Şimdi Ara

Format sonrası steame oyun tanıtmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar, format sonrası cs go ya giremiyorum daha doğrusu tekrar indirmemi istiyor. Zaten başka bir diskte inik vaziyette. Sorum ise şu bu oyunun indirmeye gerek kalmadan steame nasıl tanıtırım.

• Steam kopyala yapistir tarzi oyunlari tanimaz.
    formattan once "Oyunlari yedekle ve geri yukle" bolumunden yedegini alip formattan sonra ayni yerden yuklemeliydin.
    simdi oyunu yeniden yuklemek zorundasin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Lazrail*

Steam kopyala yapistir tarzi oyunlari tanimaz.
    formattan once "Oyunlari yedekle ve geri yukle" bolumunden yedegini alip formattan sonra ayni yerden yuklemeliydin.

Değilim, oyunun bulunduğu common klasörünü yeni oluşturduğum kütüphaneye attım, sonra download dedim ve tanıdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 4 Temmuz 2014; 15:55:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdass

quote:

Orijinalden alıntı: *Lazrail*

Steam kopyala yapistir tarzi oyunlari tanimaz.

Değilim, oyunun bulunduğu common klasörünü yeni oluşturduğum kütüphaneye attım, sonra download dedim ve tanıdı.

ayni sorun benimde basima gelmisti bir yol bulamayinca yeniden indirmistim. demek yeni kutuphane olusturunca oluyormus. bunuda bilmek iyi oldu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüklü Oyunu Origine Tanıtmak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.