Şimdi Ara

STEAM OYUNLARINI HARDDISKE ATTIM ! HELP !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FORMATTAN ÖNCE STEAM OYUNLARINI STEAM ÜZERİNDEN YEDEKLE DEĞİLDE DİREK STEAMAPPS - COMMON ÜZERİNDEKİ OYUN DOSYALARINI TUTUP HARDDISTE ATTIM. FORMATTAN SONRA ELİMDE DOSYALAR OLMASINA RAĞMEN OYUNLARI ÇALIŞTIRAMIYORUM - STEAM YEDEKLE GERİ YÜKLE SEÇENEĞİNİDE DENEDİM O DA OLMADI BAŞKA YOLU VAR MI BUNUN ACABA 200 GB DEN FAZLA OYUN VAR İNTERNET KULLANSAM KOTA KALMAZ. YOK MU BUNUN Bİ YOLU BİLEN BİRİ

• Lütfen forum içi konu açarken yabancı kaynaklı saçma ve gereksiz kelimeler kullanmayınız.Ayrıca lütfen mesajlarınızı küçük harflerle yazınız.

sorunuzun cevabı: bu konuda defalarca kez uyarı ve açıklamada bulunduk tekrar bulunalım; eğer steam oyunlarınızı steam üzerinden yedekleme yöntemi ile değil de kopyalama yöntemiyle yedeklerseniz oyunun tamamını yedeklememiş olursunuz bu yüzden de mecburen oyunun eksik dosyalarını tekrar indirmek zorunda kalırsınız.Bunun herhangi bir çözümü bulunmamakta.

Ekleme: yapabileceğiniz en iyi şey yüklemek istediğiniz oyunların üzerine sağ tık / özellikler / yerel dosyalar / oyunun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula deyip sadece eksik kısımların indirilmesini sağlamaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 12 Temmuz 2016; 19:33:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.