oyun hiçbir türlü acılmıyordu en sonunda problemın onedrıve ın belgelerimden buluta kopyaladıgı klasorde problem vardı belgelerimden oyun klasorlerini kladırdıgımda problem cozuldu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.