Bildirim
Format sonrası steame oyun tanıtmak
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Steam kopyala yapistir tarzi oyunlari tanimaz.
formattan once "Oyunlari yedekle ve geri yukle" bolumunden yedegini alip formattan sonra ayni yerden yuklemeliydin.
simdi oyunu yeniden yuklemek zorundasin... -
quote:
Orijinalden alıntı: *Lazrail*
formattan once "Oyunlari yedekle ve geri yukle" bolumunden yedegini alip formattan sonra ayni yerden yuklemeliydin.
simdi oyunu yeniden yuklemek zorundasin...
Değilim, oyunun bulunduğu common klasörünü yeni oluşturduğum kütüphaneye attım, sonra download dedim ve tanıdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 4 Temmuz 2014; 15:55:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: asdass
quote:
Orijinalden alıntı: *Lazrail*
simdi oyunu yeniden yuklemek zorundasin...
Değilim, oyunun bulunduğu common klasörünü yeni oluşturduğum kütüphaneye attım, sonra download dedim ve tanıdı.
ayni sorun benimde basima gelmisti bir yol bulamayinca yeniden indirmistim. demek yeni kutuphane olusturunca oluyormus. bunuda bilmek iyi oldu...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X