Şimdi Ara

Steam PS3'e geliyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
9.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stemde hile olmaz olurmu steam engellemek için elinden geleni yapıyor. Ben steamden bir çok oyun satın alıp oynadım özellikle cod ve css de steam arayüzünden anti hileli serverları süzüp seçtiğim halde haritaların içinde duvarlardan geçenmi ararsın, uçanmı ararsın, ölümsüzmü ararsın, sınırsız silahı olanmı ararsın, seni haritanın heryerinden görenmi ararsın vs. steam hiç bir zaman engelleyemez çünkü bilgisayar oramında yazılım anında yapılır ve ilgili forumlara düşer. Hile codlarını saymıyorum daha
    Tüm bu olumsuzluklardan adaletsiz oyunlardan sıkılıp konsol ortamına geçtim şimdi kafam rahat. Hemde konsol ortamının yaş ortalaması daha yüksek aklı başında insanlar var pc ortamı çoluk çocuk kaynıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Steam hesabı ile ilgili ilişkilendirme acaba sadece oyunu alan kişiler mi yapacak, yoksa PS3 XMB'ye Steam ile alakalı bir güncelleme mi gelecek? Eğer ikinci durum olur ve oyunlarla beraber çalışması mümkün olursa crosschat geliyor diyebiliriz. Bakalım ne olacak?

bir yerde okumuştum yeni bir xmb menüsü üzerinde çalışılıyormuş sanırım ne kadar doğru bilemem , belkide bu steam olayı sayesinde değişime gidebilir
  • PC deki Steamda PSN bölümü açıldı şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Sahi nasıl hile var steam de ? Zaten oyle birşey varsa adaletsiz olur. PS3 de portal oynayan adam hileci PC cilere karşı ne yapabilir o zaman ?
    Sanmam olacağını

steam css ve diğer bazı oyunlar'da hilenin önüne geçemedi, duvar arkasını görmeler otomatik hedef işaretcileri, vs vs diye gidiyor. (kendi serverlarım var ordan biliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

PC deki Steamda PSN bölümü açıldı şuan.

Nasıl yani PSN bölümü göremedım ben ?
  • steam en son güncelleme

Steam

Prevent Windows 7 audio ducking in games when Steam voice chat is used
    Fix a common crash caused by certain Flash using websites in the in-game overlay browser
    Increased default in-game overlay browser window size when running in a large screen resolution
    Fix a bug with Steamworks networking connections not resuming immediately when more than 4 are created at once
    Improved Steamworks networking relay connectivity fallback
    Improved messaging around disabled accounts
    Added account creation path for users who have played Portal 2 on PlayStation 3
    Mac OSX - Several small bug fixes to retail installer
  • Peki oyunları PS3 emi indirip kurucaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

Peki oyunları PS3 emi indirip kurucaz ?

Açıklamada ps3 üzerinde diyor , hangi platformda oynuyorsan orda olacak.
  • Daha fazla açıklama için buraya bakabilirsiniz. steam den psn hesabına girmek için.

http://www.bilgisitesi.net/steam-psn-hesabi-aktif
  • steam nedir ne işe yarar bedava bi hizmetmi
  • Edit : Sanırım sadece portal 2 için geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliteB0yZ -- 16 Nisan 2011; 11:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

steam nedir ne işe yarar bedava bi hizmetmi

• Diğer oyunlar içinde geçerli olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliteB0yZ -- 16 Nisan 2011; 11:34:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins Creed*

Diğer oyunlar içinde geçerli olsa

Bence zaten sadece tek bir oyun için olmaz gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins Creed*

Diğer oyunlar içinde geçerli olsa

Bu kadar masrafı tek bir oyun için yapmazlar, alt yapıyı kurmuşlar devamı gelecektir.
  • Sadece co-op oyunlar böyle olacaktır.
  • Umarım tek oyun için geçerli olmaz.Multioyunların hepsi için destek verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Umarım tek oyun için geçerli olmaz.Multioyunların hepsi için destek verirler

Haber içinde ilk oyun dediğine bakarsak devamı gelecektir.
  • Left 4 Dead 3 PS3 = Co-Op tadından yenmezz
  • geldimi steam ps3 e
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.