Şimdi Ara

Steam Oyunlarında Ekranda Pusula, Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pusula dedim ama başka bir şeye benzetemedim resimde görüldüğü gibi bir şey var cs go,ets,garrys oyunlarında ekranın sağından eksik olmuyor nedir bu nasıl kaldırırım acayip kıl oldum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

• Up
  • Kurduğunuz bir program buna sebeb oluyor. Son zamanlarda ne kurdunuz yeni olarak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakiyim bu teşekkürler hocam
  • arkadaşlar bi el atın be programlarla baglantı bulamadım steam içinden bir yerimi kurcaladım acaba?
  • Hocam anakartiniz yada kulakliginiz asus mu?
  • keremec kullanıcısına yanıt
    yok hocam pc markası msi GE72 Apache Pro-242 , anakart msi zaten ses dirve da realtek ve nvidia yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Ses anakart falan diyince siz az kurcaladım msi in Nahimic diye bir ses programı var amblemleri aynı valla Allah razı olsun en azından neyin sebep oldugunu ogrendim :D demek bir ara güncelledik sonra geldi daha onceden yoktu cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhyldz41 -- 14 Ocak 2017; 23:57:10 >
  • keremec arkadaşımız sayesinde sorunumu hallettim. buna sebep olan programda ekte, tekrar teşekkür ediyorum :)

Hazır programdanda bahsedelim, ses ne taraftan geliyorsa o yönde bir ok işareti oluşuyormuş. :)

Edit: Cs Go da işe yaramıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhyldz41 -- 15 Ocak 2017; 3:2:27 >
  • smhyldz41 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam :) Ben bu tarz programı sadece asusda var biliyordum ama diğer markalarda koymaya başlamış anlaşılan. Dolduruyorlar böyle gereksiz özellikleri sonra bilgisayar yavaşlıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.