Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.735
Cevap
41
Favori
223.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun kütüphanesinin görünümünü tablo yapıyorum ama bazen oyunlar resim halinde değilde simge halinde görünüyor. sebebini bilen var mı?
  • Arkadaşlar bi bilgisi olan var mı 3 gündür ne eşya satın alabiliyorum ne de eşya satabiliyorum bişey anladım

STEAM Rehberi/Soru-Cevap
  • ISPOD KRILA kullanıcısına yanıt
    Hocam dns kullanıyosan dns yi kapa steami kapat aç düzelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progamer06 -- 24 Mayıs 2014; 14:17:58 >
  • progamer06 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bir arkadaş yardımcı olmuştu yine de teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece PC'ye format atmıştım yani tam olarak 7 gün geçti ama hala pazara erişim ve takas hakkım açılmadı.

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

Bir de üstüne günde vermiyor ne zaman açılacağına dair... '' span id=''market_timecanuse'' tarihinde kullanabileceksiniz '' ne demek yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 26 Mayıs 2014; 0:31:31 >
  • Likeaboss1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şey bende de vardı hep steam dışı alışveriş yaptım sonra steam üzerinden bi alışveriş yaptım aynısı banada oldu hangi tarihte kullanabileceğinizi görmek için
    önce steami ingilizce dilinde başlatın o ''market_timecanuse'' yazan yerde tarih çıkacaktır ingilizce başlatırsanız daha sonra tekrar Türkçe yapabilirsiniz.
    Yav yok böyle saçma bir şey... 1 Haziran diyor. Format at bekle, farklı kredi kartı kullandın bekle... Yani niye bekliyoruz anlamadım ne gibi bir olay söz konusu oluyor bu 1 hafta içinde? CIA'ye falan mı gidiyor Likeaboss kredi kartı değişikliği yaptı haberi... Üstelik bir kaç gün yazıyor ama gene 1 hafta bekletiyor. Toplamda 2 hafta boşu boşuna pazarı kullanamamış olucam. Sağol bu arada İngilizce muhabbeti için.

Bundan kurtulmanın herhangi bir yolu yok mu? İlla bekleyecek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 26 Mayıs 2014; 22:31:14 >
  • Likeaboss1905 kullanıcısına yanıt
    Bende ilk defa karşılaştım malesef beklemek zorundayız kurtulan var mı bilmiyorum bence hata steam'in sorması lazım yani alışveriş yaparken bu alışverişi yaptığınız bilmem bilmem şu güne kadar pazarı kullanamayacaksınız gibisinden ya uyarı felanda yapmadı. Üstelik pazardan ne alışveriş yapabiliyoruz ne de bişey satabiliyoruz.
    Aynen öyle... İlk defa pazara işim düştü, biraz para harcayayım dedim dönüp başıma bu geldi. 100$'lık oyun alabiliyoruz ama 1$'ı bile geçmeyecek pazar alışverişi yapamıyoruz. Çok mantıksız yani... Bari hepsini bloke et anlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 26 Mayıs 2014; 23:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Likeaboss1905

Geçen Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece PC'ye format atmıştım yani tam olarak 7 gün geçti ama hala pazara erişim ve takas hakkım açılmadı.

STEAM Rehberi/Soru-Cevap

Bir de üstüne günde vermiyor ne zaman açılacağına dair... '' span id=''market_timecanuse'' tarihinde kullanabileceksiniz '' ne demek yahu?

ben de 2 gün önce format attım. ilk işim steam yüklemekti. pazar ve takas denedim çalışıyordu. dün girmeye çalıştım 7 gün kapanmış saçmalık resmen o zaman bu steam guardın mantığı nedir arkadaş? çalan adam hadi şifreyi öğrendi diyelim kodu nasıl bilecek? steam guard olmadan giriş yapana 7 gün verse anlarımda bize neden 7 gün veriyor

• Ben Witcher 2 almıştım, malum 16 gb, 3 gündür parça parça indiriyordum, dün kaldığı yerden devam ettim %90'lara gelince kapattım şimdi açtım indirme baştan başladı
    Normal mi? Ne yapmalı?
  • Ya arkadaşlar bana bir yardım edin. İlk defa steam kullanıyorum. Bir oyun aldım pcye indirdim tıkladığımda cd anahtarı sayfası açılıyor, panoya kopyala diyorum oyna ya tıklıyorum sayfa kapanıyor sonra öyle duruyor hiç birşey açılmıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvsinema -- 1 Haziran 2014; 3:21:55 >
  • merhaba arkadaşlar bende steam e yeni üye olanlardan biriyim yani çok acemiyim
    konuyu okumaya zamanım olmadı kusura bakmayın
    birkaç gün önce gta eflc oyununu satın alıp kurdum oyunu aynayabiliyorum fakat oyundan çıkıp daha sonra tekrar açtığımda motorlu olan bölümde gay tony bölümüde tekrar baştan oynamaya başlıyor
    kaldığım yerden devam edebilmek için ne yapmalıyım
    detaylı şekilde yardımcı olabilirsiniz çok teşekkür ederim
  • Arkadaşlar şöyle garip birşey oldu. Nedir sormak istedim. 1-2 gündür Steam'a girmiyordum. Bugün girdiğimde listeme PAY DAY 2 eklenmiş. Yani ben birşey satın almadım veya yüklemedim. Sizce bunun sebebi nedir. Ücretsiz vermiş olabilirler mi?
  • Merhabalar
    Steam'de hesabıma oyunlar eklenmiş.5 gün kaldı falan yazıyor.Onları indirirsem süresi bittiğinde silinir mi?
  • Portal 2 %90 indirim kuponum var 1 tane Team Fortress 2 mann co. anahtarına takas ederim ve ya aynı değerde başka bir şeyle.

İletişim :http://steamcommunity.com/id/adigevune/
  • Beyler bu steam'de item falan nasıl satıcam topluluk pazarının aktif olması için alışveriş yapman lazım diyor. Ben zaten alışveriş yapmıştım Dayz ve Cs:Go almıstım item'ı nasıl pazara koyabilirim?
  • Merhaba arkadaşlar steam e yeni dolar ekledim ancak şunu diyor steam cüzdanına yeni ödeme yöntemi ile para eklediniz işleminiz onaylanınıcaya kadar topluluk pazarını kulanamıcaksınız diyor. 2 gün oldu ne zaman düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

Merhabalar
    Steam'de hesabıma oyunlar eklenmiş.5 gün kaldı falan yazıyor.Onları indirirsem süresi bittiğinde silinir mi?

Evet geçici süreliğine hesabiniza eklenmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dr mağzasından rtw2 almayı düşünüyorum ama son patch ve dlc leri steam üzerinden satın almak istiyorum acaba başka yerden aldığımız oyunu steam üzerinden patch satın alıp yükleyebilir miyim yoksa oyunu da illa steamdan satın alıp mı kurmam lazım şimdiden teşekkürler ve acil cevabınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.