Bildirim
Steam Oyunlarında Ekranda Pusula, Yardım!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Kurduğunuz bir program buna sebeb oluyor. Son zamanlarda ne kurdunuz yeni olarak ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakiyim bu teşekkürler hocam -
arkadaşlar bi el atın be programlarla baglantı bulamadım steam içinden bir yerimi kurcaladım acaba? -
Hocam anakartiniz yada kulakliginiz asus mu? -
yok hocam pc markası msi GE72 Apache Pro-242 , anakart msi zaten ses dirve da realtek ve nvidia yazıyor. -
-
keremec arkadaşımız sayesinde sorunumu hallettim. buna sebep olan programda ekte, tekrar teşekkür ediyorum :)
Hazır programdanda bahsedelim, ses ne taraftan geliyorsa o yönde bir ok işareti oluşuyormuş. :)
Edit: Cs Go da işe yaramıyor :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhyldz41 -- 15 Ocak 2017; 3:2:27 > -
Önemli değil hocam :) Ben bu tarz programı sadece asusda var biliyordum ama diğer markalarda koymaya başlamış anlaşılan. Dolduruyorlar böyle gereksiz özellikleri sonra bilgisayar yavaşlıyor :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X