Şimdi Ara

Steam Region Lock Fm 2017

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Football Manager 2017 ön siparişi yapmak istiyorum. Şu anda Türkiyedeyim fakat mesleim gereği sürekli yurt dışına çıkmam gerekiyor. Voidu ve durma play den sipariş için kampanyaları baktım fakat oyun yalnızca Türkiye de oynanır yazıyor. Müşteri temsilcilerine bağlandığım da durma play oyunu Türkiyede aktif etmeniz gerek fakat daha sonra her ülkede oynayabilirsiniz dedi ama voidu tam tersini oyunu Türkiye dışında herhangi bi ülkede oynayamıyacağımı söyledi. Ben bu oyunu yurt dışında offline da olsa oynayamaz mıyım? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hi_text -- 7 Eylül 2016; 20:28:00 >

• Bunu steam'e sorsan hem yabancı dilin de var. Oradan %100 nokta atışı yapmış olursun, aksi bir durum olsa elinde kapı gibi supportla yazışmaların da olur.
  • Steam'e buraya yazmadan önce konu actım cevap bekliyorum halen yanıt yok.Bilen varsa aydınlatabilir burdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Bunu steam'e sorsan hem yabancı dilin de var. Oradan %100 nokta atışı yapmış olursun, aksi bir durum olsa elinde kapı gibi supportla yazışmaların da olur.

2 Destek Teknisyeni Dom, Fri, Sep 9 2016 21:10 için Yanıt Gönderdi
    Hello Hüseyin,

Thank you for contacting Steam Support.

Territory restrictions are noted on the packaging of the game or on the Steam Store page. If purchasing outside of Steam, please contact the seller beforehand for additional information on possible restrictions.

If you are moving or have moved to a different region, additional region restrictions may exist which are determined by the publisher/developer themselves. You will need to contact them directly to determine whether you will encounter any difficulties playing/registering the game(s) outside of your region.

Steam Support cannot make changes to territory or language restrictions.

More information is available here:

Title: Region Restrictions on Steam
    Link:http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1266-QFZC-2141

Kısacası adamlar da satın aldığınız aracı firmalara sorun diyor. Ben de steamden alırsam oyunun free region olup olmadığını sordum bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.